Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Compania care vă poate salva afacerea. Descoperiti despre cine este vorba

Publicat

in

Compania Enterprise Concept vă pune la dispoziție o combinație unică de servicii integrate. Pornind de la domeniul consultanței, până la metodologii tehnice de implementare a soluțiilor de automatizare a proceselor și de management al deciziilor în afaceri.

Odată ce accesați website-ul www.enterprise-concept.ro veți putea afla că experiența ce stă la baza serviciilor oferite de companie este de aproape 14 ani. Motivația principală a fondatorilor este aceea de a crea valoare și de a transforma modul în care funcționează operațiunile la nivelul unui business.

Servicii integrate și adaptabile

Serviciile oferite de Enterprise Concept sunt diferite față de cele ale competitorilor, prin existența unei metodologii proprii. Ideea de bază este de a ajuta afacerile din mediul de business atât românesc, cât și internațional, de a se reoriența înspre o structură de tip Adaptive Business Design©.

Un element esențial și benefic pentru un business, este flexibilitatea acesteia, mai ales în momente cheie. Enterprise Concept consideră că este importantă o reconfigurare rapidă în cadrul proceselor de business. Sistemul indicatorilor de performanță ar trebui regândiți în asemenea manieră încât să se poată adapta schimbărilor strategice și operaționale, ținând cont de situație.

Soluțiile oferite de Enterprise Concept sunt diferite de ceea ce întâlniți în mod curent pe piața de business românească. Aceștia propun implementarea designului adaptiv de afaceri prin definirea și dezvoltarea a trei sisteme independente. De asemenea, trebuie subliniat că următoarele trei sisteme trebuie să se afle în strânsă legătură pentru a putea fi maximizate efectele benefice.

Managementul deciziilor și al proceselor de afaceri

Enterprise-concept.ro vă propune managementul deciziilor. Deoarece procesul decizional de la nivelul unei companii este extrem de important, influențând eventuale procese și producând repercusiuni, trebuie să se acorde o atenție deosebită în acest sens. Scopul managementului decizional este de a putea selecta cea mai potrivită alternativă posibilă și de a prevedea consecințele acesteia.

Managementul proceselor de afaceri este una dintre cele mai importante strategii din cadrul unui business. Enterprise Concept vă propune un design creativ de management al proceselor în afaceri, prin automatizarea proceselor, adică dezvoltare de software. Prin acestea, se urmărește abordarea bazată pe caz, standardizarea și parametrizarea pentru creșterea eficienței, detectarea timpurie a erorilor, optimizarea rapoartelor și evitarea redundanțelor.

Cum puteți să manageriați performanța companiei și riscurile?

Modelul de management al performanței companiei pe care Enterprise Concept îl prezintă constă în trei module integrate: planificarea unei perspective mulți-anuale pentru investiții bugetate existente și viitoare, realizarea bugetului anual și controlul prin înregistrarea contabilă a tranzacțiilor. Deoarece un business are mai multe obiective, prin managementul performanței companiei veți putea crește acuratețea și viteza prin care planificați și monitorizați cheltuielile, fie ele bugetare sau previzionare. De asemenea, vor fi îndeplinite și obiectivele operaționale, prin creșterea eficienței, automatizarea și implementarea unui model integrat de planificare și integrare, precum și prin optimizarea raportărilor operaționale.

Asumarea riscurilor în cadrul unui business este una dintre etapele pe care cu siguranță că le veți experimenta. Pentru că impactul riscurilor poate să fie fatal pentru o companie, Enterprise Concept vine în ajutorul dumneavoastră cu un model de management al riscului. Acesta presupune identificarea, evaluarea riscurilor și definirea lor în funcție de obiectivele pe care firma și le-a propus.  După ce sunt selectate opțiunile de tratare corespunzătoare a zonelor de risc, sunt stabilite controale necesare pentru aplicarea tratamentului, precum și verificarea îndeplinirii tuturor acestor controale.

Astfel, în cazul în care vă doriți asumarea unui risc, însă nu știți cum ați putea să îl manageriați, atunci apelarea la asemenea servicii ar putea reprezenta soluția pe care o căutați.

Enterprise Concept, pe lângă pachetul integrat de care vă puteți bucura, vă oferă și prețuri justificate, în raport cu experiența pe care au acumulat-o consultanții lor. De asemenea, ei pun în prim-plan calitatea pachetelor, transparența în raport cu toți clienții lor și dorința de a exista o colaborare de termen lung, bazată pe încredere și profesionalism.  Prin managementul performanței companiei veți putea crește acuratețea și viteza prin care planificați și monitorizați cheltuielile, fie ele bugetare sau previzionare. De asemenea, vor fi îndeplinite și obiectivele operaționale, prin creșterea eficienței, automatizarea și implementarea unui model integrat de planificare și integrare, precum și prin optimizarea raportărilor operaționale.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Noi tensiuni în Coaliția de guvernare! Cristian Băcanu, atac la adresa lui Stelian Ion: ‘Ministrul Justiției nu înțelege că e la putere’

Publicat

in

De

Deputatul PNL Cristian Băcanu îl critică dur pe ministrul Justiției, Stelian Ion, și consideră că este principalul responsabil pentru lipsa reformelor din domeniul Justiției.

”Din păcate, pe zi ce trece, observ că ministrul Justiției nu înțelege că e la putere, că românii nu au validat prin vot o majoritate PNL – USR-PLUS – UDMR ca să audă lamentări și scuze. Un ministru trebuie să rezolve problemele spinoase din domeniul pe care-l gestionează, că acesta este motivul pentru care a fost învestit.

Nu am niciun dubiu că Stelian Ion are cele mai bune intenții în a reforma sistemul judiciar din România, dar remarc și eu, la fel ca Președintele Iohannis, că desființarea Secției Speciale pentru Magistrați bate pasul pe loc și nici legile justiției nu sunt gata. Trebuie găsite soluții rapide, acestea sunt promisiunile făcute cu surle și trâmbițe de USR-PLUS în campania electorală.

Da, nimic nu este simplu când ești la guvernare, dar de asta ești ministru, nu doar pentru activități curente. Trebuie să îți asumi politici publice, să găseşti soluții şi livrezi cetățenilor care aşteaptă să vadă schimbări”, a scris Cristian Băcanu pe Facebook.

Vezi și:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Klaus Iohannis, declarație fără ezitări: ‘Da, PNRR-ul nostru, știm, am știut de la început că nu este perfect’

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis  a declarat despre Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) că nu este unul perfect, dar este rezonabil.

Întrebat cum comentează un articol publicat de „Die Welt”, preluat de presa de la Bucureşti, conform căruia executivul comunitar va respinge planul naţional de redresare, Iohannis a arătat că acesta va fi aprobat.

„Vom avea un plan aprobat. Mi s-a părut puţin foarte unilateral articolul, ca să nu zic mai mult, că nu este de la noi publicaţia şi n-are rost să spunem alte lucruri. Sunt aşa-numite informaţii pe surse, care ‘se scurg’, în ghilimele. Nu se scurge nimic, sunt unii care vor să-şi dea importanţă şi dau informaţii senzaţionale mai departe.

Da, PNRR-ul nostru, ştim, am ştiut de la început că nu este perfect; de aceea, dacă vă amintiţi, am spus de acum câteva luni de zile, că este foarte bine că s-a depus, că întrebările Comisiei se discută, se caută soluţii, se schimbă anumite părţi din plan. Da, aşa este, nici mie nu mi s-a părut un plan perfect, dar în timpul scurt pe care l-am avut la dispoziţie, planul, totuşi, a fost elaborat şi este un plan rezonabil şi va primi răspuns la orice întrebare a Comisiei”, a explicat preşedintele.

El a adăugat că acele proiecte care, din punctul de vedere al Comisiei Europene, nu sunt eligibile vor fi scoase din PNRR şi a subliniat că nu va mai accepta ca proiectele să nu fie realizate din motive birocratice.

„Şi, da, dacă sunt proiecte, care, din punctul de vedere al Comisiei, nu sunt eligibile, ele se scot din plan, asta este, nu e foarte complicat. Nu tot ce este pus acolo, în PNRR la noi, va fi realizat, dar ceea ce rămâne – şi asta este pretenţia mea şi am spus-o foarte-foarte franc şi miniştrilor – ceea ce rămâne în plan şi rămâne fiind eligibil şi finanţabil trebuie pus în practică.

Nu pot să accept să avem un plan, care generic este aprobat, banii sunt disponibili şi să nu realizăm proiectele din motive birocratice. Chiar domnul preşedinte al Consiliului ne-a spus înainte, că unele au mai fost depuse, dar, din cauza unor hibe birocratice, nu s-au realizat. Or, aşa ceva, de data asta, nu mai accept.

Deci, vom avea PNRR, va fi finanţat, probabil unele proiecte vor fi scoase, dar de-abia atunci începe greul; fiindcă aceste proiecte trebuie implementate, trebuie realizate şi într-un timp foarte scurt. Avem foarte puţin timp pentru a realiza aceste proiecte”, a mai declarat Klaus Iohannis, conform agerpres.ro.

Vezi și:

Klaus Iohannis vrea o legislație rutieră mult mai dură, după numărul uriaș de accidente din ultimul timp: ‘Legislația trebuie să devină mai puternică și șoferii mai disciplinați’

Klaus Iohannis, despre introducerea unor noi restricții: Nu putem să îi constrângem pe oameni să facă lucruri pe care nu le înțeleg

Au fost comandate dosare la DNA pentru unii lideri ai PNL? Klaus Iohannis: ‘Dacă aș avea semnale că există așa ceva, aș fi intervenit demult’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend