Conecteaza-te cu noi

Comunicate de Presa

Conferințele Bootcamp University – Dezvoltare personală, Succes profesional, Inspirație

Publicat

in

Andy Szekely (1)

Cu toate că românii sunt considerați ca fiind printre cei mai bine pregătiți profesioniști din Spațiul Comunitar, aceștia nu reușesc să scoată în evidență importanța și succesul muncii lor. Cauza principală, identificată de unul dintre cei mai reputați experți în dezvoltare personală din țara noastră, este lipsa preocupării românilor pentru vorbitul în public, deoarece acest aspect scoate cel mai bine în valoare expertiza unui profesionist și reprezintă cea mai bună școală de leadership din lume.
În acest context, are loc o nouă ediție a Conferințelor Bootcamp University, un proiect inedit ce face parte din Bootcamp University – singurul program complet de dezvoltare personală și profesională din România, creat de Andy Szekely. Evenimentul, care are loc în data de 14 august, la Sibiu, va conține, pe de o parte, demonstrații live de public speaking și, pe de altă parte, o serie de traininguri intensive, desfășurate în paralel, pe teme precum comunicare, negociere, persuasiune, decizii, obiective și succes.
”Acesta este cel mai practic format de conferinţă din câte am creat până acum şi cel mai eficient datorită structurii şi diversităţii. Abordăm toate cele 3 mari categorii de subiecte din dezvoltarea personală şi profesională, din toate unghiurile. Vor fi 30 de speakery și prezentări! Mai exact, vei putea învăţa persuasiune, vorbit în public şi vei găsi inspiraţie de la 3 traineri cu experienţă (Romeo Creţu, Zoia Zărnescu și cu mine), dar şi de la 27 de speakeri aflați la început de drum, dar cu o pregătire solidă şi cu multe poveşti din propria viaţă numai bune de folosit” a declarat Andy Szekely, trainer, speaker, autor și unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați experți în dezvoltare personală și profesională din România.
Un aspect inedit legat de acest eveniment este faptul că cei 27 de speakeri invitați sunt oameni obișnuiți care, după doar 3 zile de pregătire intensă, urcă, poate, pentru prima dată pe o scenă, în fața unui public. Aceștia sunt participanți la tabăra de speaking Speaker Mastery Bootcamp (una dintre cele 3 tabere ale programului Bootcamp University), iar pentru ei, susținerea unui discurs în cadrul Conferințelor de la Sibiu, din 14 august, reprezintă un prag în formarea lor ca și speakeri profesioniști. În urma discursului susținut, ei vor primi feedback live atât de la unul dintre cei 3 traineri și speakeri cu experiență – Andy Szekely, Romeo Crețu și Zoia Zărnescu – cât și de la public.
Astfel, publicul va asista și va fi implicat într-o demonstrație live de public speaking din care va avea șansa să vadă, explicate de către speakeri profesioniști tehnici, trucuri și ponturi de vorbit în public, aplicabile imediat: ”Am ales să creez o astfel de conferință în primul rând pentru a demonstra că oricine poate deveni din anonim un vorbitor de succes și îi poate inspira pe cei din jur cu mesajul său în doar câteva zile. Și în al doilea rând, pentru că nu cred în discursurile prelucrate industrial. Cred în mesaj și autenticitate! Și despre asta va fi vorba la Sibiu, pe 14 august”, a menționat Andy.
Formatul evenimentului conține 3 teme, desfășurate în paralel, și va îmbina trainingurile intensive cu speech-uri scurte (de câte 10 minute) urmate de sesiuni de feedback live, pentru a asigura dinamism și a facilita învățarea și transmiterea informațiilor. Participanții se pot înscrie la una dintre cele 3 teme, în funcție de nevoile de dezvoltare din acest moment, astfel:
1. ”Comunică, Influențează, Convinge” – Andy Szekely va prezenta audienței cum să negocieze mai eficient și cum să aplice legile influenței sociale, astfel încât să se evite manipulare și rezultatele sa fie obținute în mod etic.
2. “Viața merită trăită” – Romeo Crețu și Andy Szekely vor arăta cum trebuie să ne comportăm dacă ne aflăm în fața unor decizii importante din viața noastră și ce trebuie să faci dacă îți dorești să îți clarifici prioritățile și valorile în viață.
3. ”Am încredere” – Zoia Zărnescu și Andy Szekely vor discuta despre modurile prin care poți să modifici deciziile și convingerile vechi și cum să faci alegeri înțelepte pentru viitor.

Mai multe detalii despre cele 3 conferințe, programul complet și modul în care se vor desfășura găsiți pe pagina evenimentului: http://bootcamp.ro/conferinta/

“Conferința se adresează persoanelor care vor să afle care sunt deciziile-cheie pentru trecerea către o viață mai bună și care sunt modalitățile prin care putem modifica deciziile și convingerile vechi, care ne trag înapoi de la obiectivele noastre reale. De asemenea, speakerii noștri ne vor prezenta povești reale despre ce înseamnă să reușești în viață și modalitățile prin care ne putem clarifica prioritățile și valorile, astfel încât să găsim echilibrul și împlinire, nu doar succes și bucurii pe moment”, declară Rareș Zlătaru, organizatorul proiectului “Conferințele Bootcamp University”.

Cei interesați se pot înscrie la conferință pe website-ul http://bootcamp.ro/conferinta/.

Despre Andy Szekely:
Andy Szekely este autor, speaker și antreprenor, pasionat de dezvoltare personală și leadership.
Ca autor, a publicat 5 cărți, a produs peste 100 de ore de materiale multimedia pentru educația personală și profesională a adulților și editează un newsletter on-line cu peste 65.000 de abonați.
Ca vorbitor public și trainer, a lucrat cu peste 50 de companii în 5 țări europene și a susținut prezentări demonstrative în SUA, Canada și China.
Ca antreprenor, a fondat două companii (o editură și o firmă de training și consultanță) și a inițiat Fundația Alpha Leadership – pentru educația viitorilor lideri ai României.
Proiectul său semnatură este Bootcamp University – o tabără de training intensiv pentru dezvoltarea personală și profesională a adulților cu spirit antreprenorial.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Finanțarea europeană asigură dezvoltarea durabilă și tranziția spre o economie ecologică, verde

Publicat

in

De

ASOCIAȚIA FORESTIERILOR DIN ROMÂNIA – ASFOR a prezentat în data de 9 iunie 2020 ministrului Costel Alexe un set de propuneri menite să asigure stabilitatea economiei forestiere și nevoile de lemn ale populație. Evenimentul a fost organizat de Universitatea Transilvania din Brașov, cu participarea mai multor factori de decizie și reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu.

Au fost propuse intervenții pe termen scurt: sprijin pentru plata salariilor angajaților din sectorul forestier și prelucrarea primară a lemnului, pentru achiziția dispozitivelor IT necesare implementării SUMAL, pentru achiziția de clupe electronice și aplicații electronice de măsurare – intervenții menite să contribuie la asigurarea trasabilității lemnului recoltat.

Angajații din domeniul exploatării și prelucrării primare a lemnului au nevoie de un sprijin asemănător celui primit de angajații din domeniul construcțiilor și anume scutirea de la plată a impozitului și a asigurărilor de sănătate. În același timp se impune găsirea unor soluții de finanțare a unor programe de calificare a muncitorilor din exploatarea și prelucrarea primară a lemnului. O soluție ar putea fi fondurile europene alocate prin Green Deal.

În pădure muncitorii forestieri sunt frecvent expuși accidentelor de muncă. Un sprijin pentru dotarea cu echipamente de protecție ar fi acceptarea la deducerea din impozitul pe venit, total sau parțial, a sumelor folosite pentru achiziția echipamentelor de protecție dar și a costurilor cu activitățile de autorizare specifice (ISCIR, ITM, etc). Este necesară finanțarea, în aceleași condiții de deductibilitate, a unor asigurări colective de viață pentru muncitorii care activează în exploatarea lemnului.

Se impune același tratament fiscal al accizei la carburanți precum cel aplicat în agricultură și piscicultură. În acest sens este corect să fie eliminate accizele pentru carburanții folosiți în lucrările din pădure sau depozite.

Stabilitatea și dezvoltarea economiei forestiere pe termen lung trebuie să se realizeze prin investiții asigurate din fondurile puse la dispoziție de Uniunea Europeană.

Construcția drumurilor forestiere și a depozitelor de lemn garantează protejarea mediului, crește siguranța muncii, asigură un grad de colectare mai ridicat dar și o utilizare mult mai eficientă a lemnului.

ASFOR a prezentat în data de 9 iunie 2020 ministrului Costel Alexe un set de propuneri menite să asigure stabilitatea economiei forestiere și nevoile de lemn ale populație.

Sectorul forestier are nevoie de tehnologii moderne de recoltare și prelucrare a lemnului, în acest sens este necesar să fie accesate linii de finanțare care să permită investiții în utilaje, unelte și echipamente folosite în lucrările specifice de recoltare, colectare, sortare a lemnului dar și în producția de produse din lemn.

Recoltarea sustenabilă și valorificarea superioară a lemnului are ca scop principal asigurarea nevoilor interne de lemn ale României, lemn pentru construcții, mobilă, industrie, foc, dar și exportul de produse din lemn.

Prin programe dedicate statul trebuie să încurajeze utilizarea lemnului în construcții și în special casele din lemn, edificate atât de autoritățile publice, cât și de persoanele fizice și juridice. Reducerea cotei TVA pentru lemnul utilizat în construcții la 5%, poate stimula utilizarea lemnului în construcții.

Un procent important din populația aflată în mediul rural se încălzește folosind lemnul. Pentru o utilizare eficientă a resursei de lemn, România are nevoie de un program de finanțare a achiziției instalațiilor de încălzire cu randament de ardere ridicat și de eliminare a TVA pentru lemnul de foc.

Noile programe de finanțare, că vorbim de PAC (Politica Agricolă Comună) prin FEADR, că vorbim de granturi de 200 mii euro prin AFM (Administrația Fondului de Mediu), trebuie să se adreseze IMM-urilor românești și să încurajeze obținerea de produse din lemn, case din lemn și mobilier. Prin aceste măsuri cu siguranță va crește gradul de prelucrare a lemnului și de ocupare a forței de muncă.

Lemnul și produsele din lemn înseamnă 3,5% din PIB, 2,8 miliarde de euro input de valută în economia românească din exporturi, 1,9 miliarde de euro plus la balanța comercială. România are în acest moment o șansă unică de a se adapta rapid la noua politică europeană de dezvoltare a unei noi economii ecologice, verzi.

(https://asfor.ro/2020/06/10/finantarea-europeana-asigura-dezvoltarea-durabila-si-tranzitia-spre-o-economie-ecologica-verde/)

PREȘEDINTE

Ciprian Dumitru MUSCĂ

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Gelu Tofan, PNL Argeş: „Bulibăşeală marca PSD! Agenţii economici mijlocii nu ştiu cine le va administra obligaţiile fiscale!”  C.P.

Publicat

in

De

Prin adoptarea legii nr. 30/2018 pentru completarea Codului de Procedură Fiscală, Parlamentul a stabilit ca administrarea obligaţiilor fiscale datorate de contribuabilii mijlocii să fie executată de către organul fiscal judeţean.
Măsura era una necesară şi dorită de către agenţii economici şi ar fi trebuit să fie aplicată de la 1 aprilie 2018. Însă lucrurile nu au stat deloc în felul acesta, pentru că Guvernul a prorogat acest termen de două ori, iar acum nu se ştie când şi dacă va fi adoptată această măsură.

Preşedintele Comisiei Economice a PNL Argeş, Gelu Tofan a declarat:
„Dezamăgire mare în rândul agenţilor economici mijlocii, pentru că Guvernul a prorogat acest termen deja de două ori! Iar consecinţa este aceea că agenţii economici trebuie să meargă sute de km până la sediile regionale ale organelor fiscale, în situaţia în care ar fi trebuit, de jumătate de an încoace, să-şi administraze la nivel judeţean obligaţiile fiscale datorate statului!”

În plus, deputatul PNL Dan Bica a formulat o întrebare pe această temă Ministrului Finanţelor Publice, dl. Orlando Teodorovici.

Iată ce spune Dan Bica:

„Dat fiind că administratorii agenţilor economici care se încadrează în această categorie sunt puşi în situaţia inadmisibilă de a nu afla, până la sfârşitul anului, cărui organ fiscal competent se vor adresa în viitor, vă soliticit să răspundeţi la următoarele întrebări: 1. Care sunt motivele pentru care ANAF nu s-a putut organiza pentru imlementarea Legii 30/2018? şi 2. Ce măsuri a întreprins Ministerul pe care-l conduceţi, de la data promulgării legii respective până în prezent, pentru ca aplicarea dispoziţiilor acesteia să nu se lovească de piedici administrative, cum ar fi deficitul de personal, lipsa echipamentelor informatice sau a spaţiilor necesare pentru organele fiscale judeţene?”

Sigur că Ministrul Finanţelor Publice, Orlando Teodorovici nu a răspuns acestor întrebări.
Până când se vor lămuri lucrurile, agenţii economici vor trebui să meargă la sediile regionale ale organelor fiscale, iar ANAF este pus în situaţia de a nu şti cum trebuie să se organizeze. Pe scurt, o bulibăşeală marca PSD!

 

Departamentul de Comunicare al PNL Argeş

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend