Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Confruntare Dan Barna – Theodor Paleologu. Contre şi ironii între prezidenţiabili: ‘Eu sunt antreprenor pe bune’/ ‘Vorbeam despre candidaţii care au şanse’

Publicat

in

Theodor Paleologu a declarat că este antreprenor independent, fără a avea contracte cu statul, după ce Dan Barna a spus, într-o dezbatere la Europa FM, că România are nevoie de un președinte antreprenor. În replică, liderul USR i-a transmis că se referea la candidații cu șanse să câștige alegerile.

„Reforma Constituției e un pas obligatoriu. Fără penali în funcții publice a ajuns să fie în România un pas obligatoriu. Cred că România are nevoie în realitate de un manager de dezvoltare. Am avut și diplomați. Până acum România a avut patru președinți, toți din sectorul public. Am avut doi profesori, un editor de carte să îi spunem așa, dl Iliescu și un comandat de navă. Este pentru prima dată, și eu voi fi acel președinte, când România va avea un antreprenor ca președinte. Acum România are nevoie de un manager de dezvoltare”, a declarat Dan Barna, întrebat la Europa FM cu ce ar începe și de ce, dacă ar fi să facă un plan de țară.

Prezidențiabilul PMP Theodor Paleologu a precizat că el este antreprenor care nu are contracte cu statul, fiind complet independent.

„Nu o replică, doar o mică adăugire. Eu sunt antreprenor pe bune, complet independent, fără niciun fel de contract cu statul. Sunt unul dintre cei foarte mulți antreprenori independenți care duc în spinare statul român, prin taxele și impozitele pe care le plătesc, și nu primes deloc bani publici pentru nimic. Era doar o precizare că sunt sunt și eu antreprenor de 7 ani în domeniul educației. Am avut aproape 6.000 de cursanți în aproape 7 ani”, a explicat Paleologu, în cadrul dezbaterii electorale, alături de Dan Barna și Kelemen Hunor.

În replică, Dan Barna i-a transmis lui Theodor Paleologu că se referea la candidații care contează, cu șanse să câștige alegerile, cum este cazul lui.

„E foarte bine. Mă bucur să aud că domnul Paleologu este și antreprenor în egală măsură. Eu vorbeam despre candidații care au șanse și vor fi președinții României. Eu voi fi acel președinte”, a spus Barna.

În schimb, prezidențiabilul PMP i-a spus lui Dan Barna că nu ar trebui să facă distincție între candidații care contează și care nu.

„Domnule Barna, nu vă supărați, lăsați cetățenii să decidă și nu faceți dvs. discriminări între candidații care contează și candidații care nu contează. Să lăsăm electoratul să decidă. Nu spuneți dvs. cum va fi”, a conchis Paleologu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Înțelegerea dintre PNL și Alianța USR-PLUS la un pas de implozie în Capitală. SOMAȚIE PUBLICĂ pentru liderii USR și PLUS: Să renunțe! Îi voi da în judecată!

Publicat

in

De

“De câteva săptămâni sunt acuzat și denigrat public de Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu, mi se inventează fapte sau acțiuni, fără a exista o bază reală,” declară Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2 într-o declarație de presă transmisă redacției. Reacția viceprimarului Sectorului 2 și candidat al PNL pentru Primăria Sectorului 2 la alegerile din 27 septembrie vine după ce în repetate rânduri liderii USR și PLUS au refuzat perfectarea unei alianțe la nivelul Capitalei cu PNL de îndepărtarea celor care au colaborat cu PSD și de a celor suspectați de corupție.

Vezi și: Viktor Orban se joacă cu nervii UE – ameninţă cu blocarea bugetului comunitar: ‘Fondurile trebuie alocate în mod corect şi flexibil’

“Această practică îmi este cunoscută, președintele USR Sector 2, Radu Mihaiu, mă hărțuiește public de ani de zile, fără să răspundă la niciuna dintre solicitările mele publice de a ne întâlni și de a avea o dezbatere publică, pentru afla locuitorii sectorului 2 care este adevărul”, continua viceprimarul PNL

“Dacă aceste manevre politicianiste, învățate în vremuri pe care le credeam de mult timp apuse, mai continuă, Sectorul 2 va ajunge pe mâna PSD, din nou, cu concursul acestor două partide. Prin urmare, îi anunț public pe Vlad Voiculescu și Claudiu Năsui că aștept până marți, 14 iulie, să prezinte public dovezi în susținerea acuzațiilor pe care mi le aduc, altfel voi acționa în consecință. Îmi rezerv dreptul de a-i da în judecată, pentru că sunt un om onest și nu pot accepta ca numele și reputația să îmi fie puse la îndoială”, încheie Dan Cristian Popescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Elon Musk a devenit al şaptelea cel mai bogat om din lume, depăşindu-l pe Warren Buffett

Publicat

in

De

Elon Musk, directorul general al producătorului de automobile electrice Tesla, a devenit al şaptelea cel mai bogat om din lume, cu o avere mai mare decât a lui Warren Buffett, potrivit indicelui Bloomberg al miliardarilor, transmite Reuters preluat de news.ro

Averea lui Musk a crescut vineri cu 6,07 miliarde de dolari, în urma unui avans de 10,8% al acţiunilor Tesla.

Averea netă a lui Warren Buffett a scăzut la începutul acestei săptămâni, când acesta a donat în scop caritabil acţiuni Berkshire Hathaway în valoare de 2,9 miliarde de dolari.

Acţiunile Tesla au urcat cu 500% în acest an, datorită creşterii vânzărilor de automobile Model 3.

Creşterea puternică a acţiunilor Tesla îl apropie pe Musk de obţinerea unor beneficii în valoare de 1,8 miliarde de dolari, care ar fi a doua premiere din în ultimele două luni.

Titlurile Tesla au crescut cu aproximativ 38% de la închiderea tranzacţiilor din 1 iulie, când compania a raportat date referitoare la vânzările trimestriale.

Vânzările solide, peste aşteptări, realizate de producătorul de automobile electrice măresc aşteptările că Tesla a obţinut profit în trimestrul al doilea, care ar marca, în premieră pentru companie, patru trimestre profitabile consecutive.

Tesla a livrat în trimestrul al doilea 90.650 de vehicule, cu mult peste estimările de 74.130 de vehicule, potrivit datelor Refinitiv. Compania a livrat 80.050 de SUV-uri Model Y şi automobile Model 3.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend