Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Circ pe Aeroportul Henri Coandă: o cursă cu destinația Antalya a stat blocată o oră la sol

Publicat

in

O cursă charter cu destinaţia Antalya, organizată de Christian Tour, care ar fi trebuit să decoleze sâmbătă la ora 11:45 de pe Aeroportul „Henri Coandă”, a fost blocată la sol mai bine de o oră. Pasagerii au reclamat că temperatura în aeronavă era foarte ridicată. Aeronava aparţinând Animawings, programată să decoleze de pe Aeroportul „Henri Coandă” la ora 11:45, a decolat după mai bine de o oră. În tot acest interval, pasagerii au rămas la bordul aeronavei, unii dintre ei reclamând temperatura ridicată, precum şi faptul că nu li se comunică motivul amânării zborului şi nu li se oferă niciun orizont de timp pentru plecare.

Marius Berca, director operaţional Christian Tour, a declarat pentru News.ro că aeronava este operaţională din punct de vedere tehnic, iar motivele întârzierii ţin de „personalul de la sol”. Conform declaraţiilor lui Berca, la această oră, aeronava a decolat.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

De 1 iunie, creează momente de bucurie pentru tine și copilul tău cu cardul Cadou de la Sodexo

Publicat

in

De

Ca să ai copii buni și cuminți, ai grijă să-i faci fericiți!

Ca să ai copii buni și cuminți, ai grijă să-i faci fericiți!Foto: Sodexo

„Când intră copilul în cameră, te luminezi la față?”, întreabă, într-o discuție cu Oprah Winfrey, scriitoarea Toni Morrison, câștigătoare a premiilor Nobel și Pulitzer. Împărtășind din experiența ei de mamă, Toni Morrison povestește că, de obicei, atunci când îi vedea pe copiii ei, mai întâi se uita dacă arătau cum se cuvine: dacă se spălaseră, dacă se pieptănaseră, dacă erau îmbrăcați cum trebuie.

„Tu crezi că-ți arăți iubirea pentru ei, continuă Toni, dar nu este așa, pentru că ceea ce văd ei este o față care îi privește critic, iscoditor, căutând să vadă ce e în neregulă la ei. Când mi-am dat seama de asta, am început să fiu atentă și m-am străduit ca pe chipul meu să se vadă ceea ce simțeam eu, de fapt, în suflet: că mă bucur să-i văd.” La rândul său, scriitorul Oscar Wilde spune: „Ca să ai copii buni și cuminți, fă-i fericiți!”

Fericirea inspiră tot ce e mai bun în noi, iar fericirea copiilor depinde în mare măsură de timpul petrecut cu părinții și de calitatea legăturii sufletești pe care o au cu ei. Copiii care petrec timp de bună calitate cu familia lor au mai multă forță emoțională și mentală, sunt mai sănătoși și mai puțin predispuși la a adopta obiceiuri și comportamente riscante, iar studiile demonstrează acest lucru.

Este important să creezi momente de bucurie și de conexiune sufletească cu copilul tău – iar asta se poate face simplu, prin dragostea pe care i-o arăți și prin ceea ce faceți împreună. Atunci când mâncați sau gătiți împreună, când vă jucați sau glumiți, când stați, pur și simplu, de vorbă, departe de telefon, tabletă sau televizor, cand practicați un hobby împreună – toate acestea sunt ocazii de creare și întreținere a unei legături autentice și calde între părinte și copil, care vă întremează sufletește pe amândoi.

Creează momente de bucurie pentru tine și copilul tău cu cardul Cadou de la Sodexo

Sodexo, lider local pe piaţa beneficiilor extra-salariale și a serviciilor pentru îmbunătăţirea calităţii vieții angajaţilor, are pentru tine o soluție simplă și eficientă: Cardul Cadou, oferit de angajatori de 1 iunie.

Cardul poate fi încărcat cu până la 300 de lei pentru fiecare ocazie specială, deci și pentru 1 iunie, Ziua Copiilor. Suma este deductibilă la calcularea impozitului, așa că te poți bucura de ea în totalitate. Ai la dispoziție o întreagă rețea de magazine din care poți achiziționa produse care să-i aducă bucurie copilului tău. Pentru jucării, poți alege dintre Noriel, Smyk all for kids, Pepco.

Dacă copilului tău îi place sportul, ai la dispoziție Intersport și Hervis. Iar dacă trebuie să faci fericit un mic cititor, atunci Cărturești și Diverta sunt opțiunile potrivite. Pentru un mic fashionist, poti alege haine, încalţăminte şi accesorii de la branduri precum: Lee Cooper, C&A, Vans, Meli Melo, CCC şi multe altele. Dacă, pe de altă parte, vrei să mergeți la film împreună, atunci te vei bucura să afli că poți folosi cardul Cadou și în reţeaua de cinematografe Happy Cinema sau Cinema City. Şi spectacolele de teatru sunt o opţiune bună, prin iabilet.ro.

Întreaga reţea de magazine partenere este afişată aici.

Cardul Cadou este disponibil într-un nou design, atractiv, elegant și modern, noua identitate vizuală venind în contextul în care anul trecut a fost schimbat cardul de masă. Modificarea designului are loc la nivelul întregului grup Sodexo, pentru a crea consistenţă între toate produsele oferite. Din mai, toate cardurile Cadou emise vor avea o noua înfăţisare și vor fi disponibile atât pentru noii beneficiari Sodexo, cât și pentru cei care urmează să îşi reînnoiască cardurile. Posesorii de modele vechi de carduri le vor putea utiliza în continuare până la expirare, când vor fi înlocuite cu cele noi. Suma rămasă pe cardurile care expiră va fi transferată pe noul card, care va păstra același cod PIN.

Când petrece timp de calitate cu tine, copilul tău simte iubirea ta pentru el. Iar pentru ca asta să se întâmple, este bine nu doar să fiți împreună, ci să interacționați, să faceți lucruri care vă implică sufletește, care vă dau prilejul de a vă oferi atenție, afecțiune, bunăvoință, bucurie, entuziasm.

Nu e suficient să fii alături de copilul tău numai la bine sau la rău. Creează momente de bucurie pentru voi, mereu.

Accesează site-ul Sodexo și află mai multe informații despre cardul Cadou Pass și cum te poți bucura de el.

Articol susținut de Sodexo

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

VIDEO Un nou analist militar strică ploile la televiziunile rusești: „Nu putem cuceri orașe mari” / Ce s-a întâmplat cu anteriorul

Publicat

in

De

Televiziunea Rossyia-1 a invitat în platou un nou expert militar să vorbească despre războiul din Ucraina însă analiza acestuia nu s-a ridicat la nivelul propagandei Kremlinului.

Analistul militar a explicat de ce armata rusa nu poate cuceri orase importanteFoto: Captura video

Acesta a început prin a afirma că, pe informațiilor existente și a modului în care sunt poziționate forțele ucrainene în estul țării, forțele armate ale Ucrainei ar dispune de până la 35 de batalioane „naționaliste” pe frontul din Donbas, „o forță foarte mare”.

Analistul afirmă apoi că soldații ucraineni sunt „foarte motivați” și că nu pot fi descurajați decât printr-o înfrângere militară. „Va trebui fie să îi distrugem, fie să așteptăm până când înregistrează un număr mare de răniți și pierderi în masă. Trebuie să îi convingem prin forță, care este calea diplomatico-militară”, susține el.

Acesta spune apoi că în sudul Ucrainei, în apropierea Herson, sunt repurtate „unele succese” dar că în zonă luptă pușcași marini ucraineni din unități militare foarte puternice și foarte motivate. „Cu aceștia trebuie acționat doar prin forță, însemnând că vor trebui distruși fizic, nu există nicio altă cale”, explică specialistul.

Analistul explică de ce rușii nu pot cuceri orașe importante

„Nu are sens să intrăm în orașe mari în momentul de față. Toate sunt minate. Toate școlile, spitalele și pozițiile de artilerie. Am risca pierderi majore doar pentru a ne pune steagul în centrul orașului. Așadar nu are nicio noimă”, susține acesta.

El mai afirmă că, pentru moment, forțele rusești folosesc artilerie, lansatoare de rachete, obuziere, tunuri și „niște aviație, dar nu prea multă”, o recunoaștere subtilă a unuia dintre cele mai mari eșecuri înregistrate de forțele armate rusești în Ucraina, faptul că nu au reușit să obțină supremația aeriană, în pofida superiorității masive de care s-a bucurat la declanșarea invaziei.

Analistul vorbește apoi de ofensiva din zona orașului Krivoi Rog: „De ce nu intrăm în Krivoi Rog? Este un oraș mare, este prea greu de cucerit pentru forțele noastre armate fără a le pune în pericol”.

Comentariile sale care fac contrast cu înflăcărarea prezentatorilor ruși amintesc de cele ale unui alt analist militar invitat să vorbească în direct, colonelul în rezervă Colonelul rus în rezervă Mihail Hodarionok.

La jumătatea lunii mai acesta a oferit o perspectivă sumbră asupra situației militare din Ucraina, afirmând că soldații ucraineni sunt pregătiți să lupte până la ultimul om și amintind că Rusia este izolată din punct de vedere geopolitic.

El a respins și informațiile vehiculate de televiziunile din Rusia potrivit cărora o prăbușire a forțelor armate ucrainene este iminentă. „Aceste lucruri, sunt, ca să mă exprim cu blândețe, false”, a subliniat el.

Colonelul a revenit câteva zile mai târziu cu o evaluare optimistă asupra evoluției războiului, mai mulți jurnaliști străini care monitorizează mass-media rusă sugerând că „s-a discutat” cu acesta.

Urmărește ultimele evoluții din a 93-a zi a războiului din Ucraina LIVETEXT pe HOTNEWS.RO.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend