Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Compania Alusystem investește 1 milion de euro și intră pe piaţa materialelor de construcţii rezidenţiale

Publicat

in

Alusystem, parte a grupului Bog’Art, inovează în zona tâmplăriei de aluminiu pentru piaţa rezidenţială, lansând un nou tip de tâmplărie de aluminiu, pentru proiectele rezidenţiale, arată Agerpres.

Aproximativ 1 milion de euro au fost investiţi până în prezent în noua linie de producţie, informează compania printr-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

Comparativ cu preţul tâmplăriei din aluminiu, care variază între 180 – 450 de euro/mp + TVA, noul produs Alusystem pentru piaţa rezidenţială are un preţ de 150-160 euro/mp + TVA, aproape de costul specific unui produs de tip PVC.

“În cei aproape 20 ani de existenţă pe piaţă ne-am diferenţiat ca o companie preocupată de inovaţie şi dezvoltare continuă, pentru a răspunde standardelor ridicate de construcţie a clienţilor din piaţa de ?office. Ideea diversificării portofoliului cu soluţii rezidenţiale se află de mai mult timp pe lista noastră de obiective, iar pandemia a reprezentat o oportunitate de a o valorifica şi a accelera planurile de punere în practică. Viziunea noastră este să oferim valoare adăugată construcţiilor rezidenţiale, prin faţade cu o calitate şi un aspect premium, fără ca aceasta să presupună costuri mai ridicate pentru dezvoltator şi, în ultimă instanţă, pentru consumatorul final. Estimăm că în primul an de la lansare vom avea vânzări în valoare de aproximativ 1 milion de euro”, a declarat Răzvan Popa, director executiv Alusystem.

Noul produs de tâmplărie rezidenţială încorporează know how-ul şi experienţa tehnică acumulată în zeci de ani de execuţie în zona office, cu tehnologiile inovatoare din ultimii ani. Produsul a fost testat în laboratoare de încercări, asigurând protecţia necesară în condiţii de apă şi vânt şi beneficiază de certificare europeană.

Compania Alusystem deţine o cotă de circa 85% din piaţa de faţade şi pereţi cortină din România, iar anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 24 milioane de euro, cu livrări de 100.000 mp de tâmplărie.

Citește și: EXCLUSIV Angajații de lux ai României: peste 50 de bugetari au salarii care depășesc 50.000 de lei pe lună

Înfiinţată în anul 2003, compania Alusystem reprezintă divizia de construcţii de faţade a grupului Bog’Art, cel mai mare constructor din România. Alusystem este jucătorul numărul 1 în montarea de tâmplărie pe segmentul office, fiind responsabil de execuţia faţadelor pentru cele mai importante spaţii de birouri moderne, clasa A, din Bucureşti, dar şi la nivel naţional. Printre cele mai recente proiecte se numără Global Worth Tower, City Gate, The Bridge, Gara Herăstrău şi Riviera Office. Pe lângă clădirile office, compania a realizat şi alte proiecte importante, precum centre comerciale şi proiecte speciale, portofoliul său reunind peste 40 de proiecte de anvergură.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Acuze incredibile aduse unui Primar!

Publicat

in

De

“Vineri, la proiectul numarul 14 pe ordinea de zi, domnul primar ne-a propus sa marim salariile pentru o categorie de angajati:

– consilieri personali din aparatul primarului si al viceprimarilor ( pana la 11400 lei net).

.

S-a vehiculat ca un consilier personal din aparatul primarului, si anume Catalin Lupascu, nu ar avea studii superioare, gurile rele spun ca nu ar avea nici bacalaureatul.

Cine este Catalin Lupascu, va spun eu :

– In 2016 l-am regasit in campania fostului viceprimar Dan Cristian Popescu, la noi la PNL (fara sa fie membru de parid);

– Anul trecut era in campania aceluiasi om, dar la PSD;

– Colegii de la PLUS nu au vrut sa il primeasca in partid;

– Azi este consilierul desemnat de primarul Radu Mihaiu de ls USR, sa se ocupe de reabilitarile din Sectorul 2″, scrie pe pagina sa de socializare Silviu Feroiu, Consilier PNL Sector 2.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Orban, trădat de apropiații lui la PNL București. Ce îi dă fiori

Publicat

in

De

Lupta pentru PNL București este strânsă, dar și aici Orban a fost trădat de apropiați ai lui care au mers către Florin Cîțu. Sebastian Burduja îl susținea pe Orban, dar acum este cu Cîțu. Și sunt mai multe motive pentru care Orban ar trebui sa se gândească dacă Burduja nu era un cal troian: secretar de stat la Finanțe, in mandatul lui Cîțu, Burduja este și în relații foarte bune cu Ilie Bolojan, cel care nu este clar în relații bune cu Orban.

Mai mult, Orban i-a cerut lui Burduja sa candideze la PNL București, dar acesta a refuzat și astfel a fost nevoit să meargă iar cu Violeta Alexandru.

Antonel Tănase a tot avut discutii cu Stelian Bujduveanu, la PNL sector 3, aceștia avand o relație foarte bună.

Iar liderul consilierilor generali PNL București, Răzvan Socolovici, și vicepreședinte PNL Sector 5, a avut negocieri cu tabara lui Cîțu. Toate aceste motive ii dau de gândit lui Orban, întrucât iata, rând pe rând oamenii l-au părăsit.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend