Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

ACTUAL

Consilierul Ionel Păunescu, făcut de râs de tinerii din Curtea de Argeş: „Amarul ăsta are niște figuri pe el….”

Publicat

in

La fix trei ani de cand cel mai slab primar şi cei mai slabi consilieri locali au preluat frâiele oraşului, cetîţenii şi-au cam dat seama ce specimene au votat acum trei ani. Dacă acum o luna ziarul nostru relata despre faptul că Ionel Păunescu nu este bine vazut nici de proprii vecini de bloc cărora le blochează accesul la o parcare, zilele trecute, un grup de tineri a explodat dupa ce înfumuratul consilier de la Valea Iasului cu mutatie pe Curtea de Argeş şi in Consiliul Local al urbei asa zis regale şi-a arătat dispreţul faţă de aceştia. Totul a pornit după ce un tanar a fost jignit pe facebook de consilierul Punescu. In loc sa ofere explicatii de bun simt, Păunescu a preferat să facă pe şeful, arătându-şi aroganţa de prost gust. Postarea cu captura mesajului jignitor al lui Paunescu postat de tanarul argesean a stârnit mânia şi altor tineri care vor altfel de politicieni, în niciun caz de genul celor lui Ionel Păunescu.

Petrut Alexandru , cel are a avut curajul sa ia atitudine faţă de comportamentul lui Paunescu: „Domnul Paunescu Ionel este consilier in primaria Curtea de Arges si l-a durut adevarul cand i-am zis sa nu mai prosteasca lumea cu „daca va fi bine la alegerile de la anul ” o sa facem strada x,y,z. Sa puna mana sa faca ceva pentru orasul Regal pentru locuitorii care platesc taxe peste taxe si nu ieftine si atunci a durut adevarul si am primit asta pe privat”

Silviu Chirca:  Aaa îl știu pe amarul asta, Păunescu Ionel, are niște figuri pe el. Petrut Alexandru m-a bag și eu de altfel…

 
IATA FIRUL DISCUTIEI IN CARE TINERII ARATA CA S-AU SĂTURAT DE ACTUALII CONSILIERI LOCALI

 

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Situație alarmantă! Organizația Mondială a Sănătății, reuniune de urgență pe tema variola maimuței

Publicat

in

De

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) urmează să organizeze vineri o reuniune de urgenţă pentru a discuta despre variola maimuţei, conform unor surse apropiate agenţiei Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), informează Reuters.

Comitetul care se va întruni este Grupul consultativ strategic şi tehnic pentru riscuri epidemice şi pandemice (STAG-IH), care consiliază OMS asupra riscurilor de infectare ce ar putea reprezenta o ameninţare pentru sănătatea globală.

Directorul biroului regional pentru Europa al OMS, Hans Kluge, s-a arătat vineri îngrijorat de faptul că răspândirea variolei maimuţei s-ar putea accelera pe continent pe măsură ce oamenii se adună în cadrul petrecerilor şi festivalurilor în lunile de vară.

„Pe măsură ce intrăm în sezonul estival în regiunea europeană, cu adunări în masă, festivaluri şi petreceri, sunt îngrijorat că transmiterea s-ar putea accelera, în condiţiile în care cazurile detectate până în prezent se numără în rândul celor care întreţin activităţi sexuale, iar simptomele sunt pentru mulţi nefamiliare”, a declarat Hans Kluge citat într-un comunicat.

Peste 100 de cazuri depistate cu această boală virală, care se răspândeşte prin contact direct şi are în general simptome uşoare, au fost raportate recent în afara ţărilor din Africa unde este endemică.

Mai multe cazuri suspecte de variola maimuţei au fost identificate în Ţările de Jos, relatează vineri agenţia de presă ANP, citând agenţia sanitară guvernamentală.

Rezultatele finale ale testelor nu sunt deocamdată disponibile, a raportat agenţia citând Institutul Naţional pentru Sănătate (RIVM).

RIVM nu a putut fi contactat imediat pentru comentarii, notează Reuters.

Peste 100 de cazuri de variola maimuţei („monkeypox”), o infecţie virală mai des întâlnită în Africa Centrală şi de Vest au fost raportate în Europa în această săptămână, autorităţile germane descriind focarul drept cel mai mare înregistrat vreodată în regiune.

Autorităţile sanitare din Spania a raportat vineri 23 de noi cazuri confirmate de variola maimuţei, în principal în regiunea Madrid, unde cele mai multe infecţii sunt asociate cu un focar de la o saună pentru adulţi.

Numărul total al cazurilor din Spania a ajuns în prezent la 30, în timp ce 23 de cazuri confirmate au fost identificate în ţara vecină Portugalia, unde nouă noi cazuri au fost depistate vineri.

Autorităţile de la Madrid lucrează la urmărirea cazurilor în principal dintr-un singur focar asociat cu o saună, a declarat vineri reporterilor directorul regional pe probleme de sănătate Enrique Ruiz Escudero. Cuvântul saună este utilizat în Spania pentru a descrie stabilimentele populare în rândul persoanelor homosexuale, notează Reuters.

Douăzeci de cazuri au fost depistate în Marea Britanie – unde autorităţile oferă un vaccin împotriva variolei lucrătorilor sanitari şi altor persoane care ar fi putut fi expuse. Agenţia de Securitate Sanitară din Marea Britanie a declarat că o proporţie notabilă dintre cazurile recente din această ţară şi din Europa au fost identificate la homosexuali şi bărbaţi bisexuali.

Spania evaluează diferite opţiuni terapeutice, cum ar fi antivirale şi vaccinuri, dar până în prezent toate cazurile prezintă simptome uşoare şi, prin urmare, nu a fost necesar un tratament specific ad-hoc, a declarat vineri reporterilor ministrul spaniol al Sănătăţii, Carolina Darias.

Cazurile din Portugalia rămân sub monitorizare clinică, însă niciunul nu a fost internat în spital pentru ca toate sunt în stare stabilă, a precizat autoritatea sanitară, informează agerpres.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, bate cu pumnul în masă: ‘Cei care vorbesc despre noi taxe și impozite sunt cei care care vor să își păstreze de fapt privilegiile și luxul pe spatele românilor cinstiți’

Publicat

in

De

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că social-democraţii au promis un sistem de deduceri prin care să fie ajutate familiile cu copii şi să fie stimulate investiţiile în servicii publice de calitate şi a afirmat că acest lucru îl vor face la guvernare.

„PSD a câştigat alegerile cu un program de guvernare în care am propus scăderea impozitării muncii pentru românii cu venituri mici şi cei din clasa medie. Am promis un sistem de deduceri prin care să ajutăm familiile cu copii şi să stimulăm investiţiile în servicii publice de calitate. Asta vom face la guvernare! Cei care vorbesc despre noi taxe şi impozite sunt cei care care vor să îşi păstreze de fapt privilegiile şi luxul pe spatele românilor cinstiţi”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că România are o creştere economică bună „datorată măsurilor corecte” de sprijin pentru economie şi agricultură, dar trebuie ca această creştere să se simtă urgent în buzunarele „oamenilor care se luptă cu preţurile”.

„Am fost astăzi în Galaţi şi Brăila pentru a le transmite antreprenorilor şi fermierilor din zonă că lucrăm deja la un nou pachet de măsuri care să intre în vigoare în a doua parte a anului pentru a opri inflaţia, pentru a susţine investiţiile şi pentru a sprijini firmele româneşti”, a menţionat Ciolacu, informează agerpres.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend