Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Certificare ISO 9001: descopera de ce este important ca firmele sa aiba o astfel de atestare si la ce le ajuta!

Avatar

Publicat

in

Intr-o lume in care numarul firmelor de pe piata este intr-o continua crestere, acestea au nevoie de o metoda prin care sa se diferentieze si prin care sa demonstreze clientilor faptul ca le pot oferi servicii de calitate si de incredere pe termen lung. In acest sens, firmele care vor sa-si obtina ,,pasaportul de top” in contextul concurentei crescande au neaparat nevoie de o certificare ISO 9001. Este vorba despre o atestare a faptului ca serviciile si activitatile pe care le desfasoara zi de zi sunt unele foarte bine gandite si implementate.

Definitie si caracteristici

Certificarea ISO presupune o procedura prin care o terta parte are capacitatea de a oferi o asigurare scrisa ca un anumit produs, un process ori un serviciu este in conformitate cu cerintele specificate. Mai exact, este vorba despre o atestare clara, care poate ajuta companiile sa capete mai multa popularitate pe piata, dar si incredere in fata clientilor care le acceseaza serviciile sau le folosesc produsele. Increderea clientilor este esentiala, fiind nevoie sa fie intretinuta constant, la fel cum este important si ca potentialii noi colaboratori sa stie care sunt firmele care au obtinut deja certificarea.

Tipuri de certificari

Conform Organizatiei Internationale de Standardizare (ISO), in prezent exista mai multe tipuri de certificari pe care companiile de pe piata le pot obtine, insa una dintre ele a devenit mult mai cautata decat celelalte. Este vorba despre tipul de certificare ISO 9001, care vizeaza cu precadere studierea conceptului de Management al Calitatii dintr-o firma. Mai exact, firmele care isi doresc sa primeasca certificarea trebuie sa faca dovada ca au procese clare si concise, care sa fie redactate in scris si urmate indeaproape de toti angajatii. In acelasi timp, companiile solicitante trebuie sa faca dovada faptului ca indeplinesc cerintele clientilor, in vederea oferirii acestora servicii de calitate, conforme cu asteptarile lor.

Care sunt beneficiile de care au parte firmele certificate ISO?

Managerii care iau in calcul obtinerea certificarii ISO trebuie sa aiba in vedere faptul ca astfel pot creste semnificativ rata credibilitatii pe care o au in fata clientilor, dar si a potentialilor colaboratori. De exemplu, exista clienti care nu doresc sa colaboreze decat cu firme care au deja atestare ISO, intrucat acestea fac in mod clar parte din topul celor mai bune companii de pe piata. Doresti sa iti faci o certificare? Apeleaza la o firma de certificari iso

Pe lista beneficiilor de care se mai bucura firmele care au atestare ISO 9001 se numara si faptul ca astfel pot descoperi metode moderne si interesante prin care isi pot diminua costurile, dar isi pot si creste incasarile intr-o perioada relativ scurta. Mai mult, nivelul de satisfactie oferit clientilor sporeste considerabil atunci cand toate departamentele din cadrul unei companii urmeaza aceleasi tipuri de proceduri, spre deosebire de situatia in care fiecare sectiune a unei firme actioneaza aproape ca o entitate separata!

Increderea si loialitatea clientilor sunt doua ingrediente cheie ale succesului in afaceri, iar cei care isi doresc sa conduca firme de top trebuie sa obtina certificarea ISO pentru a se plasa cat mai sus in topul companiilor de pe piata!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cătălin Mîndroc, candidat PSD Argeș pentru Camera Deputaților: “Este nevoie să sprijinim firmele și producătorii autohtoni!”

Avatar

Publicat

in

De

La doar 34 de ani, a condus mai multe societăți din postura de director general ,societăți din domeniul comerțului intern și internațional , Cătălin Mîndroc este candidat al PSD Argeș pentru Camera Deputaților. Formator de conexiuni cu furnizorii externi, participând în delegații în China, Turcia , Italia, India, Cătălin Mîndroc își propune să își pună experiența în Parlament în sprijinirea producătorilor autohtoni.

“Antreprenor de la o vârstă fragedă, am condus, din postura de director general, societăți pe care am reușit să le dezvolt intr-un termen foarte scurt . Am respectat tot timpul munca și regulile care fac posibilă performanța. Am intrat în politică pentru că România are nevoie acum de lideri competenți, preocupați de viitorul și bunăstarea cetățenilor ei. Consider că pentru o dezvoltare rapidă a țării noastre este nevoie să sprijinim firmele autohtone, producătorii români indiferent de domeniul lor de activitate, să le facilităm o dezvoltare rapidă și solidă, pentru ca aceste societăți să ofere locuri de muncă plătite la nivel european. Voi propune măsuri legislative pentru dezvoltarea IMM-urilor prin acordarea de grant-uri, programe de start-up și acordarea de credite cu dobândă fixă.”, declară Cătălin Mîndroc.

Realizat de Klanar Imob Tour SRL la comanda PSD – Organizatia Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Video | Bogdan Ivan (PRO România) – Testarea ȋn masă, singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării!

Avatar

Publicat

in

De

Candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, Bogdan Ivan, a mărturisit zilele trecute că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, ȋntr-o postare pe pagina sa de Facebook. Liderul filialei județene a PRO România spune că, cel mai probabil, a intrat ȋn contact cu un alt purtător, care nu avea simptome și că singura variantă prin care se pot evita astfel de cazuri este un program național de testare în masă.

“Am ȋnregistrat acest video cu puțin ȋnainte să aflu că sunt pozitiv și trăiesc acum,situația despre care vorbeam aici. Deși am respectat toate regulile și am avut mare grijă, ȋncă din martie, se pare că nu am reușit să evit coronavirusul. Cel mai probabil, la fel ca majoritatea celor care se află ȋn situația mea, am intrat ȋn contactcu un alt purtător, care nu avea simptome.

Iată de ce acest program național de testare ȋn masă pe care ȋl propune #PRORomânia este atât de important pentru fiecare dintre noi, dar și pentru economia națională. E singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării, pentru a deschide școlile, pentru a scădea presiunea pe spitale și pentru a da afacerilor românești o gură de aer”, afirmă Ivan Bogdan.

Realizat de KLANAR IMOB TOUR SRL la comanda PRO ROMANIA ARGES. CMF 11200008

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend