Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

CEREM ANCHETA POLIŢIEI ! FALS SI UZ DE FALS la Şcoala 4 din Curtea de Argeş – Părinţi angrenaţi în războaie politice

Avatar

Publicat

in

– Sute de părinţi au fost aproape obligaţi să semneze pentru a satisface orgoliile politice ale PSD
– S-a semnat sub presiune si au fost semnaturi false care vor fi folosite intr-un război politic
– Ziarul nostru sesizeaza oficial, pe aceasta cale, Poliţia pentru a demara o anchetă asupra faptelor penale petrecute in incinta unei şcoli

Ce se întamplă cand directorul unei scoli este politician de frunte si consilier local ? Fapte penale, politică si o serie de probleme legate de siguranţa si sănătatea elevilor.  Dar ceea ce s-a întâmplat zilele trecute întrece orice limită şi se impune intervenţia Poliţiei pentru că vorbim de fapte penale. Redactorii noştri au asistat zilele trecute la un episod incredibil care ar fi trebuit să se consume in cu totul altă parte şi, în niciun caz, in incinta unei instituţii de învăţământ.

Publicitate

Falsuri grosolane şi părinţi minţiţi prin omisiune

Ce s-a întamplat mai exact ? Pe scurt, pentru a evita o dezbatere coerentă,  politico-administrativa în incinta primăriei sau în plenul Consiliului Local, PSD-ul lui Panţurescu şi Jubleanu, au implicat în războiul lor cu PNL şcoala, acea instituţie unde, potrivit legii, nu se face politică. Pentru a câştiga un război politic, Panţurescu şi Jubleanu, prin intermediul directorului politic si aliat in consiliul local, pe modelul sefului lor, condamnatul Liviu Dragnea, au strans niste semnaturi ce vizau regimul de circulatie al unei strazi. Problema este ca lista de semnaturi este plina de falsuri iar parintii aproape au fost obligati sa semneze fiind mintiti prin omisiune de catre conducerea scolii si diriginti.

Art. 323 NCP. Uzul de fals “Folosirea unui înscris oficial ori sub semnătură privată, cunoscând că este fals, în vederea producerii unei consecinţe juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă, când înscrisul este oficial, şi cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, când înscrisul este sub semnătură privată.”

Sedintă cu părinţii de urgenţă la scoală ! 

Părinţii de la Şcoala nr. 4  “Mircea cel Bătrân” au fost chemaţi, zilele trecute, de urgenţă, la şedinţe cu părinţii. Cum in şscoala au avut loc o serie de evenimente grave – o elevă a fost găsită inconştientă într-o toaletă, alţii au leşinat în clase iar alţii au vomitat in clase intoxicaţi cu produse alimentare – s-a crezut ca asta ar fi urgenţa acestor şedinţe. Dar, surpriza ! Nici măcar nu s-a vorbit despre aşa ceva în clase, în şcoală. Urgenţa era ambiţia primarului Panţurescu de a tranşa războiul politic cu PNL. Aşa că părinţii au fost informaţi că trebuie să semneze nişte liste prin care îşi dădeau acordul cu privire la regimul de circulaţie rutieră pe  strada Banu Mărăcine.  Pe acelşi model al condamantului Liviu Dragnea, în majoritatea cazurilor, părinţilor nu li s-a spus la ce si cui folosesc aceste semnături si , măcar de bun simţ, nici cine este iniţiatorul acestui demers de strangere de semături. Abia cand unii părinţi au cerut asta li s-a explcat ca iniţiativa aparţine primarului care ar fi transmis acest ordin directorului, nimeni altul de cat politicianil si consilierul local ALDE, Gheorghe Molea. Tot diriginţii au explicat aproape forţaţi, că “listele de semnături ajung la domnul primar care le va folosi pentru a remedia o problema”.

Incredibil este faptul ca la presiunea cadrelor didactice, s-a semnat in fals pe acele liste, bieţii părinţi semnând si de cateva ori pe aceeasi lista in numele altora care fie nu erau prezenti, fie in dreptul celor care nu au vrut sa semneze. “Semnaţi, doamnă, semnaţi că e pedeapsa de la 3 la 5 ani!”, a avertizat un parinte o mamica care era rugată de diriginte sa semneze pentru alt părinte care nu era prezent.  După cateva ezitari, fiind constienta ca face un fals, o ilegalitate, mamica a semnat, la fel ca altele sau ca alti părinti care au dat circa 95 semnaturi false in total si care vor fi folosite intr-un război politic.

Contactat de redactorii PROFIT, directorul Molea a recunoscut că nu prea a fost in regula ce s-a intamplat dar ne-a certat ca am anunţat conducerea ISJ Argeş.

Ceea ce nu ştie domnul director, bun executant politic al primarului,  este ca un grup de 5 parinti vor depune o plangere penala la Poliţia Curtea de Arges  pentru ceea ce s-a intamplat zilele trecute. De asemenea vor sesiza si Ministerul Educaţiei pentru a afla de ce  şcoala a ajuns câmp de bătătlie politică, un cîmp presărat cu ilegalităţi.

Ziarul nostru sesizeaza pe aceasta cale organele de ancheta cu privire la faptele penale consumate zilele trecute in incinta şcolii nr. 4 Mircea cel Bătrân şi, dacă se va autosesiza, le putem pune la dispoziţie dovezile de care au nevoie.

In altă ordine de idei, in timp ce se cocea acest abuz politic al directorului si primarului, la Scoala 4 o fetita a fost gasita aproape inconstienta intr-o toaletă de către elevi, nu de către profesorii ocupati cu listele de semnaturi. A fost nevoie de ambulanta pentru a duce copila la spital. De asemenea, în timp ce dirigintii si directorul politic Molea  lucrau la listele de semnaturi necesare primarului, 3 copii s-au intoxicat cu produse alimentare si au avut nevoie de interventie medicala iar altora le-a venit rau pe holuri sau in salile de clasa.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Astăzi, ministrul Agriculturii e în Argeș – Vizite multe și întâlnire cu fermierii la Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

Adrian Oros, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, vine astăzi într-o vizită de lucru în Argeș, unde va avea un program încărcat care prevede atât întâlniri cu oficialitățile județului, cât și o serie de vizite la unități de stat și private din domeniu. Astfel, la 11,00 ministrul se va afla la Rociu unde va vizia punctul de lucru al Sedomar Pitești, după care va veni la sediul Prefecturii unde la ora 15,00 va susține o conferință de presă. La 16,00 ministrul va merge la procesatorul de carne Radic Star din Ștefănești, la ora 17,00  va vizita Institutul Pomicol Mărăcineni iar la ora 18,00 societatea de panficație Pati Pan Pitesti. În fine, programul de lucru în Argeș al ministrului se va încheia cu o întâlnire cu fermierii din nordul județului programată la ora 20,00 la Curtea de Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

PNL DEVINE TOT MAI ROȘU! Primarul PSD de la Cicănești a trecut la PNL!

Avatar

Publicat

in

De

Continuă sarabanda traseistilor politici in Argeș iar PNL devine tot mai rosu. Primar social-democrat de la Cicăneşti, Ion Ionescu, și-a băgat COVIDU-n PSD ul care l=a hranit si a trecut în tabăra lui Adrian Miuţescu.

Confirmarea oficiala a venti prin faptul ca ediul a fost validat de PNL Argeş pentru a candida, pentru un nou mandat, la Primăria Cicăneşti.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend