Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Comisarul Puicanescu a rămas fără permis de conducere ! Politiştii nu l-au iertat !

Avatar

Publicat

in

Ghinion maxim pentru proaspatul pensionar Cristian Puicanescu in ultima saptamana a sa ca sef al Politiei Circulatie din Curtea de Arges ! Colegii sai politisti nu l-au iertat si nici macar nu au vrut sa aude ca este sef de rutiera, asa ca, dupa ce l-au surprins cu aparatul radar ca a depasit viteza, cu mult peste cea admisa, l-au lasat fara permis. Asa se face ca Puicanescu si-a inceput prima saptamana ca pensionar fara permisul de conducere.  Cristian Puicanescu a fost surprins incalcand legea si sanctionat de politistii din judetul Dolj in data de 18 august, adica, ghinion,  exact in ultima saptamana a acestuia ca sef de rutiera, data la care inca era comisar sef al Politiei Romane si comandantul Serviciului Circulatie din Curtea de Arges. Polititsul plecase cu treburi de la Curtea de Arges la Craiova, aparatul radar suprinzandu-l conducand cu viteza excesiva pe soseaua ce leaga Pitestiul de capitala Olteniei.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Director nou la Muzeul Curtea de Argeș – Gabi Moisescu i-a luat locul lui Ștefan Dumitrache, după model Mitrofan

Avatar

Publicat

in

De

După coagularea unei noi majorități(fragile) în Consilul Local Curtea de Argeș, a fost doar o chestiune de timp până când Ștefan Dumitrache a fost desemnat noul viceprimar al urbei. În aceste condiții, Ștefan Dumitrache a renunțat la postul de manager al Muzeului Municipal Curtea de Argeş, devenit vacant. Situația a fost rezolvată rapid de primarul Constantin Panţurescu care a decis, prin dispoziție, numirea lui Gabriel Moisescu în funcția de manager interimar al Muzeului Municipal. Gabi Moisescu, conservator la Muzeu si patron al unei firme specializată în consultanță, a mai avut o tentativa de a ocupa acest post dar… politica l-a tradat. Este unul dintre vechii angajati ai Muzeului și fiu de fost director al instituției iar, în ultima perioadă, s-a ocupat mai mult de afaceri. Numirea sa ca interimar este, practic, o veche manevră de a ține postul rezervat titularului de drept, Stefan Dumitrache, și este copiata după procedura in care Mitrofan a avut postul de director al Casei de Cultura rezervat câtă vreme a indeplinit sarcina de a fi viceprimar sau, acum, cât este director la CAS Argeș. Dincolo de toate aceste manevre permise de lege, Gabi Moisescu este un profesionist desăvârșit care merită să devina titularul postului de director, nu doar un interimar de umplutură pentru 4 ani.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Accident în Corbeni, Argeș – Pieton lovit de mașină

Avatar

Publicat

in

De

În urmă cu putin timp, un grav accident rutier a avut loc în comuna Corbeni. Un autoturim a lovit un pieton care circula pe marginea drumului. Potrivit ISU Argeș, victima este conștientă.
La fața locului intervine un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Revenim cu detalii..

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend