Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Consilierii locali vor avea multe de discutat și votat – Ședință interesantă pentru aleșii Curții de Argeș

Publicat

in

O ședință de consiliu lungă vor avea aleșii locali din Curtea de Argeș marți, 31 octombrie, începând cu orele 15.00. Vor discuta și vor aproba nici mai mult nici mai puțin de 17 proiecte de hotărâre la care de adaugă și punctul diverse.

Printre cele mai importante proiecte se numără aprobarea execuției bugetare pe trimestrul III, cu un excedent de 6737 mii lei la secțiunea funcționareși 289 mii lei la secțiunea dezvoltare. De asemenea, din administrarea Consiliului Județean vor trece în cea a Consiliului local imobile și teren pe strada Oborului sau se va discuta despre actualizarea Strategiei de Dezvoltare a municipiului.

Un alt subiect pe care aleșii locali îl vor lua în discuție este cel referitor la aprobarea unei sume de bani din bugetul local pentru documentația tehnico economică necesară în vedereao obținerii de fonduri pentru iluminatul public.

De pe ordinea de zi nu lipsesc nici proiectele de hotărâre privind suplimentarea numărului de posturi la cele două instituții de cultură,Muzeul Municipal și Centrul de Cultură și Arte sau modificarea inventarului domeniului public.

De menționat ar mai fi faptul că pe ordinea de zi nu ajuns proiectul depus la primărie de consilierul Mădălin Marinescu, referitor la schimbarea sensului unic de la Școala Gimnazială nr. 4 Mircea cel Bătrân.

Dar iată în continuare lista celor 18 puncte de pe ordinea de zi a ședinței din această săptămână.

 • Proiect de hotărâre pentru conferirea unor diplome
 • Aprobarea proceselor verbale incheiate în ședințele anterioare
 • Proiect de hotărâre pentru aprobarea execuției bugetului local pe trimestrul III 2017
 • Proiect de hotărâre privind formularea unei cereri de trecere a unor bunuri imobile din domeniul public al județului Argeș în domeniul public al municipiului Curtea de Argeș
 • Proiect de hotărâre pentru modificarea statutului de funcții al aparatului de specialitate al primarului
 • Proiect de hotărâre pentru aprobarea unui acord de parteneriat
 • Proiect de hotărâre privind actualizarea Strategiei de Dezvoltare Locală Durabilă 2014- 2020.
 • Proiect de hotărâre pentru aprobarea finanțării de la bugetul local a unor documentații tehnico-economice.
 • Proiect de hotărâre pentru aprobarea completării Inventarului bunurilor aparținând domeniului public al municipiului Curtea de Argeș
 • Proiect de hotărâre pentru modificarea structurii de funcții publicve ale aparatului de specilitate al primarului.
 • Proiect de hotărâre pentru aprobarea unui schimb de terenuri.
 • Proiect de hotărâre pentru aprobarea suplimentării numărului de posturi la Centrul de Cultură și Arte George Topî
 • Proiect de hotărâre pentru aprobarea suplimentării numărului de posturi la Muzeul Municipal Curtea de Argeș.
 • Proiect de hotărâre pentru modificarea valorii de inventar a unor bunuri imobile aparținând domeniului public al municipiului Curtea de Argeș .
 • Proiect de hotărâre privind indreptarea Hotărârii Consiliului Local nr 110/2017 pentru modificarea unor coeficienți de salarizare din anexa 1 la Hotărârea Consiliului Local nr 96/2017.
 • Proiect de hotărâre pentru aprobarea rectificării Bugetului Local și a Bugetului instituțiilor finanțate integral sau parțial din venituri proprii.
 • Proiect de hotărâre pentru aprobarea unui raport de evaluare în scopul compensării parțiale a unei creanț

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Ministrul Sănătății reacționează după ce a fost acuzat că şi-a angajat rudele la stat: Voi desface caracatița

Publicat

in

De

Ministrul Sănătăţii a avut o primă reacţie după ce a fost acuzat de PSD că şi-a numit rudele în diverse funcţii publice importante din aparatul de stat. 

Vezi și:Scandal uriaș în Guvern! Ludovic Orban ar fi țipat la unul dintre miniștrii aflați pe ‘lista neagră’: ‘Iar te răzgândești?!’

EXCLUSIV Trădare pentru #Rezist! Jandarmeria s-a înrolat în USR

EXCLUSIV De necrezut! Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății nu răspund la solicitarea LIDL: ‘Se contestă măsurarea temperaturii si se reclamă încălcarea drepturilor fundamentale’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Florin Cîțu: Încă o promisiune onorată! Am promis și ne-am ținut de cuvânt

Publicat

in

De

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu a postat un mesaj, pe pagina sa de Faceboo, în care arată că  România nu mai este țara din Uniunea Europeană cu cea mai mare rată a inflației. Cîțu susține că PSD ținea voit rata inflației la un nivel ridicat, dar liberalii au reușit să o scadă.

”Încă o promisiune onorată!

În guvernarea PNL România nu mai este țara cu cea mai mare rată a inflației din UE. Am promis și ne-am ținut de cuvânt.

PSD a ținut VOIT trei ani de zile Romania în topul rușinii în UE.

În guvernarea socialistă România a avut CEA MAI MARE rata a inflației din UE, luna de luna. Trei ani la rând. PSD a crescut voit rata inflației de la 0% la peste 5% pe an.

Rata inflației mare și imprevizibila îi afectează pe românii cu venituri mici. Trei ani de zile PSD a avut o politica PREMEDITATĂ de a crește rata inflației care i-a lovit tocmai pe românii cu venituri mici.

Am promis că scoatem România din topul rușinii și am reușit. Astfel creștem puterea de cumpărare a TUTUROR românilor.

Nu ne oprim aici!”, scrie Florin Cîțu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend