Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

CJ Argeș informează: Pe ce drumuri din județ se fac lucrări de reparații în această săptămână

Publicat

in

Consiliul Județean Argeș informează participanții la traficul rutier că, în perioada 23 – 27 august 2021, va efectua, prin Regia Autonomă Județeană de Drumuri și terți în baza contractului de administrare, următoarele activități la infrastructura rutieră:

 • Întreținere platformă drum prin reprofilare pe DJ 703 E Pitești – Băbana – Cocu, km 23+300 – 27+500
 • Întreținere platformă drum pe DJ 679 D Ungheni – Recea, km 7+940 – 14+940
 • Întreținere platformă drum prin reprofilare pe DJ 731 D Dârmănești – Coșești, km 7 + 450 – 20 + 700
 • Reparații asfaltice pe DJ 703 E Băbana – Cocu, km 5+000 – 21+825
 • Reparații asfaltice pe DJ 702 Topoloveni – Dobrești – Boțești, km 0 + 000 + 28 + 000
 • Montat semne indicatoare “Atenție animale” – Hârsești, Buzoiești, Căteasca
 • Reparații asfaltice pe DJ 703 I, Merișani – Mălureni – Mușătești, km 0+ 000 – 26 + 447
 • Covor bituminos pe DJ 703, Morărești – Cuca – Ciomăgești, km 0 + 000 + 9+720
 • Covor bituminos pe DJ 735, km 0+000 – 0+850 si 1+200 – 11+211, L = 10,87 km Câmpulung, Bughea de Sus și Albeștii de Muscel – lucrări alunecare de teren între km 4+950-5+000
 • Lucrări pentru asigurarea scurgerii apelor pe DJ 703 I Merișani – Mușătești
 • Întreținere platformă drum prin tăiere de acostamente pe DJ 703 I Merișani – Mușătești
 • Întreținere platformă drum prin tăiere de acostamente pe DJ 678 A Poienari-Ciofrângeni-Tigveni-Bârsești-Cepari
 • Lucrări pentru asigurarea scurgerii apelor pe DJ 678 A Poienari-Ciofrângeni-Tigveni-Bârsești-Cepari
 • Pe DJ 703 B se efectuează marcaje și semnalizarea rutieră, pe raza comunei UDA și se montează parapeții de siguranță rutieră. Modernizarea DJ 703B s-a realizat prin PNDL II.
 • DJ 504 Vulpești (Buzoești) – limită Județul Teleorman se lucrează, pe raza comunelor Buzoești, Recea, Izvoru, Popești. Modernizarea DJ 504 este un proiect al CJ Argeș realizat pe fonduri europene.

Recomandări pentru participanţii la trafic:

 • Se va circula cu atenție şi viteză redusă, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere având semnificația „drum cu denivelări”, adaptându-se viteza la starea părții carosabile.
 • Vă rugăm a vă informa în prealabil asupra condițiilor meteorologice din zonă și în perioadele de atenționare meteorologică, prin intermediul A.N.M.
 • Se vor respecta, cu strictețe, semnificațiile indicatoarelor rutiere de informare, semnalizare și reglementare.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Date de la ora 10:00. În ultimele 24 de ore au fost raportate 7.595 de noi cazuri de coronavirus

Publicat

in

De

Grupul de Comunicare Strategică vine cu noi date referitoare la pandemia de coronavirus.

Potrivit GCS, în ultimele 24 de ore au fost raportate 7.595 de noi cazuri de coronavirus și 28 de decese.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 16 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 7.595 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 28  de decese. Nu sunt raportate decese anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

A apărut o nouă tabără în interiorul PNL: Liberalii autentici. ‘Nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita’

Publicat

in

De

Situație tot mai tensionată în interiorul PNL! Fostul prefect de Argeș Emanuel Soare și-a anunțat demisia din partid. Acesta a acuzat actuala conducere a organizației PNL Argeș că se comportă ”complet nestatutar”. 

După trei ani de la intrarea mea în politică alături de PNL, am decis să DEMISIONEZ din funcția de Prim-Vicepreședinte și din calitatea de membru al PNL.

Mi-a fost foarte greu să iau această demisie și mă despart de PNL cu sufletul apăsat. Am convins peste 70.000 de argeșeni să ne voteze în campania pentru alegerile locale, arătând că suntem oameni serioși, loiali principiilor și valorilor liberale care au construit România modernă. Am arătat că suntem singura opțiune pentru mai bine în fața unei guvernări locale de stânga, complet neperformantă.

Din păcate, noua conducere a PNL Argeș, impusă complet nestatutar, calcă în picioare toate principiile democrației și moralității politice. Nu comunică cu membrii activi, nu se consultă cu organizațiile în stabilirea noilor birouri de conducere, înlătură toate persoanele care au promovat idei împotriva politicilor PSD și aduce persoane care nu au nici măcar calitatea de membru PNL sau sunt din alte județe în componența noului Birou Politic Județean.

Sunt alături de toți liberalii autentici care mai sunt, încă, în PNL, le înțeleg frustrarea și nemulțumirile și îi invit să reflecteze asupra noii orientări pesediste promovate de noua conducere a PNL și să ia, de urgență, decizia pe care o consideră corectă față de ei înșiși, față de credințele lor și față de electoratul de dreapta, liberal.

În condițiile actuale, nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita și va mai vota vreodată PNL”, a scris Emanuel Soare pe Facebook.

Vezi și:

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend