Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

CJ Argeş dă 300.000 lei pentru ONG-urile din judeţ pentru sport, dans, muzică şi poezie ! VEZI CUM S-AU ÎMPĂRŢIT BANII

Avatar

Publicat

in

Consiliului Judeţean a aprobat alocarea sumei de 300.000 lei pentru finanţări nerambursabile de la bugetul local pentru activităţi non-profit de interes general care se desfăşoară pe parcursul acestui an ăn Argeş. Comisia de selecţie şi evaluare a proiectelor s-a întrunit pentru selecţia şi evaluarea proiectelor cu finanţare nerambursabilă depuse la CJ în termenul prevăzut.

Potrivit datelor oficiale, iată cine şi pentru ce va primi bani in acest an:

Publicitate
 1. Fundaţia “Academia Internaţională Orient-Occident” pentru “Festivalul Internaţional  Nopţile de Poezie de la Curtea de Argeş, ediţia a 23-a” – 15.000 lei;
 2. Ioana Grigore pentru documentarul “Câini de avalanşă” – 35.000 lei;
 3. Asociaţia “Vocart” pentru “Festivalul Traditţii  Argeşene, ediţia a VIII-a” – 25.000 lei;
 4. Asociaţia Grup Vocal Bărbătesc “Doruri Muscelene” pentru “Culegere, interpretare şi înregistrare de cântece populare, colinde şi cântece de stea din Argeş şi Muscel” – 24.000 lei;
 5. Asociaţia de Turism şi Ecologie   pentru Tineret “Zimbrul Carpatin” pentru “Patrula Eco – Civică” – 10.000 lei;
 6. Asociaţia Montană “Vidraru” pentru “Punerea în valoare a obiectivelor de patrimoniu din Curtea de Argeş prin mijloace moderne de comunicare” – 7.000 lei;
 7. Asociaţia “Club Onix Dance” pentru proiectul “Argeş, vrem campioane”, ediţia a II-a – 14.000 lei;
 8. Club Sportiv Universitar Piteşti pentru participarea la Campionatul Naţional de Handbal Divizia  A Masculin – 72.000 lei;
 9. Club Sportiv “Preda” Piteşti pentru proiectul “Tradiţie şi performanţă în boxul argeşean” – 15.000 lei;
 10. Asociaţia   Judeţeană de Fotbal Argeş pentru “Stimularea activităţii fotbalistice din judeţul Argeş la nivelul echipelor de copii, cadeţi şi juniori” – 25.000 lei;
 11. Clubul Sportiv de GO “Meijin” Piteşti pentru finala  Campionatului Naţional de Go – 6.000 lei;
 12. Tenis Club Curtea de Argeş pentru proiectul “Curtea de  Argeş, Capitala Tenisului Internaţional” – 20.000 lei;
 13. C.S. Brothers Motor Sport pentru “Trofeul  Câmpulung  Muscel 2019” – 20.000 lei;
 14. Tenis Club “AS” Piteşti pentru proiectul “Tenis pentru  copilul tău – promovarea tenisului în toate şcolile şi grădiniţele din Piteşti” – 12.000 lei.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate

ACTUAL

Vergil Chiţac: ‘Toate tranzacţiile şi contractele pe care le-am încheiat în viaţa mea sunt perfect corecte şi legale’

Avatar

Publicat

in

De

Candidatul PNL la Primăria Constanţa, Vergil Chiţac, afirmă, referitor la acuzaţiile aduse de contracandidatul său de la USR-PLUS, Stelian Ion, că toate tranzacţiile şi contractele pe care le-a încheiat sunt „perfect corecte şi legale” şi spune că nu are „scheleţi în dulap”. „Suma la care se face referire ca profit este binenţeles o fabulaţie”, adaugă Chiţac.

„Toate tranzacţiile şi contractele pe care le-am încheiat în viaţa mea sunt perfect corecte şi legale. Îi asigur pe toţi că nu există urmă de îndoială în această privinţă şi că nu am scheleţi în dulap. Articolul respectiv a fost făcut, evident cu rea credinţă. Este plin de minciuni, manipulări şi frânturi de adevăr puse cap la cap”, a transmis pentru News.ro  Vergil Chiţac, în legătură cu afirmaţiile contracandidatului său de la USR PLUS, Stelian Ion, despre care spune că sunt ” preluate de pe un blog pesedist din Constanţa”.

El a susţinut că autorii acelui material s-au folosit de o coincidenţă de nume şi că suma despre care se afirmă că reprezintă profit este „o fabulaţie”.

„Să vă dau un exemplu: se spune în articol că în 2005 am cumpărat de la domnul profesor Gheorghe Dogaru de la Academia Navală Mircea cel Bătrân un apartament pe strada Mercur. Ceea ce este, evident, o minciună. Cum să îl târăşti pe distinsul domn profesor de matematică Dogaru în aşa ceva fără să ai bunul simţ să îi dai măcar un telefon? Este josnic.

Publicitate

Un simplu telefon ar fi demontat toată situaţia. Iată cum s-au folosit de o simplă coincidenţă de nume pentru a manipula şi a crea un scenariu nefavorabil mie. Calcule abracadabrante care nu ţin seama de inflaţie, de grila notarială şi de creditele la bănci – la care am plătit o viaţă de om – mă fac şi pe mine să mă întreb oare unde or fi banii ăia, că mai ales acum, în campanie, ar fi fost numai buni! Suma la care se face referire ca profit este binenţeles o fabulaţie!”, a afirmat Chiţac.

El a adăugat că primarul în funcţie „se foloseşte de toate pârghiile pentru a nu pleca acasă şi este ajutat în demersurile dumisale şi de ceilalţi contracandidaţi”, „aşa-zis de dreapta”.

Candidatul USR-PLUS pentru Primăria Constanţa, Stelian Ion, i-a solicitat public lui Vergil Chiţac (PNL) să se retragă din cursa electorală pentru funcţia de primar al municipiului, invocând dezvăluiri ale presei privind afacerile imobiliare ale acestuia. El susţine că procurorii şi ANI ar trebui să verifice cum a făcut Chiţac „profit de 500.000 de euro având un salariu de profesor”. „Acest om a dus o viaţă dublă, ziua amiral, noaptea samsar de imobile”, afirmă Ion, notează news.ro

Citeşte şi:

Ultimă oră! Protestatarii și-au pus corturile în Piața Victoriei: De azi înainte, rămânem în protest maraton

EXCLUSIV Document. Lovitură pentru un șef din Poliție! DNA îl anchetează pentru dare de mită

Acuze devastatoare la adresa USR: ‘Oameni din echipa de campanie consumă droguri și se mândresc cu asta’

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

ACTUAL

USR vrea organizarea referendumului ‘Fără Penali’ :PSD-ul care se dezice de Dragnea şi nu mai susţine candidaţi penali îşi bate joc de un milion de oameni’

Avatar

Publicat

in

De

USR propune organizarea referendumului „Fără Penali” simultan cu alegerile naţionale care vor avea loc pe data de 6 decembrie, se arată într-un comunicat de presă remis duminică AGERPRES.

Potrivit sursei citate, duminică se împlinesc doi ani de când iniţiativa „Fără Penali” a ajuns în Parlament, în tot acest timp fiind blocată de PSD.

„PSD-ul care se dezice de Dragnea şi nu mai susţine candidaţi penali îşi bate joc de un milion de oameni care au semnat pentru ‘Fără Penali’. USR a propus votarea iniţiativei anul acesta şi organizarea referendumului odată cu alegerile locale din 27 septembrie, ca un semnal de schimbare a clasei politice înainte de alegerile naţionale din decembrie. Dar PSD s-a opus. Duminica viitoare am fi putut să mergem la urne să votăm pentru noi aleşi locali, dar şi pentru modificarea Constituţiei astfel încât penalii să nu mai ocupe funcţii publice, astfel încât să nu mai existe un alt Liviu Dragnea în istoria României, dar PSD s-a opus”, au transmis cei de la USR.

Publicitate

Aceştia anunţă că revin cu o nouă propunere şi susţin votarea iniţiativei pe 6 noiembrie în Senat şi organizarea referendumului odată cu alegerile din 6 decembrie.

„Vechile partide trebuie să lase deoparte calculele electorale şi să demonstreze că vor să se reformeze după 30 de ani în care s-au rotit la putere şi nu au făcut nimic pentru oameni. ‘Fără Penali’ trebuie să ajungă literă de Constituţie!”, au mai precizat cei de la USR, conform comunicatului de presă, notează agerpres.ro

Citeşte şi:

Ultimă oră! Protestatarii și-au pus corturile în Piața Victoriei: De azi înainte, rămânem în protest maraton

EXCLUSIV Document. Lovitură pentru un șef din Poliție! DNA îl anchetează pentru dare de mită

Acuze devastatoare la adresa USR: ‘Oameni din echipa de campanie consumă droguri și se mândresc cu asta’

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend