Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Consilierul Ionel Păunescu, făcut de râs de tinerii din Curtea de Argeş: „Amarul ăsta are niște figuri pe el….”

Publicat

in

La fix trei ani de cand cel mai slab primar şi cei mai slabi consilieri locali au preluat frâiele oraşului, cetîţenii şi-au cam dat seama ce specimene au votat acum trei ani. Dacă acum o luna ziarul nostru relata despre faptul că Ionel Păunescu nu este bine vazut nici de proprii vecini de bloc cărora le blochează accesul la o parcare, zilele trecute, un grup de tineri a explodat dupa ce înfumuratul consilier de la Valea Iasului cu mutatie pe Curtea de Argeş şi in Consiliul Local al urbei asa zis regale şi-a arătat dispreţul faţă de aceştia. Totul a pornit după ce un tanar a fost jignit pe facebook de consilierul Punescu. In loc sa ofere explicatii de bun simt, Păunescu a preferat să facă pe şeful, arătându-şi aroganţa de prost gust. Postarea cu captura mesajului jignitor al lui Paunescu postat de tanarul argesean a stârnit mânia şi altor tineri care vor altfel de politicieni, în niciun caz de genul celor lui Ionel Păunescu.

Petrut Alexandru , cel are a avut curajul sa ia atitudine faţă de comportamentul lui Paunescu: „Domnul Paunescu Ionel este consilier in primaria Curtea de Arges si l-a durut adevarul cand i-am zis sa nu mai prosteasca lumea cu „daca va fi bine la alegerile de la anul ” o sa facem strada x,y,z. Sa puna mana sa faca ceva pentru orasul Regal pentru locuitorii care platesc taxe peste taxe si nu ieftine si atunci a durut adevarul si am primit asta pe privat”

Silviu Chirca:  Aaa îl știu pe amarul asta, Păunescu Ionel, are niște figuri pe el. Petrut Alexandru m-a bag și eu de altfel…

 
IATA FIRUL DISCUTIEI IN CARE TINERII ARATA CA S-AU SĂTURAT DE ACTUALII CONSILIERI LOCALI

 

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Europarlamentarul Victor Negrescu, după eșecul aderării la Schengen: Toți cei care au fost implicați trebuie să își asume responsabilitatea

Publicat

in

De

Europarlamentarul și liderul PES Activists România, Victor Negrescu (PSD) a susținut joi în emisiunea Talk News de la Prima News TV, referitor la eșecul aderării României la Schengen, că toţi cei care au fost implicaţi trebuie să îşi asume responsabilitatea, să facă o autoevaluare şi premierul României să decidă în consecinţă.

Negrescu a menţionat că cel puţin la nivelul coaliţiei de guvernare, premierul este cel care decide şi ştie ce a făcut fiecare şi în ce măsură sarcinile nu au fost îndeplinite.

”Cred că va fi după Consiliul European de săptămâna viitoare şi un moment pentru evaluarea prestaţiei minştrilor implicaţi şi acolo premierul trebuie să decidă ce e oportun”, a mai arătat Victor Negrescu.

Europarlamentarul a fost întrebat dacă şi-ar da demisia, dacă ar fi ministru al afacerilor europe. ”Dacă aş fi fost ministru al afacerilor europene, deşi nu există un astfel de ministru în guvern, astăzi mi-aş fi dat demisia pentru că este o responsabilitate foarte mare”, a spus el.

Despre ce se va întâmpla în continuare în privinţa aderării la spaţiul Schengen, Negrescu a arătat că ”primul pas este să punem acest subiect pe agenda Consiliului European la nivel de şefi de stat şi de guvern, pentru a menţine atenţia şefilor de stat şi a decidenţilor cu privire la acest subiect, altfel va dispărea de pe agenda europeană subiectul aderării României la spaţiul Schengen”.

”Poate nu va duce la rezultatul scontat dar putem să presăm pentru a avea un calendar predictibil”, a spus Victor Negrescu.

Europarlamentarul PSD a arătat că fără această discuţie, lucrurile vor avansa extrem de greu, pentru că ”România va trebui să parcurgă un nou proces de evaluare din partea Comisiei europene”.

”Perspectiva optimistă va însemna ca undeva în toamna aunului viitor să putem să repunem acest subiect pe agenda europeană, Suedia nu cred că e dispusă să o facă la începutul anului viitor. Varianta negativă ar înseamna ca undeva în 2025, după alegerile din 2024, să putem să discutăm această temă la nivel european”, a mai spus Negrescu.

El a menţionat că şansele ca Suedia să deschidă acest subiect sunt mici, pentru că ”agenda preşedinţiei suedeze a fost deja publicată, iar acolo avem un guvern minoritar susţinut de extrema dreaptă, care se opune aderării României şi Bulgariei la spaţiul Schengen”, scrie news.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

CTP: ‘Ce a făcut Austria reprezintă o lovitură de stat dată UE. A fost o atitudine de imperiu, de dicatură față de nişte ființe umane considerate inferioare’

Publicat

in

De

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a declarat că votul Austriei împotriva aderării României la spaţiul Schengen ”reprezintă o lovitură de stat dată UE”.

România nu este ţinută în afara Schengen pe baza unui argument cât de cât justificat, cu dovezi. Am auzit şi asta – trebuie să vedem de ce Austria a votat aşa şi să ne înţelegem cu ei, o fi cu gazul, cu nu ştiu ce mai au ei în cap. Nu, România şi-a făcut datoria pentru a intra, iar Austria în modul cele mai arbitrar şi agresiv a respins România bazându-se pe nimic. E vorba de aşa vrem noi, e singura justificare.

Plus minciunile în legătură cu care poate România ar trebui să întreprindă ceva. Că firmele austriece sunt presate fără să prezintă nicio dovadă, nişte vibraţii ale aerului. România nu are a mai rezolva vreo problemă în acest moment. Problema neintrării României este problema UE în acest moment şi ce a făcut Austria reprezintă o lovitură de stat dată UE. A fost o atitudine de imperiu, de dicatură faţă de nişte fiinţe umane considerate inferioare. Binenţeles că în momentul de faţă Putin mulţumeşte pentru cadoul de sărbători.”, conform stirileprotv.ro.

Vezi și:

Se întoarce roata! Ambasadoarea Austriei, convocată la MAE de către Bogdan Aurescu: ‘Atitudinea nejustificată și inamicală va produce consecințe inevitabile asupra relațiilor bilaterale’

CTP a răbufnit: ‘Lovitură de stat în UE. Ce fac acum cancelarul Nehammer și partidul său înseamnă, peste jignirea și desconsiderarea României’

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend