Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Chilianul Nicolas Jarry a revenit cu o victorie în circuitul ATP, după suspendarea pentru dopaj

Avatar

Publicat

in

Tenismanul chilian Nicolas Jarry a revenit cu o victorie în circuitul ATP, 5-7, 7-6 (5), 6-4 cu spaniolul Jaume Munar, luni, în prima rundă a turneului de la Cordoba (Argentina), după suspendarea sa de 11 luni pentru dopaj, potrivit Agerpres.

Jarry, care se află acum pe locul 1.165 în lume, a înregistrat prima sa victorie în circuitul ATP din iulie 2019.

Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

El a fost testat pozitiv la ligandrol şi de stanozolol, suspendarea sa efectivă începând pe 16 decembrie 2019, iar din 16 noiembrie 2020 a avut din nou drept de joc, evoluând la turnee de categorie inferioară.

În optimile turneului sud-american, dotat cu premii totale de 325.270 dolari, Jarry va juca împotriva francezului Benoit Paire.

De remarcat că argentinianul Guido Pella (45 ATP)a declarat forfait în ultimul moment, după ce a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

VIDEO – Aluzii indecente în plen: ‘Poziția care vă place dvs, dle Orban, 69’

Avatar

Publicat

in

De

Un amendament de la ‘poziția 69’ a generat discuții delicate în plenul reunit al Parlamentului, la dezbaterea anexelor la legea bugetului:

Lungu Romeo Daniel (PSD): Pozitia care va place dvs, dle Orban, 69. Se propune suplimentarea cu 80.000 de lei pentru reabilitarea si modernizare drumuri comunale in comuna Pietroasele, bugetul Ministerului Finanțelor, actiuni generale.

Gabriel Andronache (PNL): Procedură!

Ludovic Orban (PNL): După intervenția acestui coleg. Poziția 69 ati spus dvs, marginală.

Lungu Romeo Daniel (PSD): Marginal care o faceți de zâmbiți

Ludovic Orban (PNL): Da’ spuneți despre ce e vorba?

Lungu Romeo Daniel (PSD): V-am spus.

Ludovic Orban (PNL): Atunci supun la vot amendamentul

Gabriel Andronache (PNL): Solicit colegilor sa respecte codul de conduita al senatorilor și deputaților. E inadmisibil sa facem astfel de aluzii in plenul Parlamentului asa cum a facut antevorbitorul. Codul de conduita prevede sanctiuni pentru astfel de atitudini, asadar fac inca o data apel la respectarea codului de conduita.

Daniel Suciu (PSD): Banuiesc că acelasi Regulament sa aplica și dlui presedinte (Ludovic Orban), dansul a inceput cu aceste aluzii.

Ludovic Orban (PNL): Aveti vrei sugestie cand supun la vot un amendament la o pozitie aflata la un numar sa nu pronunt cifra respectiva?

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Judoka Adrian Şulcă a fost admis la Universitatea Nihon din Tokyo

Avatar

Publicat

in

De

Judoka Adrian Şulcă a fost admis la Universitatea Nihon din Tokyo, unde pe lângă studii se va şi antrena în perspectiva Jocurilor Olimpice din 2024.

Forul naţional de judo a anunţat, luni, că sportivul originar din Calafat va avea parte de o pregătire unică în vederea participării la JO din 2024, potrivit news.ro.

Citește și: Tragedie peste tragedie în România: Tată și fică, găsiți carbonizați în casa mistuită de foc. Mama fetiței a reușit să se salveze

”Tânărul judoka Adrian Şulcă, o reală speranţă pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris, a primit o veste excelentă din Japonia: a fost declarat admis la prestigioasa universitate Nihon din Tokyo. Vestea este cu atât mai bună cu cât sportivul nostru se va putea pregăti în Japonia cu cei mai buni judoka şi, astfel, să îşi crească şansele la o medalie olimpică în 2024, la Paris”, a anunţat FR Judo.

Adrian Şulcă (20 de ani) este medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de Tineret din 2018, de la Buenos Aires, iar zilele trecute şi-a trecut în cont tot o medalie de aur, la Openul European de la Praga.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend