Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cine trece la PSD rămâne în funcție!

Avatar

Publicat

in

După ce liberalii şi-au tăiat craca puterii de sub picioare, mulţi membrii PNL s-au arătat indignaţi de deciziile isterice luate de Crin Antonescu şi critică viitoarea fuziune pe care urmaşii Brătienilor o vor realiza cu PDL, cel mult blamat până mai ieri. În aceste condiţii, mulţi liberali care, cu voia PSD-ului, încă mai ocupă funcţii mai importante ori mai mărunte prin deconcentratele argeşene, tind să părăsească barca  galbenă şi să îmbrace alte doctrine mai roşii. Speculând momentul, preşedintele PSD Argeş, Tudor Pendiuc aruncă nada şi aşteaptă să muşte peşti mai mari ori mai mici.

„Acele animale care nu sunt adoptate să fie eutanasiate!”

“Nu înţeleg de ce PNL a ieşit de la guvernare. Nu înţeleg de ce se bucură aşa, de parcă ar fi câştigat alegerile. Nu suntem dintre cei care lucrăm cu ochii închişi. Am văzut ce vor! Prin urmare, directorii de instituţii deconcentrate liberali vor fi schimbaţi. Nu avem un termen anume, dar aşa se va întâmpla. Nu ştiu ce vor spune liberalii adevăraţi de fuziunea partidului lor cu PDL. Îi felicit pe cei de la PNL că au obţinut aceste rezultate. Puteau fi și mai proaste! Noi am nu i-am blamat, nu i-am denigrat niciodată. Am aşteptat şi am sperat să se refacă USL-ul cu cei care încă îşi mai doreau acest lucru. Ei au ales să fuzioneze, să de mâna cu cei pe care acum două luni îi considerau vinovaţi de toate relele din ţară! Eu sunt sigur că nu toţi acceptă această fuziune şi încă mai sunt liberali care vor să facă parte din USL. Pentru ei, spun că noi îi aşteptăm! Sunt şefi şi conducători de instituţii care trebuie să plece, pentru că nu e vorba de tehnocraţi, sunt politic acolo, nu au dat examene pe acele posturi. Dar dacă ei aleg să părăsească partidul, atunci noi în Biroul Politic Judeţean vom analiza şi dacă sunt argumente, ei pot chiar rămâne acolo!” a declarat Tudor Pendiuc.

Publicitate

Între timp, după ce s-a dat ordin ca PSD să facă alianțe prin județe cu oricine, pentru a-și menține majoritățile, partenerii de alinață UNPR-iști s-au pus pe negociat, că doar nu vor guverna, iar, pe burta goală, la fel cum au făcut-o cu PDL-ul. Astfel, Iulian Cristacehe, preşedintele UNPR Argeș a negociat cu PSD Argeș patru posturi de deconcentrate aceștia revendicându-și Direcția Agricolă, Tineret și Sport, Vamă și Autoritatea Rutieră. Dacă nu le va primi pe acestea, Cristache este dispus să negocieze. Oricare, numai să rămână patru la număr.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate

ACTUAL

Turcan: ‘Prioritatea noastră a fost sănătatea publică și nu un mănunchi de voturi pentru a pune în pericol sănătatea oamenilor’

Avatar

Publicat

in

De

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că ”În momentul în care Guvernul Orban a ajuns la putere, prioritatea noastră a fost salvarea fondurilor europene și atragerea lor, am ajuns astfel să fim cu cea mai mare rată de absorbție a fondurilor europene de la integrarea în UE, de asemenea, prioritatea noastră a fost sănătatea publică și nu un mănunchi de voturi pentru a pune în pericol sănătatea oamenilor”.

„Am ocazia să împărtăşesc indirect cu locuitorii oraşului Târgu Jiu şi ai judeţului Gorj două modele de dezvoltare între care au de ales: un model bazat pe dezvoltare pe fonduri europene, pe implicare, pe determinare, pe parteneriat cu Guvernul României şi un model de dezangajare, de birocraţie, de neputinţă şi suspiciuni de corupţie. Primul este modelul PNL în parteneriat cu Marcel Romanescu şi cu Guvernul Orban, al doilea este modelul PSD, practicat la Consiliul Judeţean şi vizibil până acum în guvernarea anterioară. (…)

În momentul în care Guvernul Orban a ajuns la putere, prioritatea noastră a fost salvarea fondurilor europene şi atragerea lor, am ajuns astfel să fim cu cea mai mare rată de absorbţie a fondurilor europene de la integrarea în UE, de asemenea, prioritatea noastră a fost sănătatea publică şi nu un mănunchi de voturi pentru a pune în pericol sănătatea oamenilor, aşa cum au făcut ceilalţi, ignorând regulile sanitare şi negând existenţa virusului”, a spus Raluca Turcan.

Publicitate

Ea a adăugat că, la nivel judeţean, cu ajutorul programului de lichidităţi pentru companii, peste 200 de companii au fost salvate pentru că au primit bani la timp, fiind vorba despre aproximativ 23.000 de locuri de muncă.

„În judeţul Gorj, cu ajutorul unui program de lichidităţi pentru companii, peste 200 de companii au fost salvate pentru că au primit lichidităţi la timp. Au primit angajatorii sprijin pentru a-şi menţine locurile de muncă şi peste 23.000 de locuri de muncă aici, în judeţul Gorj au fost salvate, în timp ce, la nivel naţional, 1,4 milioane de locuri de muncă au fost salvate”, a mai spus Turcan.

În final, ea a precizat că, pe 27 septembrie, gorjenii şi cetăţenii din Târgu Jiu au de ales între ceea au realizat liberalii până în prezent şi ce garantează că vor face de acum înainte şi ceea „ce au făcut alţii” anterior.

„Am generat două proiecte vitale pentru bunăstarea gorjenilor, pentru fluidizarea traficului şi pentru atragerea investiţiilor şi vom merge mai departe cu investiţii pe apă-canal, bază sportivă, baze multifuncţionale, investiţii pe partea de sănătate şi educaţie. Pe 27 septembrie, gorjenii şi alegătorii din Târgu Jiu vor avea de ales între ce am făcut noi şi ceea ce garantăm că vom face de acum înainte şi ceea ce au făcut alţii până la noi şi s-a văzut. Cred că alegerea este simplă, îi îndemn pe toţi să analizeze bine şi să opteze cu votul lor hotărât pentru calea României Europene”, a mai spus Raluca Turcan.

Vicepremierul a participat, marţi, la Târgu Jiu, la semnarea contractului pentru finalizarea variantei ocolitoare a municipiului Târgu Jiu, respectiv a celui pentru realizarea podului din zona Lainici, din Defileul Jiului. Primul contract are o valoare de 44 de milioane de euro şi durată de execuţie de 18 luni, iar cel de-al doilea, de 5 milioane de euro şi termen de finalizare 12 luni, informează agerpres.ro.

Citește și:

Video. Un ministru din Guvernul Orban a fost prins cu minciuna! A declarat că nu are contracte cu statul, deși în SEAP apare altceva

Contract ‘bombă’ de 45 milioane de euro. Nume grele implicate în cursa pentru bani

Audio. Înregistrări-bombă: Șantaj, mită și trafic de influență în PNL

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

ACTUAL

Ieșire de ultim moment a lui Liviu Pleșoianu: Nicușor, tocmai ți-ai dat (pan)arama pe față!

Avatar

Publicat

in

De

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, a avut, marți, o ieșire dură la adresa lui Nicușor Dan, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei.

După declarația referitoare la „panarame” pe care a făcut-o Dan, Pleșoianu îi transmite că și-a „dat (pan)arama pe față”.

Publicitate

„Nicușor, tocmai ți-ai dat (pan)arama pe față!

Ai trei monstruozități de caracter pe care le-ai afișat public în doar câteva secunde:

1. MÂRLĂNIE… Numești „panaramă” o femeie. Indiferent la cine te-ai referit, e un act josnic, mai ales din postura ta, de candidat la Primăria Capitalei! Ți-aș spune multe, dar mă voi rezuma să citez din colega ta Clotilde Armand. Aceasta tocmai a fost numită – ce să vezi – tot „panaramă” de către un agent de pază, în urmă cu doar câteva zile. Ce a scris colega ta Armand despre asta? A scris așa: „agentul de pază al magazinului a început să fie agresiv verbal cu mine strigând: ”Panaramă!” (…) Comportament mizerabil. (…) nu mă las intimidată de prostia agresivă”.

…Deci, domnule Nicușor, tocmai ți-ai dat (pan)arama pe față manifestând, conform colegei tale Clotilde Armand, un „comportament MIZERABIL”!

2. MINCIUNĂ… Realizând că ai călcat grav în străchini, ai încercat să „te scoți” într-un mod absolut PENIBIL! După ce ai afirmat că nu vrei ca unei fetițe să „i se spună că o panaramă este mare vedetă”, ai revenit și ai spus că nu te-ai referit la „interpretarea vulgară a cuvântului panaramă”, ci la „interpretarea comună de persoană ridicolă care caută scandalul”.

…Cât de PENIBIL ești, Nicușoare! Păi dacă nu vrei să i se spună unei fetițe că e vedetă o „panaramă”, nu e clar atunci că te refereai EXACT la sensul VULGAR („femeie de moravuri ușoare”)!? Chiar ai impresia că sunt toți imbecili și că vor accepta explicațiile ILOGICE și absolut RIDICOLE pe care te chinui acum să le dai?

E absolut LAMENTABIL ce faci! Băsescu, cu toată mârlănia lui absolut insuportabilă, e măcar un MÂRLAN ASUMAT. Tu nici măcar asta nu ești, Nicușoare…

3. IPOCRIZIE…

Prin 2017, pozai în marele bărbat revoltat de limbajul „suburban” la adresa unei femei. Le spuneai oamenilor cum ai ieșit tu din sala de plen pentru că ai constatat „jigniri din partea unui bărbat la adresa unei femei”. Spuneai că „lucrul acesta nu trebuie să se mai întâmple”.

…Cât de IPOCRIT POȚI fi, Nicușoare!

Poți fi mândru de tine. În doar câteva secunde, ai reușit să faci dovada unor monstruozități de caracter pe care nu le mai poți ascunde de acum oricât te-ai strădui!

Tocmai ți-ai dat (pan)arama pe față, Nicușor Dan!”, este mesajul lui Liviu Pleșoianu.

Pe de altă parte avem un uriaș aparat de propagandă care ne spune că Bucureștiul niciodată nu a dus-o mai bine și niciodată nu a avansat mai mult. De fapt, lupta este între niște oameni care cred în niște valori și acest uriaș aparat de propagandă, care acum se bazează pe bani, și înainte se baza pe alte tipuri de forțe. E o luptă de valori în care eu vreau ca fetiței mele să nu i se spună că o panarama este mare vedetă. Și, din păcate, suntem cam la egalitate. Fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie. Deci miza acestor alegeri, dincolo de trafic, apă caldă, poluare, școli, condiții de viață, este de fapt despre demnitate, despre rezistența bucureștenilor la nesimțire, la spoială, la impostură”, este declrarația lui Nicușor Dan, făcută luni, care a inflamat spiritele.

Vezi și

Video. Un ministru din Guvernul Orban a fost prins cu minciuna! A declarat că nu are contracte cu statul, deși în SEAP apare altceva

Contract ‘bombă’ de 45 milioane de euro. Nume grele implicate în cursa pentru bani

Audio. Înregistrări-bombă: Șantaj, mită și trafic de influență în PNL

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend