Conecteaza-te cu noi

Anchete

Cine este și cum arată criminalul din Onești – Foto și cu soția sa

Avatar

Publicat

in

Dezvăluire Bugetul.ro. Executați silit din propriul apartament, situat pe Strada Stirenului din Onești, doi bătrâni au pus la cale o luare de ostatici ca în filme. Scopul? Bătrânul, pe numele său Gheorghe Moroșan, a cerut 300.000 de lei – contravaloarea apartamentului pierdut în instanță.

Negocierile, însă, au eșuat, iar finalul a fost unul tragic: ambii ostatici au murit. Bătrânul de 68 de ani a ajuns și el la spital în stare gravă, după ce a fost împușcat de oamenii legii.

Femeia, A. Moroșan, a fost reținută pentru complicitate la privare de libertate.

Povestea pe scurt:

În jurul orei 11:00, Gheorghe Moroșan a luat ostatici doi muncitori care lucrau la fostul său apartament, pe care l-a pierdut în instanță.

Chiar el a sesizat Poliția cu privire la fapta pe care a făcut-o. Mai mult, el a solicitat 300.000 de euro, să i se restituie apartamentul pierdut, să vină televiziunea și să vină un ministru (nu a precizat ce ministru), conform unupetrotus.ro.

Negocierile cu oamenii legii au eșuat, astfel că Gheorghe Moroșan, în vârstă de 68 de ani, i-a ucis pe cei doi muncitori.

În momentul în care au auzit țipetele muncitorilor, polițiștii au intervenit în forță și l-au împușcat în membrele inferioare pe criminal. Acesta a fost transportat de urgență la spital, unde este ținut sub pază.

Ulterior, soția criminalului, A.M., a fost reținută pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Bugetul.ro vă prezintă fotografii în premieră cu soții Moroșan:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Anchete

EXCLUSIV ‘Epoleții’ din jurul lui Vlad Voiculescu! Conexiuni la vârful Ministerului de Interne

Avatar

Publicat

in

De

Dezvăluire Bugetul.ro. După ce a fost demis de premierul Florin Cîțu, Vlad Voiculescu a acuzat că România n-a ieșit din „epoca epoleților, specialilor și a privilegiilor nemăsurate”. Liderul PLUS București omite, însă, să ne spună că și domnia sa are conexiuni cu „băieții cu ochii albaștri”.

Cei doi Liviu

La sfârșitul lunii ianuarie, în locul lui Horațiu Moldovan, Vlad Voiculescu a numit-o secretar de stat la Ministerul Sănătății pe Monica Emanuela Alhamer.

Monica Alhamer este soția directorului-ajunct al Direcției Generale Anticorupție, împuternicit în funcție în august 2020, comisarul-șef Liviu Althamer.

Irina Alexe, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne

În 2017, Irina Alexe, polițista pensionată la 42 de ani, s-a implicat în Platforma România 100, alături de Vlad Voiculescu.

În vara aceluiași an, conform CV-ului său, Alexe a făcut voluntariat la MAGICAMP, proiectul derulat de Asociația Magic – ONG-ul fondat de Voiculescu.

Vezi și Pensionată la 42 de ani, Irina Alexe are o pensie fabuloasă! Secretarul de stat numit pe filieră USR-PLUS câștigă acum de 3.000 de euro doar din pensie

Trebuie precizat că din echipa de sprijin 24/7 de la Asociația Magic a făcut parte și Monica Althamer, cea care l-a înlocuit pe Horațiu Moldovan la conducerea Ministerului Sănătății, la începutul acestui an.

De asemenea, și Ștefan Voinea, consilierul onorific al lui Voiculescu la Ministerul Sănătății, a colaborat cu Asociația Magic. Voinea este anchetat acum de DIICOT, în urma unei sesizări făcute de Corpul de Contrul al premierului. Conform echipei prim-ministrului, Voinea ar fi accesat platforma de vaccinare, fără a avea acest drept. Pe de altă parte, Vlad Voiculescu a susținut că i-a dat voie lui Voinea să acceseze Registrul de Vaccinări.

Vezi și EXCLUSIV Securitatea 2.0! Propunerea USR-PLUS pentru șefia MAI împarte casa cu ‘Doi și-un sfert’!

Soțul Irinei Alexe, angajat la „Doi și-un sfert”

Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că Liviu Alexe, soțul Irinei Alexe, numită secretar de stat în Ministerul de Interne la propunerea USR-PLUS, este ofițer în cadrul DGPI, fosta unitate „Doi și-un sfert”, după cum am publicat AICI.

Informațiile intrate în posesia noastră au fost confirmate, la vremea respectivă. de un document completat chiar de Liviu Alexe. Este vorba despre o declarație de interese în care precizează că este ofițer în cadrul DGPI.

Vezi și EXCLUSIV BUGETUL.RO Tatăl lui Vlad Voiculescu, colaborator al Securității! (Documente)

Am crezut că am ieşit din epoca epoleţilor, a specialilor, a privilegiilor nemăsurate. M-am înşelat, mai avem ceva drum până acolo, dar sunt sigur şi suntem siguri că acesta este drumul”, a afirmat Vlad Voiculescu, într-o conferință de presă.

Vezi și Vlad Voiculescu și meritocrația promisă de USR-PLUS (opinie)

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

INCREDIBIL! DSP Argeș oferă, zilnic, date eronate despre situația COVID – Ratele de infectare actualizate cu date de acum 50 ani

Avatar

Publicat

in

De

Pare de noptea minții ceea ce se întîmplă la DSP Argeș, acolo de unde zilnic pleacă acele rapoarte si statistici in baza cărora se iau decizii cruciale pentru argeșeni. În emisiunea Chestiuni Arzatoare de aseara, de la PROFI 24 TV, s-a explicat mecanismul prin care DSP Argeș induce zilnic in eroare atât argeșenii dar și Prefectura Argeș. Mai exact, ratele de infectare prezentate zilnic de DSP sunt, în realitate, cu mult mai mari. Acest lucru se datorează fie neglijenței funcționarilor, fie neștiinței acestora. Cert este ca, repetăm, aceste date stau la baza luării deciziilor în privința restricțiilor generate de pandemia de COVID 19. Deși sunt prezentate de DSP Argeș drept “DATE ACTUALIZATE” sau “SITUAȚIA LA ZI”, acestea rapoarte sunt total depășite pentru că au la bază date perimate, de acum 20 ani sau, în cazul judetului de acum 50 ani, din 1977.

Așa cum se vede in imaginea de mai jos in care apare raportul PSD care ajunge si pe masa Prefecturii si mai apoi la public, rata de infectare in Pitesti este de 4,04 la mia de locuitori. Cifra nu reflectă deloc realitatea iar rata de infectare reala este, potrivit cifrelor reale, de 4,5 la mia de locuitori, cel puțin. Spunem “cel puțin”, pentru că am folosit ultimele date oficiale, nu precum cei de la DSP care folosesc date mult invechite.

Cum se calculeaza rata de infectare? Numarul infectarilor din ultimele 17 zile X 1000 / numarul de locuitori

DSP Argeș calculeaza aceste rate luand ca baza de calcul populatia de acum peste 20 ani a localităților din Argeș. În graficul de mai sus DSP a calculat rata de infectarepentru Pitesti astfel:

696 x 1000 / 172.386 (populatia in 2002) = 4,04

Dacă foloseau datele corecte, ultimele oficiale ale INS, calculul corect ar fi fost:

696 x 1000 / 155.383 (populatia in 2011) = 4, 48

Dacă ar fi să luam in calcul populația din 2021, pe baza estimarilor declinului demografic, calculul ar fi fost calculat astfel:

696 x 1000 / 145.000(populatia in 2021) = 4,8

Așadar, pentru Pitesti, DSP Argeș – din nu se stie care motive, a introdus in calcul populatia Pitestiului din anul 2002, adica de acum 20 ani.

In cazul judetului Arges, DSP Argeș a folosit datele din anul 1977, an in care judetul Arges figura in statisticile oficiale cu 630.000 de locuitori, și nu cu 588.000 asa cum indica recensamantul din 20111 sau cu circa 540.000 cat se esttimeaza a fi in prezent. Chestionată pe această temă, Emilia Mateescu, prefectul județului Argeș ne-a declarat că nu are cunoștință despre această situație dar Prefectura se bazeaza pe datele oferite de DSP, altele neavand de unde lua.

În concluzie, din nu se știe care motive, DSP Argeș, in anul 2021, calculează ratele de infectare valabile in prezent cu date de acum 20 ani sau, in cazul judetului Argeș, cu date de acum 50 ani, mai exact din anul 1977. Folosind aceste date, așa zisele cifre actualizate privind situatia COVID sunt total eronate si nu prezinta realitatea. De remarcat ca stiatia nu este valabila doar prentru Pitesti sau judetul Argeș ci pentru toate localitățile județului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend