Conecteaza-te cu noi

Campulung

Consilierul Nicolae Dumitrescu a desfiinţat echipa de fotbal: „Sunt de o lehamite şi de o nesimţire dusă la extrem!”

Publicat

in

Echipa de fotbal a Câmpulungului, CSS Dinicu Golescu Muscelul Câmpulung, antrenată de Alecsandru Popovici a fost pur şi simplu desfiinţată de consilierul local social – democrat Nicolae Dumitrescu, asta după ce cu puţin timp în urmă aleşii au fost de acord să sprijine financiar echipa cu suma de 110 mii lei, bani acordaţi în cadrul unei asocieri cu Asociaţia Club Sportiv „Muscelul 2015 Câmpulung”, ce-i aparţine preotului Dorin Horvat Marin, ginerele primarului de la Stoeneşti, pentru ca echipa de fotbal să participe la meciurile din returul campionatului în desfăşurare şi cele din turul campionatului care urmează.
„Rezultatele din ultima vreme ale acestei echipe de fotbal sunt nu proaste, sunt jenante, sunt devastator de păguboase. Noi am fost de acord să acordăm finanţare, dar rezultatele nu sunt pe măsura acestei finanţări. Dar, în afară de rezultate este atitudinea acestor băieţi de la această echipă. Faptul că te bate o echipă mai bună decât tine nu este o ruşine, dar aceşti oameni nu au nici cea mai mică atitudine de a da în teren tot ceea ei ce pot. Sunt de o lehamite şi de o nesimţire dusă la extrem! Din punctul meu de vedere eu vă propun oprirea subvenţiei noastre până la schimbarea atitudinii jucătorilor. O echipă care în loc să fie o mândrie este o ruşine în momentul de faţă. echipa de fotbal
Eu, verific de fiecare dară deconturile pe care le depune echipa la primărie, nu am obiecţii la ce scrie acolo. Sunt unele lucruri pe care nu mi le explic, dar domnul antrenor mi-a promis că-mi va da lămuririle cuvenite.
Noi ne-am făcut datoria de a ajuta echipa şi în afară de nume nu ştim nimic, absolut nimic despre finanţatorul echipei. Propun ca reluarea subvenţiei de la primărie să fie făcută în momentul în care finanţatorul spune la primărie care este aportul său la această echipă de fotbal. Plus că trebuie să se schimbe atitudinea jucătorilor pentru că ei cheltuiesc şi bani publici pe care momentan nu îi merită.”, a declarat consilierul local Nicolae Dumitrescu.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Accident grav în Argeș – IMPACT ÎNTRE UN TIR ȘI UN AUTOTURISM

Publicat

in

De

În urmă cu puțin timp, un accident rutier în care sunt implicate un autoturism și un TIR, a avut loc în comuna Morărești.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 35 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Rm.Vâlcea către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă, din sens opus, de un bărbat de 52 de ani, din jud. Bihor.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului și un pasager din același autoturism, un bărbat de 64 de ani, din jud. Dâmbovița, au fost răniți și transportați la o unitate medicală din jud. Vâlcea.

Conducătorii celor două autovehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, ca fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

OFICIAL, NE MERGE BINE! Câştigul salarial mediu net de este de 3715 lei, în Argeș

Publicat

in

De

Dacă ar fi să ne reportăm la datele oficiale, argeșenii o duc din ce în ce mai bine. Astfel, potrivit Direcției de Statistică Argeș, în luna iulie 2022 câştigul salarial mediu brut realizat în județul Argeș a fost de 6009 lei, în creștere cu 291 lei (+5,1%) față de nivelul realizărilor salariale din luna iunie 2022. Creșterea câștigului salarial mediu brut s-a realizat în toate sectoarele de activitate, cea mai mare creștere înregistrându-se în sectorul industrie și construcții (+8,8%).
La nivelul județului Argeș s-a realizat un câştig salarial mediu net de 3715 lei, în creștere cu 171 lei (+4,8%) comparativ cu luna iunie 2022, urmare a câștigurilor salariale mai mari înregistrate în toate sectoarele de activitate.

Câștigul salarial realizat în județul Argeș în luna iulie 2022 a fost mai mic comparativ cu realizările salariale medii la nivel național atât în valoare brută (-6,2%), cât și în valoare netă (-6,5%).

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend