Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Circ ieftin la Consiliul Local Curtea de Argeş – PP-DD-iştii şi-au demonstrat incultura şi dezinteresul

Publicat

in

Majoritatea consilierilor locali din Curtea de Argeş dar şi zecile de argeşeni prezenţi în sală, la şedinţa legislativului de săptămâna trecută, au rămas de-a dreptul şocaţi de “prestaţia” unora dintre cei care îi reprezintă. Circul ieftin făcut de reprezentanţii PP-DD i-a făcut pe cei mai mulţi să se gândească la faptul că în asemenea ritm evoluţia municipiului este imposibilă. Luca Căruntu şi Nicolae Nedelcu a făcut o demonstraţie de incultură şi indiferenţă, ca să nu spunem prostie, arătând fără cea mai mică jenă că habar nu au ce se întâmplă în oraşul pe care îl reprezintă sau cu ce se ocupă serviciile pe care le au în subordine.
“Să vindem bilete de acum pentru că şedinţele sunt un adevărat spectacol”
A doua zi după şedinţa în care PP-DD-iştii şi-au demonstrat incultura mai multe persoane din primărie dar şi din rândul consilierilor spuneau, mai în glumă, mai în serios, că de luna viitoare ar trebui să se vândă bilete la şedinţele de consiliu local care au devenit nişte reprezentanţii de circ ieftin.
Concluzionând, cei doi consilieri locali habar nu au avut ce domeniu de activitate are Serviciul Public de Gospodărire Comunală şi chiar au propus ca acesta să se ocupe de iluminatul public, toaletele din municipiu sau coşurile de gunoi, activităţi care de ani de zile nu sunt în subordinea SPGC. Să vă mai spunem că în viziunea celor de la PP-DD mobilierul stradal nu include probabil decât ce este pe stradă, nu şi în parcuri sau parcări sau că intersecţiile nu sunt în aceeaşi categorie cu drumurile şi sigur vă veţi face o părere despre cei pe care de altfel i-aţi ales chiar dacă poate acum vă pare rău.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

VIDEO – Accident grav în Argeș

Publicat

in

De

Un grav accident rutier în care un autoturism a intrat într-un cap de pod cu două victime conștiente și neîncarcerate a avut loc în urmă cu puțin timp în Argeș.
Incidentul s-a produs pe raza localității Drăganu, DN 7, sensul către Vâlcea.
Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO – Incendiu violent în Argeș – Femeie carbonizată in propria casă

Publicat

in

De

La data de 13 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin apel S.N.U.A.U 112, despre faptul că, un incendiu a izbucnit la o locuință, din localitatea Dârmănești, iar o persoană a fost surprinsă în interior. Flăcările s-au manifestat în trei camere din interiorul casei și parțial la nivelul acoperișului.
Din nefericire, în interiorul casei a fost găsită o femeie carbonizată cu vârsta de aproximativ 90 de ani.
Propagarea la întreaga construcție și la cele învecinate a fost împiedicată, iar pe timpul intervenției s-a evacuat și o butelie cu gaz din bucătăria casei.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este jarul sau scânteile căzute din sistemul de încălzire.
Femeia locuia singură și când incendiul a fost văzut de localnici, aceștia au anunțat forțele de intervenție.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend