Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Coca-Cola lansează platforma globală de muzică „Coke Studio” prin cea mai mare campanie de vară a brandului din ultimii ani

Publicat

in

Coca-Cola lansează Coke Studio, o platformă muzicală care oferă o oportunitate pentru talentele emergente din diferite colțuri ale lumii de a colabora pentru a crea momente magice și noi experiențe muzicale dedicate publicului larg. Momentul care marchează lansarea Coke Studio a prins viață printr-un videoclip lansat la nivel global ce poartă numele „The Conductor”.

Coke StudioFoto: Coca-Cola

Filmul prezintă șapte artiști care vin laolaltă cu propria lor viziune pentru a reimagina piesa „A Kind of Magic” a trupei Queen. „The Conductor” este doar primul pas, acesta fiind urmat de una dintre cele mai mari promoții organizate vara aceasta de Coca-Cola în România, cu premii substanțiale pentru toți iubitorii de muzică.

The Conductor

Coke Studio și „The Conductor” sunt cele mai noi expresii ale Real Magic – noua filosofie globală a brandului pe care Coca-Cola a introdus-o la sfârșitul anului trecut. Esența platformei stă în convingerea că diferențele noastre fac din lume un loc mai bogat în care să trăim – și că „Magia adevărată” se întâmplă atunci când suntem uniți prin experiențe comune, atât la nivel digital, cât și în viața reală.

„Ne-am propus să facem ceva diferit cu Coke Studio”, a declarat Joshua Burke, Head of Global Music & Culture Marketing, The Coca-Cola Company. „Coca-Cola a avut întotdeauna o legătură puternică cu muzica, lucrând cu talente emergente remarcabile în diferite comunități din toate colțurile lumii, precum și o moștenire puternică în conectarea oamenilor dincolo de granițe și culturi. Coke Studio reunește aceste două lucruri într-un mod puternic și orientat spre viitor, susținând dezvoltarea talentelor în industria muzicală, conectând, în același timp, noi publicuri la muzica nouă.

Vedem „The Conductor” ca fiind atât un omagiu adus legendarei trupe Queen, cât și o oportunitate de a reinterpreta una dintre cele mai bune piese ale lor în diferite moduri, în diferite culturi și genuri muzicale, pentru o nouă generație. Aici este magia!

Filmul „The Conductor” este disponibil online și poate fi urmărit integral pe canalul de youtube Coke Studio. Printre artiștii care au contribuit la realizarea proiectului se numără Ari Lennox, artista americană de R&B nominalizată la premiile Grammy, compozitorul britanic Griff, producătoarea electro-pop de origine turcă Ekin Beril, Mariah Angeliq – o voce remarcabilă a stilului latino-urban-pop, Tems – compozitoare și producătoare de origine nigeriană, rapperul canadiano-indian Tesher, precum și trupa K-Pop TRI.BE.

Pe lângă contribuția adusă filmului, fiecare dintre cei șapte artiști și-a înregistrat totodată și propria versiune a piesei „A Kind of Magic”, care, împreună cu alte piese exclusive și filmări din culise, vor fi accesibile pe Hub-ul YouTube Coke Studio. Conținutul poate fi accesat și prin scanarea noilor ambalaje Coca-Cola care se vor transforma astfel „în portaluri digitale” către o lume plină de conținut digital original în cadrul noului hub Coca-Cola.

Lansarea Coke Studio și „The Conductor” a fost organizată în parteneriat cu Universal Music Group, liderul mondial în divertismentul muzical, videoclipul fiind realizat împreună cu agenția de creație BETC Londra.

Promoția verii

The Conductor marchează debutul Coke Studio în România, care va continua vara aceasta cu una dintre cele mai mari promoții estivale organizate de brand în ultimii ani. Campania suprinde prin atât prin complexitate, având o abordare integrată, 360, cu componente în ATL, BTL, OOH, digital, social media și PR, dar și prin premiile oferite în cadrul unei promoții naționale.

Mariah Angeliq

Anul acesta, Coca-Cola oferă șansa iubitorilor de muzică să câștige premii la cele mai mari festivaluri din țară, printre care Neversea, Electric Castle și Untold. Iar prin intermediul unor parteneriate internaționale, Coca-Cola va oferi experiențe complete și la câteva dintre cele mai cunoscute festivaluri europene: Tomorrowland în Belgia, Lollapalooza în Germania, precum și Coca-Cola Music Experience în Spania. Practic, pentru prima dată, prin intermediul aplicației Coca-Cola App, publicul va avea posibilitatea să câștige invitații la toate aceste festivaluri, de care se vor putea bucura alături de prieteni sau familie. Mai mult decât atât, invitațiile pentru festivalurile din afara țării vor veni într-un pachet complet, cu transport și cazare asigurate.

Dincolo de invitații, participanții la promoție vor putea câștiga numeroase alte premii precum căști wireless sau boxe portabile, dar și o experiență VIP completă la festivalul Lollapalooza din Berlin care include 4 invitații, transport și cazare asigurate, precum și vouchere valorice pentru achiziționarea ținutelor de festival.

Campania se desfășoară până la data de 21 august, toate aceste experiențe pot fi câștigate prin intermediul aplicației Coca-Cola App, disponibilă pe iOS și Android, jucând jocul promoției, intitulat SIMTE RITMUL VERII.

Articol susținut de Coca-Cola​ România

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Comisia Europeană şi Norvegia vor dezvolta instrumente pentru stabilizarea pieţelor energiei şi reducerea preţurilor

Publicat

in

De

Comisia Europeană (CE) a anunţat joi că a convenit cu Norvegia să lucreze la instrumente de stabilizare a pieţelor energiei, de limitare a fluctuaţiilor semnificative ale preţurilor şi de reducere a costurilor ridicate ale energiei, transmite Reuters.

„Am fost de acord să dezvoltăm instrumente, fiecare acţionând în cadrul competenţelor noastre, pentru stabilizarea pieţelor energiei şi limitarea impactului manipulării pieţei şi a volatilităţii preţurilor, în scopul de a reduce preţurile excesiv de mari într-un mod semnificativ, pe termen scurt şi lung”, se arată într-o declaraţie comună a preşedintelui CE, Ursula von der Leyen, şi a premierului Norvegiei, Jonas Gahr Store, potrivit Agerpres.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Cum a fluierat Sorin Cîmpeanu în biserică

Publicat

in

De

Multă lume a fost mirată de demisia intempestivă a ministrului Sorin Cîmpeanu. Rezistase și părea să reziste fără probleme în fruntea Ministerului Educației  în ciuda a tot felul de probleme care de care mai discutabile. Nimic nu prevestea o postare pe facebook în care anunța că demisionează brusc.

Care de mai de care tot felul de ong-iști care mai de care vopsiți politic au început să se bate cu pumnii în piept clamând victoria care ar fi dus la demisia ministrului.

Numai că mișcarea a fost una politică. Potrivit informațiilor noastre ministrul Sorin Cîmpeanu se vedea de ceva vreme președinte al Senatului României și mai recent chiar președinte al Partidului Național Liberal. Evident că în atari condiții lucrurile se complică.

Acum câteva luni se vorbea insistent de preluarea de către Sorin Cîmpeanu a portofoliului de președinte al senatului României, dar soluția agreată de actualii șefi a fost ca la Senat să se meargă pe un interimar prelungit până la posibila rotativă guvernamentală potrivit protocolului convenit de Coaliția PNL-PSD-UDMR.

Cum venirea iernii și acutizarea crizei energetice aduce cu sine și multă, foarte multă nemulțumire populară, există teoretic posibilitatea ca lucrurile să scape de sub control. Un zvon ajuns în posesia stiripesurse susține că ministrul Sorin Cîmpeanu ar fi spus în anumite cercuri că are susținerea prezidențială pentru a prelua șefia partidului după Nicolae Ciucă.

Ținând cont de rezistența în timp a ministrului la tot felul de probleme, inclusiv a celor de plagiat al unui curs universitar, este poate evident că demisia forțată i s-a tras exact din zona politică. De altfel… demisia a fost anunțată fix la câteva ore după revenirea în țară din Japonia de la funeraliile de stat ale fostului premier Shinzo Abe, a premierului Nicole Ciucă cu care a și avut o scurtă întâlnire.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend