Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

CHIAR ARE SPITALUL MUNICIPAL NEVOIE DE 400 DE ANGAJAŢI?

Avatar

Publicat

in

Într-un oraş cu un număr foarte mic de locuitori, care este într-o continuă scădere, Consiliul Local al Municipiului Curtea de Argeş tocmai a aprobat, printr-o hotărâre, structura organizatorică a Spitalului Municipal pentru anul 2019, prevazută cu un număr de 398 de posturi.

De ce este necesar un număr atât de mare de angajaţi?

Mulţi oameni îşi pun această întrebare, având în vedere că de foarte multe ori bolnavii sunt redirecţionaţi către alte spitale. Problema principală nu o constituie numărul foarte mare de cadre medicale din cadrul spitalului (insuficiente la ora actuală), ci al personalului auxiliar, care nu ajută în procesul medical şi nici nu îl susţin. Acum tot ceea ce ne rămâne este să sperăm că, pe viitor, vor fi scoase la concurs şi posturile pentru cadrele medicale, astfel încât şi oraşul nostru să poată beneficia de servicii medicale complete, fără a mai fi nevoie să ne deplasăm în alte oraşe pentru efectuarea de investigaţii sau tratamente medicale.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

IPS Teodosie, ieșire la adresa Guvernului! ‘Suntem amenințați în aceste zile’

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Medicul Monica Pop, despre vaccinul AstraZeneca: ‘Până acum o lună nu era indicat după 55 de ani și acum e? Nu e același vaccin?’

Avatar

Publicat

in

De

Medicul Monica Pop a lansat critici dure după ce autoritățile au anunțat că vor să ridice restricțiile de vârstă în privința vaccinului AstraZeneca. 

”Iar SUSPICIUNI?!

S-a anunțat mereu că vaccinul AstraZeneca nu e indicat după 55 de ani! Mâine, la noi, se va ridica restricția de vârstă??!!

Când au dat indicația de a nu se face după 55 de ani, știau bine de ce, nu??!! Studii în plus? Când? Până acum o lună nu era indicat după 55 de ani și acum e??!! Până la ce vârstă? Sau fără limită?

Nu e același vaccin?

În urmă cu câteva minute, dl Col. Dr. Gheorghiță a anunțat pe tv că mâine se va hotărî ridicarea restricției de vârsta pentru acest vaccin, despre care s-a anunțat mereu că nu se face persoanelor de peste 55 de ani!!!!!!!!!

CE SĂ MAI CREADĂ BIEȚII OAMENI???!!!

Daca s-au facut studii suplimentare și ” se poate” și după 55 de ani, de ce la noi trebuie o hotărâre??!! Iar dacă înainte au spus că nu trebuie făcut după 55 de ani, e clar că știau ei de ce, nu?

Se spun multe despre acest tip de vaccin! După câte știm, sunt state care nu-l fac! De ce strategii care generează mereu suspiciuni??!!”, a scris Monica Pop pe Facebook.

Citește și: 

EXCLUSIV Guvernul PNL uită de marea reformă pe care a promis-o la stat! Un arhitect a fost transformat în inspector-șef la Apele Române

Vești importante pentru toți românii care au investit în acest tip de producție. Se anunță creșteri uriașe

Super veste pentru acești angajați! Prin ce mod pot obține finanțare pentru cumpărarea unei case

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend