Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Circulaţia închisă spre Vâlcea – 100 de metri din DN73C s-au prăbuşit

Avatar

Publicat

in

drum ruptPloile au făcut din nou ravagii în Argeş. Pe drumul care leagă Curtea de Argeş de Râmnicu Vâlcea, 73C, în dreptul localităţii Burluşi, traficul este deviat în această dimineaţă din cauza unor alunecări de teren. Pământul a fugit practic de sub carosabilul asfaltat, acesta rămânând în aer şi riscând în orice moment să se prăbuşescă.  Practic drumul este rupt pe o porţiune de aproximativ 100 de metri.
Şoferii care astăzi au drum prin zonă trebuie să ştie că traficul este deviat, putându-se circula doar pe ruta Ciofrângeni -Poienari – E81.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nicolae Barbu a pierdut alegerile la Valea Iașului – Cristi Enescu e noul primar !

Avatar

Publicat

in

De

Surpriza de proportii la alegerile locale pentru Primăria Valea Iașului. Potrivit informatiilor de ultima ora, noul primar este Cristian Enescu, candidatul PSD si fost viceprimar. Fostul primar PNL, Nicolae Barbu a pierdut alegerile si va ramane consilier local.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend