Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Colegii de partid a lui Cătălin Teodorescu spun că afacerile personale nu au de a face cu politica

Publicat

in

Reprezentanţii PDL din Curtea de Argeş au declarat zilele trecute, în cadrul unei conferinţe de presă că, problemele pe care deputatul Cătălin Teodorescu le are cu justiţia sunt probleme personale care nu implică activitatea politică. „Cătălin Teodorescu a fost un conducător bun, a preluat organizaţia când era în degringoladă şi a reuşit ca până la europarlamentarele din 2014 să facă o echipă puternică şi să ridice partidul. Problemele pe care le are acum cu DNA-ul, cu justiţia, sunt probleme personale care nu implică în nici un fel partidul iar noi nu putem spune decât că justiţia trebuie să îşi facă treaba”, a declarat Victor Suhanu, preşedinte al organizaţiei PDL Curtea de Argeş.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Deputatul de Argeș Aurel Bălășoiu, dat afara din PSD în urma unor imagini compromițătoare. Acuzații grave, abuz de minori

Publicat

in

De

„Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare.PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine,” anunță Partidul Social Democrat. 

Potrivit primelor date, se pare că ar exista acuzații conform cărora deputatul ar fi întreținut relații sexuale cu persoane minore. 

Acesta a fost înregistrat în situații compromițătoare cu un minor. Decizia a fost luată pe un grup intern de Whats App al PSD. Marcel Ciolacu a cerut de urgență excluderea lui Aurel Bălășoiu, deputat PSD de Argeș.

Imaginile i-au fost trimise lui Marcel Ciolacu. Din câte se pare filmarea ar fi fost făcută într-o cameră de hotel. 

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Liceenii din județul Argeș au primit vizita jandarmilor argeșeni

Publicat

in

De

Aproximativ 500 de elevi de liceu, din cinci instituții de învățământ din municipiul Pitești, au primit în ultima săptămână vizita jandarmilor argeșeni.

Odată cu începerea anului școlar, Jandarmeria Argeș a demarat activitățile educative și de prevenire în liceele din județul Argeș, cu scopul de a crește gradul de siguranță al elevilor și cadrelor didactice și de a preveni faptele antisociale în zona instituțiilor școlare.

Astfel, în perioada 23-28 septembrie, jandarmii argeșeni au avut mai multe întâlniri cu elevii și profesorii din cadrul Liceului Teoretic „Ion Barbu”, Liceului Tehnologic Dimitrie Dima, Liceului Tehnologic Dacia, Liceului Tehnologic Astra și Liceului cu Program Sportiv „Viitorul”.

Colegii noștri, specializați în activități de acest gen, le-au vorbit elevilor despre aspecte referitoare la normele de conviețuire socială, ce trebuie făcut pentru a nu deveni victime ale faptelor antisociale, dar și despre consecințele pe care le pot avea aceste fapte asupra lor.

De asemenea, jandarmii le-au prezentat liceenilor aspecte referitoare la bullying și la pericolele care se pot ascunde în spatele rețelelor de socializare, atât de populare în rândul tinerilor.

O altă temă de interes a fost prezentarea Legii nr. 349 din 6 iunie 2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

Jandarmii argeșeni sunt preocupați în permanență de siguranța școlară, astfel că activitățile vor continua și în perioada următoare, precum și pe parcursul întregului an școlar, în instituții de învățământ de pe raza județului Argeș.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend