Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Club Havana – Locul unde clientii sunt tratati prost iar organizarea lasa de dorit

Avatar

Publicat

in

Week-end-ul acesta, in Curtea de Arges s-a deschis, pentru ca inaugurat ar fi impropriu spus, un nou club. Club Havana. Ceea ce s-a vrut a fi probabil unul dintre si asa putinele locuri de distractie pentru argeseni, la standarde inalte, se dovedeste insa a fi un loc unde administratorul si angajatii mai au multe de invatat, asta daca o vor face vreodata.

Clientii care au trecut sambata seara pragul clubului Havana au fost intampinati cu un puternic miros de vopsea. Probabil din cauza faptului ca renovarea se incheiase cu numai cateva zile inainte, lucru dovedit si de etichetele dizgratioase cu detalii tehnice de pe chiuvetele din bai si obiectele sanitare.

Publicitate

Dar iata cum sta de fapt treaba, cum este tratat un client la Club Havana. Intri in bar, ignori mirosul de vopsea pentru ca iti atrage totusi atentia muzica buna si sonorizarea aproape perfecta. Te asezi la una dintre multele mese libere, pe care de altfel nu este pus nici un cartonas cu mentiunea “rezervat”. Te faci comod, astepti un meniu iar apoi sa dai comanda. Chelnerita vine la masa ta, spune ca te va servi si pleaca. Peste cateva minute apare insa un alt angajat care te pofteste sa te ridici de la masa pentru ca, de fapt, locurile sunt rezervate. Fara prea multe explicatii ti se lasa de inteles ca daca vrei sa stai la alta masa, dar nu se stie la care, o poti face, daca nu, poti pleca… clientii pe ultimul loc. Urmeaza sa apara si chelnerita care nu, nu vine cu comanda, vine sa te mute si ea de la masa.

Din curiozitate ramai, la alta masa. Astepti comanda care, intr-un final apare. Ti se trantesc produsele comandate pe masa si… cam atat. La un moment dat, ai nevoie sa mergi la toaleta dar… alarma de incendiu exista in grupurile sanitare. Nu si hartia igienica sau servetelele pentru maini. In rest, curatenie si acelasi miros puternic de vopsea.

Animatoarele si muzica buna, invaluite intr-un prea mare nor de fum nu iti atrag atentia intr-atat incat sa ignori felul in care ai fost tratat. Asa ca ceri nota de plata. Dupa minute bune de asteptare, chelnerita apare cu un bon fiscal, ti-l inmaneaza si te pazeste cu strictete, fara sa clipeasca, pana cand scoti banii.

Cam asa esti tratat la Club Havana.

Totusi, ca plusuri putem mentiona curatenia, muzica buna si prezenta boody-guard-ilor. Nu este insa totul drept pentru care recomandam celor care au de gand sa faca o afacere infloritoare din acest club, sa mizeze mai mult pe felul in care sunt tratati clientii sau in felul in care se simt.

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Doliu în presă ! A murit un cunoscut jurnalist muscelean

Avatar

Publicat

in

De

Este doliu în presa din România! Un jurnalist important, argeșean la origini, a murit la 67 de ani. Sorin Burtea și-a legat o bună parte a carierei de Televiziunea Națională.

De altfel, acesta a devenit celebru chiar pentru emisiunile de la TVR. Născut în 1953, pe data de 28 aprilie, la Câmpulung Muscel, Burtea a fost absolvent al Facultăţii de Ziaristică a Universităţii din Bucureşti.

Publicitate

A început colaborarea cu Radio-Televiziunea, în perioada 1976-1980, ca student practicant, timp în care a realizat sute de reportaje şi emisiuni economico-sociale la radio.

În anul 1980, Sorin Burtea a fost angajat în Televiziunea Română. A reușit să coordoneze emisiuni importante, emisiuni care au scris istorie la TVR.

Burtea a fost un adevărat mentor pentru “Reflector”, “Economia încotro?”, “Studioul economic”, “Ziua de mâine”, emisiuni care au avut audiențe foarte mari.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nelu Tătaru: Nu vrem să devenim un stat poliţienesc. Sunt reguli care trebuie respectate de noi toţi

Avatar

Publicat

in

De

„Dacă ne uităm la ultimele trei zile, avem o staţionare ca număr de cazuri, dar să nu ne amăgim. Suntem într-un moment în care gestionăm în spital numărul de cazuri atât cele uşoare, cât şi cele severe şi grave care merg spre ATI.

Acest moment este un moment decesiv, dar problema nu se tranşează în spitale. Se tranşează în acea transmitere comunitară. Dacă acea transmitere comunitară rămâne accentuată, vom avea un număr de cazuri care vin peste unităţile spitaliceşti şi gestinoarea acestora va fi din ce în cea mai grea, mai ales pentru secţiile de terapie intensivă”, a declarat Nelu Tătaru la TVR.

Publicitate

Ministrul Sănătăţii a avertizat că „nu suntem în scădere.

„Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând ca intensitate a creşterii de numărului de cazuri de la o zi la alta. Nu suntem în scădere. Suntem în momentul în care dacă respectăm în următoarele săptămâni anumite reguli, putem să ajungem la un platou”, a menţionat Tătaru.

Ministrul Sănătăţii a explicat că şi-ar dori ca „să se stabilească la 1.200-1.300, dar s-ar putea stabili la 1.500 (de infecţii cu COVID-19). Asta ar înseamna în următoarele 10 zile încă 300 de cazuri la Terapie Intensivă”.

De asemenea, Tătaru a amintit că ţări precum Spania, Cipru, Italia şi Franţa au introdus obligativitatea purtării măştii în locurile în care nu poate fi păstrată distanţarea.

„Nu suntem noi cei care iau asemenea măsuri, numai în alte ţări aceste lucruri se respectă. La noi mai trebuie să gândim un pic cum putem să impunem aceste soluţii.

Nu vrem să devenim un stat poliţienesc. Sunt reguli care trebuie respectate de noi toţi, în condiţiile în care suntem obligaţi să impunem nişte restricţii, suntem obligaţi să impunem respectarea acestor restricţii”, a spus Tătaru.

Ministrul Sănătăţii a menţionat că „o parte dintre concetăţenii noştri nu au înţeles nimic”.

„Ne-am bucurat prematur la începutul lunii iunie când aveam 120-130 de cazuri pe zi.  (…) Dacă se respectă regulile, putem să scădem sub 1.000. Gândiţi-vă că este problemă care trebuie să participe toţi factorii, nu numai corpul medical, nu numai minisrul Sănătăţii, nu numai Guvernul”, a conchis ministrul Sănătăţii.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend