Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Codrin Ștefănescu, atac la Mihai Gâdea, chiar de ziua directorului Antena 3: ‘Văd cum te înjură lumea. Dimineața, când te bărbierești la oglindă, ești mândru de ceea ce vezi!’

Publicat

in

Codrin Ștănescu a lansat un atac dur la adresa jurnalistului Mihai Gâdea, chiar de ziua directorului Antena 3.

Într-un mesaj pe Facebook, Ștefănescu îi urează „La mulți ani!” lui Gâdea, însă, totodată, îl atacă pe jurnalistul Antena 3, despre care spune că este plătit de noul PSD, iar el, Codrin, are interzis la televiziunea lui Dan Voiculescu.

La mulți ani, Mihai Gâdea! Azi împlinești 45 de ani și nu am uitat de ziua ta! Deși, noi nu mai vorbim de la condamnarea lui Liviu Dragnea! Și inteleg de ce, Mihai! Pentru cā Ciolacu, contractul cu Noul PSD, politica editorialā, CNN și alte mii de motive! Pentru cā sunt interzis la Antena 3, iar tu nu poți avea un prieten interzis! Dar îți promit, de ziua ta, cā voi ajunge din nou la putere. Și atunci ne vom regāsi, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, Mihai! Ne vom reaminti impreunā, zilele frumoase!

Când tu erai liber, iar eu vorbeam in emisiunile tale de abuzurile unui sistem toxic! Când am ieșit in stradā, ca sā nu se inchidā postul tāu de televiziune! Când discutam de dosarul Telepatia, de judecātoarea Camelia Bogdan, de mizeriile lui Portocalā și a DNA Prahova! Ce vremuri! Azi, mā uit pe pagina ta și vād cum te injurā lumea!

Aceeași care ne susținea nu cum mult timp in urmā. Spun oamenii cā tot din mii de motive, dar eu cred cā o sā le treacā. Vād atâția reziști in emisiunile tale, care ne înjurau de mamā și frați, dar eu nu mā supār! E democrație, nu-i așa? Dusmanii la ore de maximā audiențā, in prim plan, prietenii de altādatā, persoane nefrecventabile! La mulți ani, Mihai! Sper cā ești sănătos, iar dimineața, când te bărbierești la oglindā, ești mândru de ceea ce vezi!”, este mesajul lui Ștefănescu pentru Gâdea.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Vladimir Putin încearcă să-i liniștească pe ruși – Ce spune despre europenii care vor să renunțe la petrolul rusesc

Publicat

in

De

Președintele rus Vladimir Putin a declarat marți că este imposibil ca unele țări europene să renunțe rapid la petrolul rusesc, așa cum propune Uniunea Europeană, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Membrii UE negociază o propunere de embargo petrolier asupra Rusiei din cauza invadării Ucrainei, dar discuțiile au eșuat săptămâna aceasta din cauza unui veto din partea Ungariei, care este puternic dependentă de importurile de petrol rusesc.

„Evident, unele state UE, în a căror balanță energetică ponderea hidrocarburilor rusești este deosebit de mare, nu vor putea face acest lucru pentru o perioadă lungă de timp, să renunțe la petrolul nostru”, a declarat Putin.

Vorbind în cadrul unei întâlniri televizate cu manageri petroliști și oficiali guvernamentali din țară, Putin a mai spus că sancțiunile occidentale și un posibil embargo asupra petrolului rusesc au dus la o creștere a prețurilor petrolului la nivel mondial.

El a spus că, prin renunțarea la aprovizionarea cu energie rusă, Europa riscă să plătească cele mai scumpe prețuri la energie din lume pe termen lung, în timp ce competitivitatea industriei sale va fi subminată.

El a mai spus că sancțiunile occidentale au alimentat inflația chiar în Europa.

Rusia se confruntă cu o scădere a producției de petrol nemaiîntâlnită de la prăbușirea Uniunii Sovietice din cauza sancțiunilor occidentale, care complică foarte mult vânzarea petrolului rusesc la nivel mondial.

„Există schimbări tectonice pe piața petrolului, iar a face afaceri așa cum se făcea înainte, în conformitate cu vechiul model, pare puțin probabil”, a spus Putin, adăugând că este important să se stabilească un lanț complet de la producător la cumpărătorul final.

El a promis ajutor din partea statului pentru producătorii interni de petrol, inclusiv facilitarea accesului la împrumuturi și asigurări.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Președintele din Sri Lanka reuşeşte să evite o moţiune de cenzură, pe fondul crizei economice istorice şi al protestelor antiguvernamentale

Publicat

in

De

O tentativă a opoziţiei din Sri Lanka de a forţa o moţiune de cenzură împotriva preşedintelui Gotabaya Rajapaksa, considerat vinovat de criza economică istorică prin care trece această ţară, a fost blocată marţi în parlament de coaliţia guvernamentală, relatează AFP, dpa şi Reuters.

Propunerea opoziţiei de a supune la vot moţiunea a fost respinsă cu 119 voturi contra faţă de 68 în favoarea ei.

Moţiunea fusese propusă de principalul partid al opoziţiei tamile, Alianţa naţională tamilă, în condiţiile în care mii de manifestanţi antiguvernamentali continuă să campeze în faţa preşedinţiei de la Colombo, cerând demisia lui Rajapaksa, încă din 9 aprilie, potrivit Agerpres.ro.

Ţara cu 22 de milioane de locuitori se confruntă cu cea mai gravă criză economică de la obţinerea independenţei faţă de Marea Britanie, în 1948, resimţită deja de câteva luni prin penurii de bunuri esenţiale, întreruperea zilnică a curentului şi o inflaţie record.

Fratele mai mare al preşedintelui, Mahinda, a demisionat săptămâna trecută din funcţia de premier, după ce protestele până atunci paşnice au degenerat în ciocniri între manifestanţi proguvernanentali, antiguvernamentali şi forţele de ordine, soldate cu 9 morţi şi sute de răniţi.

În încercarea de a dezamorsa nemulţumirea crescândă a populaţiei, şeful statului a numit ca premier un reprezentant al opoziţiei, Ranil Wickremesinghe. Acesta a obţinut luni susţinerea principalelor două partide de opoziţie, dar ceremonia de depunere a jurământului de către noul „guvern de uniune” prevăzută iniţial pentru luni după-amiaza a fost amânată din cauza prelungirii discuţiilor privind atribuirea portofoliilor.

Într-un discurs adresat ţării luni, premierul numit a avertizat că dificultăţile s-ar putea chiar accentua în următoarele luni, notând că Sri Lanka „nu dispune de stocuri de petrol decât pentru o zi” şi guvernul nu poate strânge fonduri pentru a plăti livrarea a trei încărcături de petrol aflate la bordul unor nave care aşteaptă în largul portului Colombo.

Marţi, majoritatea benzinăriilor din capitală erau închise, iar în faţa celor câteva rămase deschise se formaseră cozi lungi de automobilişti în speranţa de a-şi obţine raţia de combustibil.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend