Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

CONCURS pentru pasionații de FIFA, în Mioveni

Avatar

Publicat

in

Intră pe terenul virtual şi concurează împotriva prietenilor şi rivalilor, pentru a vedea cine este cel mai bun jucător de FIFA din Mioveni!
Evenimentul readuce atmosfera nebună a partidelor de fotbal într-un nou format, potrivit normelor de sănătate și condițiilor actuale de distanțare.
Crezi ca ai calitățile necesare pentru a câștiga finala? Înscrie-te și vino să afli!
Campionatul prevede un număr de 64 de participanți, deci locurile sunt limitate!
Campionatul de FIFA 20 va avea loc, vineri, 3 iulie 2020, ora 19:00, în Centrul Civic al orașului Mioveni.
Se pot înscrie doar pasionații de FIFA din orașul Mioveni, cu vârsta minimă de 16 ani.
Înscrierile se fac la www.familiaASC.ro
Manifestare organizată de Colibasi AS și Primăria Mioveni cu sprijinul Decathlon și Centrul Cultural Mioveni.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Uzina Dacia va opri producţia pe 5 şi 8 martie

Avatar

Publicat

in

Uzina Dacia va opri din nou producţia pe  5 şi 8 martie din cauza lipsei semiconductorilor care sunt livraţi din Asia, aspect care afectează de altfel toată industria auto din Europa, nu doar pe cea din România.

Există posibilitatea, în acest context, să asistăm la două opriri pe săptămână  cel puţin până în luna aprilie.

Deși Uzina Dacia nu duce lipsă de comenzi, pentru fabricarea unui autoturism este nevoie de 10 semiconductori, iar aceștia nu sunt în cantități suficiente.

În acest context, muncitorii vor intra in şomaj tehnic şi îşi vor primi bonurile de masă. Aceasta prevede contractul colectiv de muncă.

Comnform ultimelor informații vor lucra numai 2.000 de angajați cu normă întreagă.

Sursa: Financiarpress

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Colegiul Ecologic Prof. Univ. Dr. Alexandru Ionescu, singurul liceu privat din județul Argeș unde profesorii și elevii, îl simt ca pe o a doua casă

Avatar

Publicat

in

Colegiul Ecologic „Prof. Univ. Dr. Alexandru Ionescu”, singurul liceu privat din județul Argeș, este locul pe care cu toții, profesori și elevi, îl simt ca pe o a doua casă. Locul unde absolvenții de ciclu gimnazial vin cu emoție, dornici să descopere lumea și să învețe despre viață. Aici își formează personalitatea, își cristalizează ideile și principiile după care se vor ghida în viață. Își găsesc aspirațiile, prind aripi și curajul de a-și urma visurile, vocația. Iar cum un om care își găsește menirea este un om fericit, noi suntem încântați și mulțumiți să vedem cum ajutăm la clădirea fericirii pentru generațiile care ne trec pragul.

În timpul anilor de studiu, la școală, dar și în cadrul unor activități extrașcolare, copiii deprind spiritul de echipă, munca împreună, certitudinea că fiecare este unic în felul său, dar are propriul rol în echipă.
Este locul unde își deschid mintea și privesc spre noi orizonturi, unde capătă încredere în forțele proprii și dobândesc acel curaj al începutului de drum. Este locul unde descoperă frumusețea lumii, diversitatea ei, locul în care învață și exersează empatia și toleranța față de cei speciali (elevii cu CES), respectul și dragostea față de semeni, dar și grija față de natură.

Pentru că este important ca lumea de mâine să fie a celor care acum învață să-i accepte pe cei diferiți de ei, dar nu mai puțin importanți, a celor care gândesc liber, a celor educați și plini de compasiune pentru cei mai puțin norocoși în viață, a celor puternici și încrezători în forțele lor.

Sursa: sursa ta

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend