Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Concurs de incondeiat oua la parohia Buna Vestire din Pitesti

Publicat

in

Elevii clasei a treia de la Liceul de Arte ”Dinu Lipatti” din Piteşti, cordonaţi de doamna învăţător Olteanu Camelia, au participat la concursul de încondeiat ouă organizat în biserica parohiei Buna Vestire. Preoţii slujitori Olteanu Mircea Valentin şi Vîlcoci Eusebiu Daniel au vorbit copiilor despre tradiţia de a înroşi ouălele, după care au dăruit participanţilor dulciuri şi iconiţe.

Evenimentul s-a desfăşurat cu purtarea de grijă a Înaltpreasfinţitului Părinte Calinic, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul al Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ULTIMA ORĂ ! Klaus Iohannis anunță că ARMATA va fi scoasă ÎN STRADĂ pentru ca românii să stea ACASĂ

Publicat

in

De

Este oficial – așa cum se spunea pe surse încă de câteva zile, România va scoate Armata în stradă pentru a ține românii în case. Măsura urmează să fie formalizată în cursul zilei de azi prin intermediul unei noi ordonanțe militare. „Am convenit să folosim și Armata pentru a gestiona situația din teren. Armata va pune la dispoziție personal care va suplimenta forțele de ordine”, a declarat Klaus Iohannis.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

L-AU AUTORIZAT ! Mâine, protest de amploare la Câmpulung

Publicat

in

De

După ce ziarul nostru a anuntat ieri, pe baza nformatiilor oferite de Jandarmeria Argeș și Primăria Câmpulung, că anunțatul protest inca nu fusese autorizat legal, cetățenii s-au organizat și au obținut o autorizație pentru un protest intitulat „Stop traficului de persoane și drogur”, care se va desfășura la Campulung sâmbătă, între orele 14.00-18.00.

Protestul este îndreptat împotriva traficanților de persoane, care activează de mult timp în Câmpulung. Vă amintim că  luna aceasta comisarul-șef Gheorghe Ciolan, șeful Poliției Câmpulung, a fost destituit din funcție de către ministrul Administrației și Internelor. Destituirea lui Ciolan a fost cauzată în principal de dezvăluirile din ziarul Libertatea legate de proxeneții din Câmpulung lăsați în libertate după ce au traficat mai multe fete, una dintre fete fiind ulterior ucisă de un psihopat francez. O altă cauză a destituirii lui Gheorghe Ciolan a fost reprezentată de faptul că nu a luat măsuri concrete și eficiente împotriva numeroaselor rețele din proxeneți din Câmpulung Muscel, rețele ce au făcut din orașul de la poalele Mateiașului o capitală a traficului de persoane și a prostituției.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend