Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Compania de curierat DPD România anunță extinderea în mai multe orașe a serviciului Predict, care indică intervalul de o oră în care se face livrarea coletelor

Publicat

in

Compania de curierat DPD România a anunţat, miercuri, că extinde în şase oraşe şi judeţul Ilfov serviciul Predict, care indică intervalul de o oră în care se face livrarea coletelor.

„DPD România extinde serviciul Predict în Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Ploieşti, Sibiu, Timişoara şi în judeţul Ilfov. Cu ajutorul Predict, clienţii DPD România pot afla cu precizie intervalul de 60 de minute în care urmează să le fie livrat coletul. Disponibil din luna iunie în Bucureşti, cu o rată de precizie de 97% pentru livrări în intervalul anunţat, serviciul Predict va ajunge în toate zonele urbane din România până la finalul acestui an”, informează compania.

De serviciul Predict au beneficiat în primele două luni de implementare aproximativ 800.000 de destinatari din Bucureşti. După prima lună, rata de livrare în intervalul anunţat era de 90%, iar acum s-a ajuns la deja la 97%, arată reprezentanţii companiei de curierat DPD România.

„Suntem încântaţi că am putut să răspundem nevoii clienţilor de a cunoaşte precis ora de livrare”, a declarat Elena Andrei, business development & marketing manager DPD România, potrivit News.ro.

Serviciu Predict este gratuit. În momentul preluării comenzii de către curier, destinatarul primeşte prin SMS şi e-mail un link către aplicaţia Smart Control. În acest fel, are control total asupra livrării coletului (confirmare adresă, redirecţionare către oficiu sau automat DPDbox). În dimineaţa livrării, destinatarul află intervalul precis de 60 de minute în care va avea loc livrarea.

Compania de curierat DPD România face parte din DPDgroup, lider european în livrări rutiere, şi este activă pe piaţa locală din 2008, după preluarea Pegasus Courier. DPD România are peste 2.000 de angajaţi (inclusiv francizele) şi peste 15 milioane de colete livrate anual.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Exporturile de ceasuri elveţiene, la cel mai ridicat nivel

Publicat

in

De

Exporturile de ceasuri elveţiene au crescut din nou în iulie, ajungând aproape de un nivel record şi înregistrând cea mai ridicată valoare din ultimii opt ani, pe fondul cererii crescute pentru modelele Rolex, Omega şi Vacheron Constantin, transmite Bloomberg.

Luna trecută, exporturile au urcat cu 8,3%, comparativ cu perioada similară din 2021, la 2,2 miliarde de franci elveţieni (2,3 miliarde de dolari), a anunţat joi Federaţia industriei ceasurilor elveţiene.

Este cea mai ridicată valoare a exporturilor de ceasuri elveţiene de la performanţa record din octombrie 2014.

Cererea pentru ceasuri de lux este în creştere după ce mulţi consumatori cu bani au descoperit brandurile elveţiene (de la Rolex la Audemars Piguet şi Patek Philippe) în timp ce erau blocaţi în case în timpul pandemiei.

Exporturile către SUA au crescut cu 13,5% în iulie, comparativ cu perioada similară din 2021. Statele Unite rămân cea mai mare piaţă pentru exporturile de ceasuri elveţiene, după ce anul trecut au depăşit China.

Piaţa chineză se redresează după restricţiile recente, iar exporturile au urcat cu 18,4%, astfel încât China şi-a menţinut poziţia de a doua mare piaţă pentru exporturile de ceasuri elveţiene, conform Agerpres.

Tendinţa spre ceasuri scumpe persistă, ceasurile de peste 500 de franci elveţieni reprezentând mai mult de o treime din volume şi 95% din valoare.

Valoarea exporturilor de ceasuri cu preţuri cuprinse între 200 şi 500 de franci elveţieni a scăzut cu 29,2%, continuând tendinţa din 2020, în timp ce valoarea exporturilor de ceasuri cu preţuri de sub 200 de franci elveţieni a urcat cu 5,3%.

Cu excepţia Hong Kong-ului, Coreei de Sud şi Japoniei, exporturile de ceasuri elveţiene au crescut în iulie cu peste 10% pe principalele pieţe din Asia şi Europa.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

CE de kaiac-canoe: O nouă calificare în finală pentru Cătălin Chirilă, la canoe 500 metri

Publicat

in

De

Sportivul Cătălin Chirilă a reuşit o nouă calificare în finală, de această dată în proba de canoe 500 m, la Campionatele Europene de kaiac-canoe, potrivit news.ro.

Timpul sportivului român a fost de 1:51.213, ]n timp ce al doilea clasat, bulgarul Angel Kodinov, a reuşit să termine cursa în 1:51.637.

Finala cursei de 500 m, va avea loc sâmbătă 21 august, ora 12:30.

Tot vineri, Chirilă s-a calificat şi în finala probei de 1000 de metri, care va avea loc  tot sâmbătă, de la ora 13.51.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend