Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Concurs de fotografie “Ziua Libertății de Mișcare 2021” organizat de CFR – PREMIUL ESTE TENTANT

Publicat

in

Data de 24 septembrie este ziua în care CFR Călători sărbătorește “Ziua Libertății de Mișcare” (ZLM),prin organizarea unui concurs de fotografie.

Cei care doresc să participe la concursul ZLM trebuie să aibă cel puțin 16 ani și să trimită fotografii originale care să promoveze ideea libertății de mișcare cu trenurile CFR Călători, la adresa presa@cfrcalatori.ro, încărcate pe un link, prin intermediul oricărui portal de transmitere de fişiere (precum https://ro.filemail.com/, https://wetransfer.com/ etc.).

Concursul se va derula de la data de 24 septembrie 2021, ora 00:00 până la data de 30 septembrie 2021, ora 24:00.

Premiul cel mare al concursului este un bilet de călătorie cu trenul în Europa – Interrail Global Pass. Acesta are valabilite o lună și poate fi utilizat și pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors. Data începerii călătoriei cu Interrail Global Pass poate fi stabilită cu o anticipație maximă de 90 de zile de la momentul ridicării biletului de la sediul CFR Călători din București (cel mai târziu 31 decembrie 2021).

Detalii despre condițiile de participare și despre celelalte premii sunt disponibile în Regulamanetul concursului ZLM 2021 postat pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

ACTUAL

Ludovic Orban continuă atacul la adresa lui Klaus Iohannis: ‘Dacă chiriașul de la Cotroceni se încăpățânează în a impune un guvern care nu are majoritate parlamentară, sunt posibile alegerile anticipate. Nu exclud posibilitatea ca Iohannis să aibă un proiect cu PSD’

Publicat

in

De

Ludovic Orban a declarat marți, pentru B1 TV, că nu e exclus să se ajungă la alegeri anticipate dacă președintele Klaus Iohannis se mai încăpățânează să desemneze premieri care nu pot forma o majoritate. Asta pentru că, la momentul actual, trei partide parlamentare sunt în situația de a dori un astfel de scrutin.

Ludovic Orban, despre scenariul anticipatelor

„Dacă chiriașul de la Cotroceni se încăpățânează în a impune un guvern care nu are majoritate parlamentară, eu vă spun că pentru prima oară în România sunt posibile alegerile anticipate.

Contextul politic parlametar e de asemenea natură încât trei partide sunt în situația de a-și dori anticipatele. Până la urmă ele sunt soluția dacă președintele se încăpățânează să nu țină cont de nevoia ca un premier desemnat să aibă capacitatea de a forma majoritate parlamentară”, a declarat Ludovic Orban.

Orban nu exclude varianta ca Iohannis să aibă un proiect cu PSD

Ludovic Orban a mai afirmat că președintele Klaus Iohannis e, de fapt, liderul PNL, nu Florin Cîțu. Și a susținut că nu exclude varianta ca Iohannis să aibă un proiect cu PSD.

„Eu nu pot să îmi găsesc nicio explicație legată de atitudinea domnului Iohannis față de mine. Eu sunt un om corect, un om care respectă toate înțelegerile, un om care a colaborat extrem de bine intenționat, un om de bună credință și nu există niciun fel de motiv care să poată să justifice o atitudine atât de încrâncenată din partea lui Iohannis împotriva mea. Probabil altele sunt explicațiile și le vom afla în curând. Eu nu exclud posibilitatea ca Iohannis să aibă un proiect cu PSD”, a afirmat Ludovic Orban, informează b1tv.ro

Citește și:

Jocul politic îl poate costa pe Klaus Iohannis! Ludovic Orban: ‘Poate ajunge în situația de a-i fi contestat mandatul de președinte, dacă el perpetuează în mod artificial criza’

PNL are nevoie de un reset! Ludovic Orban: Mi-aș dori din toată inima, să se elibereze de toate comenzile care sunt venite de la Cotroceni

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Incendiu în Argeș, la Valea Danului – Un sătean dă foc la clăile de fân

Publicat

in

De

E alertă maximă în comuna Valea Danului, in satul Vernești – Banicesti. Un puternic încendiu a cuprins câteva clăi de fân. Potrivit martorilor, un sătean ar fi dat foc la clăi și ar fi încercat să incendieze o casă ” Veniți la Vernești. Neveste frică. Cineva da foc la clăile de fân și la o casă”, a fost mesajul trimis de un sătean.

La fața locului intervin pompierii cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Chestionați de redactorii PROFIT, reprezentanții ISU Argeș spun că “din primele informații ar fi vorba de folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului”.

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend