Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cît de util îți poate fi un serviciu de rent a car în Timișoara sau în orice alt oraș din țară?

Publicat

in

Secolul în care trăim este unul în care totul în jurul nostru se derulează pe repede înainte și în care căutăm cu ardoare eficiența în toate activitățile pe care le desfășurăm.

Secolul în care trăim este unul în care totul în jurul nostru se derulează pe repede înainte și în care căutăm cu ardoare eficiența în toate activitățile pe care le desfășurăm. Astfel, nu este de mirare faptul că mașinile au devenit niște mijloace de transport fără de care cu greu ne mai putem imagina cum ar arăta lumea actuală. Există însă situații în care mijlocul de transport personal nu este un lucru rentabil, astfel că din ce în ce mai mulți oameni își îndreaptă atenția încrezători înspre serviciile de rent a car. Popularitatea acestor servicii a crescut considerabil în ultimul deceniu, iar un factor care a influențat acest lucru este chiar cumulul impresionant de avantaje pe care un șofer le are optând pentru acestea.

            Una dintre situatiile clasice în care serviciile de rent a car sunt la îndemâna oricui sunt cele în care se ia decizia de a călătorii înspre alte state cu avionul, urmând ca ulterior să se închirieze o mașină pentru mai multă flexibilitate. Indiferent că este vorba despre un serviciu de rent a car în Timișoara, Cluj, București sau orice alt oraș din țară, avantajele vor rămâne întotdeauna aceleași. Iată câteva dintre cele mai importante!

            Alternativa accesibilă

            Unul dintre motivele pentru care serviciile de rent a car au devenit atît de populare astăzi se datorează faptului că reprezintă o alternativă accesibilă la calatoriile cu propriul automobil. Spre exemplu, dacă locuiești într-un alt stat, însă îți dorești să apelezi la un cabinet de stomatologie în Clujeste mult mai simplu să optezi pentru avion și ulterior pentru un serviciu de rent a car decat să vii cu propria mașină ore sau chiar zile pe drumuri pentru a beneficia de serviciile de care ai nevoie.

            Flexibilitate

            Optarea pentru un serviciu de rent a car mai vine totodată cu un avantaj important și anume, cu multa flexibilitate. Mai exact, alegând un serviciu de rent a car vei putea uita complet de achiziția biletelor de calatorie, taxi-uri sau de programele de funcționare ale mijloacelor de transport. Practic tu vei fi cel care va avea un control absolut asupra modului în care se desfasoară călătoria ta.

            Posibilitatea de a conduce autovehicule moderne, cu specificații de top

            Pe lista avantajelor importante, poate fi consemnat și faptul că un serviciu de rent a car îți oferă posibilitatea de a închiria modele de mașini moderne, ce vin la pachet cu specificații de top. Acest lucru înseamnă că te vei putea bucura din plin de experiențe de condus unice, dar și de siguranța sporită. Mai mult decât atât, ai chiar posibilitatea de a opta pentru automobile cu un consum redus de combustibil, ideale pentru circulația din orașe.

            Previi uzura propriului automobil

            Nu în ultimul rand, prin intermediul alegerii unui serviciu de rent a car, vei preveni în mod cert uzura propriului automobil, prelungind astfel durata de viață a componentelor mașinii tale. În plus, ai posibilitatea de a a alege dintr-o gamă largă de automobile ce îți pot acoperi perfect orice nevoie în materie de siguranță sau experiența de condus. Dă startul unei aventuri de neuitat!

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Anamaria Prodan, mesaj suburban pentru logodnica lui Reghecampf: ‘Fă, lua-ți-aș familia în p***! Te omor’

Publicat

in

De

Jurnaliștii din presa mondenă au intrat în posesia unui mesaj trimis de Anamaria Prodan către logodnica lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc.

În săptămâna în care cuplul Corina-Laurențiu are planificat botezul micuțului Liam Simeon, Anamaria Prodan a pornit un adevărat „jihad” cu antrenorul lui Neftchi Baku, care s-a lăsat cu plângeri la poliție de ambele părți, scriu jurnaliștii de la Cancan.ro, cei care prezintă înregistrarea audio cu mesajul trimis Corinei Cauciuc de Anamaria Prodan.

„Fă, lua-ți-aș familia în p** de m** ordinară și de sl*** dracu’ care ești! Fă vabagoanda dracu’… ce morții mă-tii vrei fă că-ți iau mâinile și ți le înfig în p**!

Și-o iau pe mă-ta în p** mea ca să-ți dea limbi și pe tac-tu să-l sugi! Fă, f*-ți mă-tii… Dacă te mai prind o dată că suni sau formezi sau îmi deranjezi familia… dacă nu, te umplu de s*! Fă, toți prietenii tăi se s*** pe tine, băga-mi-aș p*** în familia mă-tii și în nația mă-tii de târâtură, jigodie… Șopârla dracu’ păroasă care ești!

M*** dracu’ care ești! Băga-mi-aș p** în familia mă-tii și în coșciugul în care v-aș îngropa pe toți! S**** dracu’! Familia Caciuc ți-a pus Bilcon… Băga-mi-aș p* în numele mă-tii și în rasa familiei tale. Fii atentă ce zic eu! O singură dată, m** ce ești!

O singură dată sugăciunea dracu’ mai suni sau mai ceri bani băga-mi-aș p** în mă-ta! Să-ți bag banii în p*! Să-ți ruginească în p**, sărăcia dracu’ care ești! Te omor! Ascultă-mă ce zic! Dacă nu-i pun să te f**, să-ți dea la m** pe toți prietenii mei!

Băga-mi-aș p** în mă-ta că te leg de mașină și te târăsc până sugi toate p** din România că le-ai supt și ăia s-au săturat de tine… Ai venit în Dubai, ai terminat tot Dubaiul! Băga-mi-aș p** în familia mă-tii și în mă-ta aia, în p* lui mă-ta aia stricată… Și-n tac-tu ăla care sunai că ești la spital cu el să-i dea bani. Băga-mi-aș p*** în familia mă-tii și în neamul mă-tii și în numele mă-tii și în rasa mă-tii! Ține minte la mine… când mai calci tu în Dubai, f***-ți mormântul mă-tii sau când mai ieși tu vreodată la f**** în România… dacă nu te dezbrac în p**** goală și te iau la șuturi, fă, strâmba dracu’ care ești! Stai să vezi!”, este mesajul incredibil primit de Corina Caciuc din partea Anamariei Prodan, conform sursei citate.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Europarlamentarul Eugen Tomac: Guvernarea responsabilă trebuie să fie prioritate și nu festivismul acesta ieftin pe care l-am văzut în ultima perioadă

Publicat

in

De

Europarlamentarul Eugen Tomac a transmis sâmbătă într-o conferință de presă că singurul mod prin care România poate ieși din criză este ca executivul să acceseze fiecare cent din banii puşi la dispoziţie de către Uniunea Europeană, scrie news.ro

„Cu cât fast ne-a anunţat ministrul Fondurilor Europene că au fost semnate contracte de aproape 5 miliarde euro. Probabil nu ştie că România trebuie să acceseze 80! Să nu uităm şi faptul că nu s-a reuşit cheltuirea banilor din exerciţiul financiar 2014-2020. Resursă bugetară există, dar România se împrumută cu dobânzi incredibile, de peste 15%, ajungând la o datorie de peste 50% din PIB. Aceşti bani reprezintă datorii ale României.

Partidele şi politicienii vin şi pleacă, dar acestea rămân. Şi ele vor fi plătite de către români. Ca partid de opoziţie avem datoria să tragem aceste semnale de alarmă, mai ales după sfidarea din această săptămână, când, după ce au mimat grija faţă de cetăţenii acestei ţări, partidele de la putere au dat un vot prin care şi-au majorat salariile, într-un moment de criză majoră”, a declarat europarlamentarul Eugen Tomac.

Liderul PMP a subliniat că, de la 1 ianuarie, România s-a împrumutat cu aproximativ 10 miliarde de euro, iar fondurile, în loc să fie folosite pentru a-i susţine pe oamenii cu venituri modeste, expuşi în faţa crizei, se risipesc către baronii locali.

„Realitatea este că ne împrumutăm cu bani pentru a finanţa aceleaşi proiecte care pot primi finanţare de la UE. Este momentul să oprim risipa banului public, iar PSD-PNL-UDMR să înceapă să guverneze cu responsabilitate faţă de cetăţenii români expuşi în faţa crizelor prin care trecem. Guvernarea responsabilă trebuie să fie prioritate şi nu festivismul acesta ieftin pe care l-am văzut în ultima perioadă, prin care se risipesc bani, în stânga şi în dreapta, în condiţiile în care avem fonduri suficiente de la UE”, a completat el, conform news.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend