Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

COLŢUL ARGEŞEANULUI SUPĂRAT  – Parcul Lunca Argeşului a devenit şerpăria oraşului !?! 

Publicat

in

” Stimată redacţie,

PARCUL LUNCA ARGESULUI PISTASperăm ca acest mesaj să ajungă şi pe masa domnului primar Pendiuc şi a consilierilor din Piteşti, la fel cum sperăm să avem şi un răspuns la sesizarea noastră. În primul rând îi mulţumim domnului primar pentru Parcul Lunca Argeşului şi dorim să îl asigurăm că nu ne deranjează faptul că o dată la nu ştim câţi ani parcul se mai poate şi inunda. Ne deranjează foarte mult faptul că atât domnia sau precum şi consilierii noştri trec foarte rar prin parc şi nu ştiu ce se mai întâmplă acolo. Şi se întâmplă lucruri urâte pe care primăria ar fi putut să le remedieze până acum. În acest moment parcul a devenit o veritabilă şerpărie pentru că nimeni nu s-a ostoit să cosească buruienile care au invadat în întregime parcul şi care se înalţă mândre până la brâu de ţi-e frică să te avânţi pe alei. Gunoaiele s-au înmulţit prin lanul de buruieni ceea ce a făcut să atragă mii de ciori care stau permanent în plute şi se gâneaţă pe copii şi toţi care trec pe acolo. Multe bănci au ajuns să fie înconjurate de pietrişul scormonit de păsări dar şi de coji de seminţe şi alte mizerii. Este un peisaj dezolant şi de aceea domnule primar vă rugăm să faceţi ceva pentru că acest parc să devină cu adevărat o oază de verdeaţă şi relaxare pentru piteşteni. Nu înţelegem de ce încă de la început nu au fost eliminate acele buruieni, de ce nu s-a nivelat terenul iar acolo să fie câmpuri cu gazon sau măcar o iarbă? Costă chiar aşa de mult domnule primar să transformaţi câmpurile insalubre de buruieni în zone curate cu gazon? Oare nu se pot detaşa acolo 3, 4 oameni care să se ocupe permanent de curăţenia şi întreţinerea parcului sau vă doriţi ca în maxim un an acesta să devine un fel de groapă de gunoi a oraşului ?
Vă mulţumim!
Un grup de locuitori ai străzii Livezilor”

Ai si tu o nemultumire legata de autoritatile locale sau orice alt functionar public? Ai susprins imagini care te deranjeaza ?

Click aici ca sa pui stirea ta sau trimite un mai la redactia@ziarulprofit.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Alina Gorghiu, noul președinte al PNL Argeș – CE A DECLARAT ACEASTA

Publicat

in

De

Alina Gorghiu a preluat, începând de astăzi, șefia al PNL Argeș ca președinte interimar. Aceasta a făcut primele declarații, privind obiectivele pe care le are ca lider al filialei.

Astăzi, colegii m-au mandatat să preiau interimatul la conducerea PNL Argeș. PNL are nevoie de unitate și organizații performante. Este obiectivul pe termen scurt pe care trebuie să îl atingem, dat fiind că au rămas mai puțin de trei ani pentru a pregăti proiectul PNL2024. Trebuie să ne adaptăm timpurilor actuale, asigurând, totodată, un permanent parteneriat corect, puternic și loial între baza partidului și structurile de la centru.

În PNL, trebuie să recunoaștem, nu a fost totul ca la carte în ultimele luni. Campania internă a devoalat această realitate. PNL Argeș este exemplul elocvent pentru cât de toxică este falia pentru întreg partidul atunci când cei care conduc organizația se cred mai presus de tot și toate.

Sunt argeșeancă, sunt un om al dialogului și din comunicarea permanentă cu liberalii autentici de acolo, am aflat exact problemele din filială și cine le-a generat. Oamenii vor liberalism autentic și vă asigur ca la Argeș așa va fi de aici înainte. Voi strânge la aceeași masă oameni valoroși, oameni deschiși la dezbateri cu toate cărțile pe masă și care știu ce trebuie făcut pentru a crea plus valoare în buzunarele tuturor argeșenilor, indiferent de simpatiile politice.

PNL are nevoie de unitate și organizații performante. Este obiectivul pe termen scurt pe care trebuie să îl atingem, dat fiind că au rămas mai puțin de trei ani pentru a pregăti proiectul PNL2024. Trebuie să ne adaptăm timpurilor actuale. Asigurând, totodată, un permanent parteneriat corect, puternic și loial între baza partidului și structurile de la centru.

Doar așa, problemele la nivel local și în beneficiul tuturor românilor își vor găsi rezolvare. Urmează un amplu proces de evaluare și reorganizare a filialei PNL Argeș.”, a declarat Alina Gorghiu

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

Dezvaluiri

În 2022, salariul minim pentru studii superioare dispare! SURSE: ‘La negocieri, nu a mai fost acceptat’

Publicat

in

De

Începând cu luna ianuarie a anului 2022, salariul minim brut pe economie va crește la 2.550 de lei. Această majorare va desființa, practic, salariul minim pentru studii superioare, a cărui valoare brută este de 2.350 de lei.

Conform informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, în urma negocierilor dintre PNL și PSD, salariul minim pentru studii superioare nu a mai fost acceptat. Social-democrații ar fi vrut ca acesta să fie păstrat, însă s-au lovit de refuzul liberalilor. De altfel, de când au preluat frâiele guvernării, liberalii nu au susținut această idee.

În 2021, Guvernul PNL-USR-UDMR a decis înghețarea salariului minim pentru studii superioare la 2.350 de lei. Anterior, și Guvernul Orban luase această decizie.

Nu poate exista salariu minim, decât un singur salariu minim. Conceptul de salariu minim este fundamentat, astfel încât nu poţi să ai mai multe forme de salariu minim”, a afirmat, în toamna anului 2019, Ludovic Orban, premierul de la acea vreme.

Practic, din anul 2019, de când a fost introdus de PSD, valoarea salariul minim pentru studii superioare a rămas aceeași: 2.350 de lei.

Salariul minim brut crește, de la 1 ianuarie 2022, la 2.550 de lei

Potrivit Hotărârii de Guvern nr. 1071/2021, salariul de bază minim brut va crește la 2.550 de lei.

Asta înseamnă că salariul minim net va fi de 1.524 lei.

Articolul 1

Începând cu data de 1 ianuarie 2022, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 alin. (1) din Legea nr. 53/2003 – Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare, se stabilește în bani, fără a include sporuri și alte adaosuri, la suma de 2.550 lei lunar, pentru un program normal de lucru în medie de 167,333 ore pe lună, reprezentând 15,239 lei/oră.

Articolul 2

La data prevăzută la art. 1, Hotărârea Guvernului nr. 4/2021 pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 40 din 13 ianuarie 2021, se abrogă.

PRIM-MINISTRU
FLORIN-VASILE CÎȚU
Contrasemnează:
Ministrul muncii și protecției sociale,
Raluca Turcan
p. Ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului, interimar,
Daniela Nicolescu,
secretar de stat
Ministrul finanțelor,
Dan Vîlceanu”, se precizează în HG 1.071.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend