Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Comisia Europeană: Planul național strategic al României va fi validat luna viitoare

Publicat

in

Planul național strategic al României va fi validat luna viitoare de Comisia Europeană, a spus ieri ministrul agriculturii, Petre Daea, la un târg de profil. El a explicat că documentul vizează folosirea celor 15,8 miliarde de euro, din care aproximativ 9 miliarde merg în sectorul agricol, iar restul către investiții pentru dezvoltarea rurală, anunță Rador.

NATIONAL

Programe scurte de educație pentru profesioniști, manageri și lideri la școala de afaceri a Academiei de Studii Economice din București

Publicat

in

Academia de Studii Economice din București (ASE) împreună cu Universitatea de Economie din Bratislava (EUBA) și Universitatea de Economie din Varna (UEV) deschid preînscrierea pentru primul Certificat de Executive Education Business Development & Leadership într-un context internațional, destinat profesioniștilor, managerilor și liderilor interesați să își dezvolte perspectiva competențele și de asemenea rețeaua de contacte din regiune.

Citeste mai mult

NATIONAL

Singura economie din G7 care va scădea în 2023 – avertismentul FMI

Publicat

in

Economia Marii Britanii se va contracta și va avea performanțe mai slabe decât alte economii avansate, deoarece costul vieții continuă să afecteze gospodăriile, a declarat Fondul Monetar Internațional (FMI), conform Mediafax.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend