Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ciclismul mondial, în doliu – Chris Anker Sorensen a murit la doar 37 de ani

Publicat

in

​Ciclismul mondial este în doliu după ce fostul rutier Chris Anker Sorensen a murit la doar 37 de ani.

Danezul a decedat sâmbătă, după ce a fost lovit de o mașină. Totul s-a întâmplat în Belgia, acolo unde fostul rutier se afla pe bicicicletă într-o călătorie prin nordul țării.

Sorensen s-a retras din sportul profesionist în 2017, iar în prezent era comentator TV. El ar fi urmat să se afle la microfon cu ocazia Campionatelor Mondiale pe șosea din Flandra.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Grecia: În urma catastrofei feroviare, premierul Mitsotakis a anunțat că vor avea loc alegeri în luna mai

Publicat

in

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a anunţat marţi seară, trei săptămâni după o catastrofă feroviară care a condus la numeroase manifestaţii împotriva guvernului său, că alegerile generale vor avea loc în mai, fără a preciza data exactă, transmite AFP, citat de Agerpres.

„Pot să vă spun cu siguranţă că alegerile vor avea loc în mai”, a afirmat liderul partidului conservator Noua Democraţie într-un interviu acordat canalului de televiziune privat Alpha, în contextul în care coliziunea coliziunea a două trenuri care a făcut 57 de morţi pe 28 februarie a suscitat un val de furie în ţară cu zeci de mii de persoane pe străzi.

Citeste mai mult

NATIONAL

Iranul spune că ar saluta orice investiții în sectorul său de petrol și gaze naturale

Publicat

in

Iranul ar saluta orice nouă investiție în industria sa petrolieră, în special din partea producătorilor OPEC+, a declarat în acest weekend Ministerul iranian al Petrolului, la câteva zile după ce Arabia Saudită a semnalat că regatul ar putea începe să investească „foarte repede” în Iran, anunță oilprice.com.

La începutul acestei luni, Arabia Saudită și Iranul au convenit să reia relațiile diplomatice și să redeschidă ambasadele și misiunile, au declarat Arabia Saudită, Iranul și China într-o declarație comună, după o săptămână de discuții saudito-iraniene la Beijing.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend