Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali Argeș, organizează un workshop de coaching business pentru antreprenori

Avatar

Publicat

in

COAL Argeș organizează, în parteneriat cu Bright Goals (specializat în leadership, management și coaching) seminarul de coaching “Idei provocatoare în contexte schimbătoare”. Locația evenimentului, Ramada, sala Topaz, 11 martie 2021, ora 16.00.

Dorința noastră, prin organizarea acestui eveniment, este să susținem antreprenorii din județul Argeș în vederea dezvoltării companiilor pe care le conduc, să descopere punctele forte ale business-urilor, să își cunoască foarte bine echipa pe care o manageriază și să își gestioneze corect resursele. Astfel, invitații noștri care au o vastă experiență în business coaching ne vor prezenta o viziune corectă despre leadership, comunicare, cultură organizațională, managementul timpului și eficiența lucrului în echipă.

Nu spunem că noi am inventat roata, însă speakerii pe care i-am invitat, pe baza expertizei și a experienței lor ne pot ajuta să învârtim corect roata în mediul de business. Așa că pe 11 martie vă așteptăm să schimbăm impresii și cărți de vizită iar la final să plecăm toți cu convingerea că am învățat ceva nou și de folos.

“Scopul Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali Argeș este ca prin dezbateri, întruniri, analize și conferințe să elaboreze propuneri și strategii de dezvoltare a mediului de afaceri și să pună bazele unei comunicări constructive între politic și economic dar și să creeze o punte de legătură între oamenii de afaceri. Noi susținem libera-inițiativă și independența antreprenorului, în așa fel încât fiecare individ să-și atingă potențialul și fiecare companie să evolueze sănătos pe bazele capitalismului modern. Iar cheia este comunicarea!”, a precizat Cătălin Andrei, președinte al COAL Argeș.

Speaker principal al acestui workshop va fi Anca Al Kebsi, fondator Bright Goals, Trainer & Coach acreditat. “Am setat această întâlnire cu scopul nu de a ne face ascultați, nu de a vă scoate din casă pentru discursuri lungi și obositoare (deși ne place că ieșim din casă) ci cu obiectivul de a crea mediul ideal generării de idei noi. Ne dorim o întâlnire care să ne inspire, care să ne pună alături atât oameni care ni se aseamănă și de la care să ne inspirăm, cât și de care ne diferențiem și de la care să învățăm. Nu este doar o întâlnire, ci este oportunitatea de a găsi soluții noi adaptate contextului schimbător și incert. În acest pas nu ne rezumăm la a discuta, ci punem mintea și mâinile la contribuție pentru a genera soluții noi, cu punctele forte ale business-ului nostru. Totul într-un workshop ce ne va inspira pentru noi provocări!”, a declarat Anca Al Kebsi.

Prezența la workshop nu necesită taxă de înscriere sau de participare. Locurile fiind limitate din cauza constrângerilor sociale impuse de pandemie puteți confirma prezența pe whatsapp (0761.341.407) sau pe paginile de facebook:

https://www.facebook.com/Clubul-Oamenilor-de-Afaceri-Liberali-Arges
https://www.facebook.com/byAncaAlKebsi

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

3 morti la Victor Babes dupa defectarea instalatiei de oxigen

Avatar

Publicat

in

Unitatea Mobila de Terapie Intensiva din curtea Institutului National Victor Babes din Bucuresti e scena unei tragedii: trei pacienti COVID, conectati la oxigen, au murit dupa ce instalatia de oxigen a intrat in avarie. S-a produs cresterea presiunii, pana la oprirea completa a alimentarii cu oxigen. Reprezentantul firmei de la care au fost cumparate ventilatoarele fusese chemat, insa a refuzat sa intre in TIR-ul COVID, desi i se asigurase echipament de protectie. Serviciul Omoruri de la Politia Bucuresti a inceput o ancheta. Mai multe detalii pe https://newsin.ro/o-noua-tragedie-loveste-in-spitalele-din-romania-3-morti-la-spitalul-victor-babes/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nicușor Dan, după tragedia de la Victor Babeș, spital aflat în subordinea Primăriei Capitalei: ‘Am sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu această situație’

Avatar

Publicat

in

De

Primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, a anunțat, că trei pacienți de la Spitalul Victor Babeș au decedat ”în condiții neclare” luni seară și că a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu această situație.

”În această seară, din nefericire, au decedat în condiții neclare trei pacienți de la Spitalul Victor Babeș din Capitală. E o tragedie, un moment dramatic în care vieți omenești au fost pierdute. Prezint condoleanțe familiilor care i-au pierdut pe cei dragi astăzi.

Am sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu această situație, fiindcă vinovații trebuie identificați și pedepsiți. Am solicitat colaborarea deplină a personalului acestui spital în cadrul cercetărilor care vor avea loc.

Voi reveni cu detalii”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend