Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

COLŢUL ARGEŞEANULUI SUPĂRAT  – Parcul Lunca Argeşului a devenit şerpăria oraşului !?! 

Publicat

in

” Stimată redacţie,

PARCUL LUNCA ARGESULUI PISTASperăm ca acest mesaj să ajungă şi pe masa domnului primar Pendiuc şi a consilierilor din Piteşti, la fel cum sperăm să avem şi un răspuns la sesizarea noastră. În primul rând îi mulţumim domnului primar pentru Parcul Lunca Argeşului şi dorim să îl asigurăm că nu ne deranjează faptul că o dată la nu ştim câţi ani parcul se mai poate şi inunda. Ne deranjează foarte mult faptul că atât domnia sau precum şi consilierii noştri trec foarte rar prin parc şi nu ştiu ce se mai întâmplă acolo. Şi se întâmplă lucruri urâte pe care primăria ar fi putut să le remedieze până acum. În acest moment parcul a devenit o veritabilă şerpărie pentru că nimeni nu s-a ostoit să cosească buruienile care au invadat în întregime parcul şi care se înalţă mândre până la brâu de ţi-e frică să te avânţi pe alei. Gunoaiele s-au înmulţit prin lanul de buruieni ceea ce a făcut să atragă mii de ciori care stau permanent în plute şi se gâneaţă pe copii şi toţi care trec pe acolo. Multe bănci au ajuns să fie înconjurate de pietrişul scormonit de păsări dar şi de coji de seminţe şi alte mizerii. Este un peisaj dezolant şi de aceea domnule primar vă rugăm să faceţi ceva pentru că acest parc să devină cu adevărat o oază de verdeaţă şi relaxare pentru piteşteni. Nu înţelegem de ce încă de la început nu au fost eliminate acele buruieni, de ce nu s-a nivelat terenul iar acolo să fie câmpuri cu gazon sau măcar o iarbă? Costă chiar aşa de mult domnule primar să transformaţi câmpurile insalubre de buruieni în zone curate cu gazon? Oare nu se pot detaşa acolo 3, 4 oameni care să se ocupe permanent de curăţenia şi întreţinerea parcului sau vă doriţi ca în maxim un an acesta să devine un fel de groapă de gunoi a oraşului ?
Vă mulţumim!
Un grup de locuitori ai străzii Livezilor”

Ai si tu o nemultumire legata de autoritatile locale sau orice alt functionar public? Ai susprins imagini care te deranjeaza ?

Click aici ca sa pui stirea ta sau trimite un mai la redactia@ziarulprofit.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Ai propria afacere? Iată cum să nu mai duci grija curățeniei la sediul companiei!

Publicat

in

De

Conducerea unei afaceri în zilele noastre necesită căutarea unor metode moderne și optime de operare. Compania trebuie să se dezvolte, iar angajații ar trebui să se concentreze pe sarcinile lor. Au nevoie de ordine pentru a putea lucra, iar dedicarea timpului de lucru pentru curățarea biroului nu este o opțiune. Atunci ar trebui să ai în vedere să apelezi la serviciile unei firme de curățenie.

De ce ar trebui să angajezi o firmă de curățenie?

Există multe beneficii ale unei colaborări regulate cu o firmă de curățenie Cluj, atât pentru angajați, cât și pentru conducerea companiei. Angajații vor beneficia de un mediu optim pentru desfăşurarea sarcinilor de lucru, vor fi mai organizaţi şi îşi vor îndeplini task-urile cu plăcere. Menţinerea unui mediu de lucru curat și igienizat are oferă avantaje majore asupra sănătăţii fizice şi psihice. 

În ultimul timp, companiile, indiferent de mărimea acestora, acordă din ce în ce mai multă atenție curățeniei și atmosferei la locul de muncă. Din acest motiv, apelează la profesionalismul și experiența firmelor de curățenie.

De ce echipamente dispun firmele de curățenie profesională?

Pentru ca rezultatul final să fie unul impecabil, firmele de curățenie apelează la echipamente de curățare de cea mai înaltă calitate. Acestea pot fi dispozitive mecanice, cum ar fi aspiratoare profesionale, inclusiv aspiratoare de spălat, aspiratoare pentru colectarea apei și uleiurilor, precum și dispozitive de lustruit pardoseli. De asemenea, se folosesc mopuri profesionale de curățat, cărucioare de curățare, perii, aspersoare, raclete și multe altele. 

Agenții de curățare sunt substanțe chimice profesionale de mare concentrație care permit îndepărtarea chiar și a celei mai încăpățânate murdării. 

Pe ce mai poți conta atunci când angajezi o firmă de curățenie?

Un beneficiu suplimentar este accesul la produse de curățare de înaltă calitate și echipamente profesionale. Eficacitatea produselor utilizate de profesioniști este net superioară celor de uz casnic disponibile în comerț, așadar apelarea la servicii de curățenie este o decizie extrem de profitabilă. 

O firmă de curățenie se va adapta mereu nevoilor și cerințelor clientului, oferindu-și serviciile doar în momentele potrivite, pentru a nu deranja în timpul programului de lucru al companiei, și de asemenea, va ține cont de dorințele și cerințele privind frecvența de curățare a spațiului.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Gherțoiul Adi Lazăr rîde-n nas argeșenilor: vinde primăriei un teren la suprapreț: AM REZOLVAT-O CU COSTICĂ, BĂ!

Publicat

in

De

Fostul subprefect meteoric al Argeșului, afaceristul Adrian Lazar, cel care și-a căpătat încă de atunci renumele de arogantul nimanui sau, cum spun alții, un gherțoi al politicii, e pe cale să finalizeze o noua afacere de pe urma căreia argeșenii vor fi păgubiți și datorită implicării primarului Constantin Panțurescu. Astfel, afaceristul care pe vremea cat a fost subprefect nu s-a făcut remarcat cu nimic , în afara aroganței penibile și a faptului ca a reusit atunci să-și închirieze pe bani grei clădirea de birouri unor instituții ale statului, acum vrea să vândă primăriei Curtea de Argeș un teren din zona fostei fabrici de cărămidă la suprapreț, mai exact cu 52 Euro/mp. Asta in condițiile în care prețul pieței în acea zonă industrială este între 7 și 15 Euro/mp. De exemplu, unul dintre funcționarii de baza ai Primăriei Curtea de Argeș a reușit să obțină cu greu 10 Euro/mp exact în acea zonă. Dar, gherțoiul Adrian Lazăr are nevoie de bani ca sa cumpere și cealaltă jumătate din fostul Transarg, el neștiind că acel teren s-a vandut deja. Afacerea a fost plănuită de mult, înca de acum 4 ani, când Adi Lazăr, cu aroganța-i specifică, declara redactorilor PROFIT că „Am rezolvat-o cu Costică Panțurescu. O să imi dea prețul pe care îl vreau eu”. Desigur, gherțoiul știa că un privat nu o să ofere niciodată banii aceștia dar se lăuda că primarul Panțurescu e prieten la cataramă cu el și o să îl cumpere, vezi Doamne, pentru binele orașului. La fel știa și stie arogantul Adi Lazăr că banii ceruți de el cu tupeu pentru un teren fără valoare, nu îi dă primarul din propriul buzunar, ci din banii argeșenlor. Dar deh, gherțoiul e gherțoi și e obișnuit să ciugulească din contracte pe banul public.

Afacerea dintre gherțoiul Lazăr și Primarul PIC a fost mirosită de câțiva consilieri, inclusiv PSD, dar și de oamenii de afaceri dn zona industrială de nord a orașului care spun că acel teren, după ce că a fost cum a fost preluat de Adi Lazăr, nu reprezinta așa mare interes nici pentru ei și nici pentru lăudata fluidizare a traficului in zona. „Ăsta iar rîde-n nas argeșenilor cu aceiași aroganță și vrea să le ia banii. Urât a mai îmbătrânit!”, spune unul dintre oamenii de afaceri din Curtea de Argeș.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend