Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cine este Ciprian Țurlea, noul viceprimar de la Mioveni

Avatar

Publicat

in

De ieri, tânărul social democrat Ciprian Țurlea a intrat în echipa de conducere a Primăriei Mioveni, după ce, cu majoritate de voturi in cadrul sedinței CL, a fost ales în funcția de vicperimar ! Așadar, de ieri, orașul Mioveni are un nou viceprimar, ales cu 12 voturi, în cadrul ședinței de Consiliu Local, o victorie categorică pentru reprezentantul PSD Mioveni! Ciprian_Ţurlea este de profesie inginer şi membru al organizaţiei locale a PSD din anul 2009.

“Mă bucur să fac echipă cu un reprezentat al tinerei generații, care poate avea o viziune mai nouă și modernă asupra unor aspecte, un tânăr implicat de-a lungul anilor în diverse proiecte civice și sociale, activ și în plan politic.În egală măsură, nu trebuie să uităm devotamentul și munca depusă de domnul Aurel Costache, colegul meu alături de care am muncit aproape 20 de ani, pentru dezvoltarea comunității, împreună formând o echipă unită și eficientă!“, a declarat primarul Ion Georgescu.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ultim moment! Tânărul care s-a aruncat de pe clădirea căminului din Sectorul 2 a murit

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Educației anunță noi reforme: ‘Trebuie să ai conduceri în școli selectate pe criterii relevante și obiective’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că că toate posturile de director vor fi scoase la concurs: ”Obiectivul este să reușim acest lucru înainte de vacanța de vară. Tot. Director, directori adjuncți”.

”Trebuie să ai conduceri în şcoli selectate pe criterii relevante şi obiective. Pentru asta trebuie să ai organizate concursuri pentru directorii de şcoli. Este un element esenţial, dacă vrei să faci evaluare. Pentru că, în orice sistem, directorul unei şcoli va fi implicat în evaluarea cadrelor didactice pe criterii de performanţă, legate de criteriile de performanţă ale elevilor”, a declarat, joi, la Europa FM, Sorin Cîmpeanu.

Întrebat dacă urmează un proces de scoatere la concurs a tuturor posturilor de directori, Cîmpeanu a afirmat: ”Cu siguranţă da”, precizând că şi posturile care au fost ocupate prin concurs sunt vizate, conform news.ro.

”Obiectivul este să reuşim acest lucru înainte de vacanţa de vară. Tot. Director, directori adjuncţi”, a mai declarant ministrul.

Citește și:

Scandalos! Sporuri uriașe pentru angajații de la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Cum s-a permis acest lucru

EXCLUSIV Dedesubturile schimbării radicale făcute în Ministerul de Interne! Dumitru Coarnă: ‘Bode a majorat schema să-i facă loc Irinei Alexe’

EXCLUSIV Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei: ‘Consider că mi-am făcut datoria față de bucureșteni’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend