Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Cercul Militar – Lansare de carte

Avatar

Publicat

in

Sâmbătă la ora 11:00 are loc o lansare de carte la Cercul Militar din Curtea de Argeș. Scriitoarea Rodica Nicolae prezintă două cărți: Promisiune și Black Friday. În cadrul evenimentului vor avea loc și alte momente artistice:

Black Friday – Repere critice, profesor Valentina Domnișoru

Moment Poetic – Doamnele  Mariana Negoi și Valentina Domnișoru vor recita poezii din propriile creații.

Muzică Folk – Cântă elevi pregătiți de profesorul Cristi Matei

Evenimentul va fi moderat de profesorul George Baciu, fondatorul revistei Pietrele Doamnei, președintele Subfilialei Domnești a Cultului Eroilor – Filiala Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Eveniment privat întrerupt de polițiști în Argeș

Avatar

Publicat

in

În ultimele 24 de ore, un număr de aproape 250 de poliţişti și polițiști locali au fost la datorie, acţionând pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, precum și pentru prevenirea şi limitarea infectării cu virusul Covid-19.

În ziua de 28 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au constatat faptul că, într-un local de pe raza localității Curtea de Argeș, era în desfășurare un eveniment cu caracter privat (botez), la care participau aproximativ 40 de persoane.

În urma celor constatate, desfășurarea evenimentului a fost sistată, iar administratorul societății a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, conform Legii 55/2020.

Scopul acțiunilor este ca cetățenii să înțeleagă importanța respectării, în continuare, a recomandărilor privind limitarea expunerii în spații aglomerate și purtarea mijloacelor de protecție individuală, alături de respectarea celorlalte recomandări privind igiena personală.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Oficial este primăvară! Vezi cum va fi vremea în prima săptămână a lunii martie, în județul Argeș!

Avatar

Publicat

in

Potrivit informațiilor furnizate de satelitul EUMETSAT, temperaturile din aceste zile vor fi normale pentru această perioadă, situându-se între 9 și 11°C. Spre sfârșitul săptămânii temperaturile vor crește ușor, cu maxime cuprinse între 12 și 15°C.

Minima nopții se va situa între 0 și 2°C. În timpul zilei, cerul va fi parțial însorit cu adieri ușoare ale vântului.

În zilele de week-end temperaturile vor scădea brusc, în timpul zilei maximele ajungând la 4 și 8 °C fiind prezente și precipitațiile.

Vezi graficul de mai jos pentru mai multe detalii!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend