Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ceva pute la Câmpulung ! – Proprietăţile unor cunoscuţi oameni de afaceri au devenit gropi de gunoi

Publicat

in

Pute 2Curăţenia în multe locuri din municipiul Câmpulung lasă foarte mult de dorit, mai ales foarte multe zone transformate în ghene sunt private. Una dintre proprietăţile devenite focar de infecţie, mai ales că se apropie şi zile călduroase, este pe Bulevardul I.C. Brătianu, în apropierea ruinei ce aparţine administraţiei publice locale, fosta Piaţă Vişoi.

Proprietatea a aparţinut uni cunoscut om de afaceri câmpulungean (Nicolae Toma) ce, la un moment dat se afla în topul economic local, însă problemele l-au măcinat şi a ajuns pe mâna lichidatorilor. Acum, una dintre fostele sale proprietăţi a ajuns una dintre minigropile de gunoi ale Câmpulungului. Curtea vilei a ajuns să fie folosită de unii câmpulungeni fără de bun simţ ca tomberon, astfel privata suprafaţă ce nu are un proprietar la vedere s-a umplut de resturi menajere.

Mizeria este surprinsă de aparatul foto, însă mirosul din zonă e destul de greu de descris.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Marcel Ciolacu: ‘S-a ajuns ca să fim iarăși rușinea Europei. O să continui să critic acest PNRR’

Publicat

in

De

Marcel Ciolacu a afirmat că, în Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), România a plecat la Bruxelles cu o solicitare de şapte miliarde pentru agricultură, iar miniştrii Cristian Ghinea şi Adrian Oros s-au întors cu zero euro pentru acest domeniu.

Liderul PSD a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Craiova, că va continua să critice PNRR.

„Europa ne creează aceste oportunităţi, dar dacă noi trimitem documente pe care nu le citim, documente făcute de către companii private ca pe urmă să acceseze aceste fonduri sau aberaţii cum sunt 133.000 de euro pentru formarea unui singur om, de parcă l-am trimite pe Marte şi de asta se justifică această sumă imensă. Sunt ferm convins că altfel ar fi arătat acest PNRR. Deoarece nu au vrut un dialog cu autorităţile locale s-a ajuns ca să fim iarăşi ruşinea Europei.

O să continui să critic acest PNRR. Chiar vorbeam cu domnul senator Preoteasa cât de mult ar fi însemnat pentru Dolj să fi prins acele sume pentru irigaţii, cum am prins Polonia, Ungaria, Bulgaria. Am plecat la negocieri la Bruxelles cu Comisia cu o solicitare de şapte miliarde, au ajuns domnul Ghinea şi cu domnul Oros la 3,8 miliarde şi s-au întors cu zero euro pentru agricultura românescă”, a spus Ciolacu, conform cu news.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Rareș Bogdan, ieșire în forță: ‘Este o aberație să existe categorii privilegiate în România. Nu trebuie să existe pensii decât pe contributivitate’

Publicat

in

De

Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, a reiterat poziția sa fermă împotriva pensiilor speciale. Acesta afirmă că ”Este obligația noastră de a tăia pensiile speciale”. 

„Cei care fac scandal vorbesc despre cumul pensie și salariu de la stat. Adică la 43 de ani au pensie și se angajează la o poliție locală.

Este obligația noastră de a tăia pensiile speciale. La 54 de zile de la preluarea guvernării am trecut prin Parlament o lege prin care am tăiat pensiile speciale pentru toate categoriile.

Nu trebuie să existe pensii decât pe contributivitate. Din păcate avocatul poporului a atacat legea, a sesizat CCR, iar CCR ne-a ținut 5 luni de zile blocați. A dat hotărâre pe dată de 10 ianuarie.

Le spunem românilor că sunt anumite categorii care vor să țină cu dinții dar trebuie să găsim formulă normală. Să spunem că aceste pensii speciale sunt o aberație”, a explicat Rareș Bogdan la Realitatea PLUS.

„Este o aberație să existe categorii privilegiate în România. Dacă li se aplică tuturor interdicția cumului pensie-salariu, nu putem introduce categorii privilegiate pentru că înseamnă să ne batem joc de români”, a mai declarat europarlamentarul Rareș Bogdan, informează realitatea.net

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend