Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Cîțu: Sunt sigur că alegerile din PNL București se vor desfășura în condiții normale și va câștiga Ciprian Ciucu

Publicat

in

Florin Cîţu a fost întrebat sâmbătă dacă are informații legate de acuzațiile lui Ciprian Ciucu privind o posibilă fraudare a alegerilor PNL București din partea echipei Violetei Alexandru.

“Astăzi sunt sigur că alegerile se vor desfăşura în condiţii normale şi va câştiga Ciprian Ciucu. (…) Mă bazez pe voturile necesare pentru a câştiga”, a precizat Cîțu.

El a mai spus că după Congres va fi făcut profilul candidatului PNL pentru fiecare primărie de sector.

Întrebat dacă decizia de a numi doar candidaţi liberali la primăriile de sector nu ar putea duce la pierderea unora dintre acestea, Florin Cîţu a răspuns: “Când vrei să fii cel mai mare partid din România ceea ce vom face după 25 septembrie nu ai decât să ai candidaţi la fiecare primărie de sector şi la fiecare municipiu şi în fiecare oraş. Trebuie să ai candidaţi peste tot în România dacă eşti cel mai mare partid din România politic”.

Liberalii din București își aleg sâmbătă conducerea pe fondul luptei interne care a împărțit partidul în două. Cotat cu primă șansă la șefia PNL București este primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu care și-a negociat susținerea pentru fotoliul de lider la București atât cu Ludovic Orban cât și cu Florin Cîțu.

Cu doar o săptămână înaintea scrutinului intern, Ciucu a rupt protocolul cu Orban și a sărit în tabăra lui Cîțu. Votul însă va fi dat de delegații organizațiilor de sector unde Orban mai are încă influență.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Denise Rifai îl liniștește pe Cîțu: ‘Moțiunea de cenzură nu va trece. PSD va juca deștept’

Publicat

in

De

Jurnalista Denise Rifai se declară convinsă că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu nu va trece de parlament, pentru că PSD nu are niciun interes să intre la guvernare, ci are ca țintă câștigarea tuturor alegerilor din 2024.

„Relax. Motiunea de cenzura Nu va trece. Romania are Premier si Pnl are Presedinte!

Niciun partid politic Responsabil nu va arunca Romania in haos in acest context pandemic marcat si de aceasta sarabanda a scumpirilor! In plus, PSD nu are niciun motiv sa isi doreasca sa intre la guvernare acum! Psd are interesul sa castige alegerile in 2024! Daca ar intra la guvernare pana atunci, vor pierde alegerile.

Psd va juca destept pentru ca au interesul sa castige tot in 2024!”, scrie Denise Rifai pe Facebook.

Birourile Permanente Reunite au decis marți că moțiunea PSD va ajunge la vot pe 5 octombrie. Copreședintele AUR George Simion a anuțat că parlamentarii formațiunii vor vota moțiunea de cenzură a PSD. De asemenea, liderii USR PLUS au precizat că vor vota oricare dintre moțiunile de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Cele trei partide au un număr de 284 de mandate din totatul de 465 din Parlament.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Actorul Nick Cannon afirmă că psihologul i-a spus să se gândească la celibat după ce a avut 4 copii în 12 luni

Publicat

in

De

Actorul și raperul american Nick Cannon, fostul soț al cântăreței Mariah Carey, a sărbătorit venirea pe lume a celui de-al șaptelea copil al său, Zen S. Cannon, pe data de 3 iulie a acestui an, dezvăluind că psihologul său i-a spus la scurt timp după să se gândească la celibat, relatează Insider.

Cannon a afirmat însă în timpul unui interviu acordat celor de la Entertainment Tonight că nu vrea să pună o limită asupra numărului de copii pe care să îi aibă în viitor.

„Vin dintr-o familie mare, am mai mulți frați și fiind crescut de bunici ocazional am văzut o gamă largă de moduri de a crește copii și am o pasiune și dragoste atât de mare pentru copii și familie. Îmi doresc o familie mare proprie”, a relatat actorul.

Cannon a povestit de asemenea că i-a spus psihologului său că și-a dorit dintotdeauna o familie numeroasă însă că acesta i-a sugerat o pauză de la făcutul de copii. Actorul a afirmat că nu este întru totul de acord cu ideea de celibat dar că este deschis față de ideea de a lua o pauză de la făcutul de copii.

Acesta a celebrat venirea pe lume a 4 copii în ultimele 12 luni.

Fiica lui Cannon și a jurnalistei Britanny Bell, botezată „Powerful Queen Cannon”, s-a născut în decembrie 2020. DJ-ul Abby de la Rosa a anunțat că gemenii ei și ai lui Cannon, Zillion Heir Cannon și Zion Mixolydian Cannon, s-au născut în iunie 2021.

Fotomodelul Alyssa Scott a celebrat nașterea fiicei sale și a lui Cannon, Zenn, pe data de 3 iulie.

Cannon mai are un fiu, Golden, cu Bell, acesta născându-se în februarie 2017.

Actorul a fost căsătorit între 2008 și 2014 cu cântăreața Mariah Carey, singura sa soție, cu care a avut în 2011 doi gemeni fraternali: fetița Monroe și fiul Moroccan Scott.

În interviuri anterioare Cannon a declarat că nu crede în ideea de a fi „proprietarul” unei persoane când a fost întrebat de ce are atât de mulți copii cu mame diferite.

„[Copiii] se bucură de toată atenția mea când nu lucrez. E fie muncă, fie la joacă cu copiii”, a relatat acesta.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend