Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Celeritatea proverbială a poliției: A reținut 3 elevi care au încercat să violeze o colegă în holul liceului la PATRU zile de la faptă

Publicat

in

Trei elevi ai unui liceu din municipiul Constanţa au fost reţinuţi după ce ar fi încercat să violeze o colegă, în vârstă de 16 ani, de la Colegiul Tehnologic „Tomis” din Constanța,, faptă petrecută pe holul instituţiei de învăţământ, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean. Deși fapta s-a petrecut pe 18 octombrie, polițiștilor le-a luat 4 zile să facă ceva.

Cei trei suspecţi, reţinuţi pentru 24 de ore, au vârstele de 15, 16, respectiv 17 ani, scrie agerpres.ro.

Citește și: SCENE TERIBILE într-un liceu din Constanța: O elevă a fost cât pe ce să fie VIOLATĂ de 3 colegi, pe hol

„În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa, la data de 22 octombrie a.c., au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, pe numele a trei tineri, de 15, 16, respectiv 17 ani. După administrarea probatoriului în cauză, cei trei au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de viol”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, suspecţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ, urmând ca în ziua în curs să fie prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri corespunzătoare.

Pe 18 octombrie, o tânără de 16 ani a sesizat poliţia că ar fi fost agresată sexual de mai mulţi tineri, în timp ce se afla pe holul liceului la care studiază, fiind deschis în acest caz un dosar de urmărire penală.

Și mai scandalos este faptul că polițiștii au greșit agresorii. Astfel, în cursul zilei de marți, 19 octombrie, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că o elevă, de 16 ani, ar fi fost atinsă în mai multe zone ale corpului de către mai mulți tineri, în timp ce se afla în holul unității de învățământ la care studiază. În urma verificărilor, polițiștii au identificat trei suspecți, elevi în cadrul aceluiași liceu. La audieri, însă, anchetatorii au stabilit că cei trei suspecți nu sunt colegii de liceu indicați de victimă, ci alți adolescenți, ce obișnuiau să-și viziteze amicii din unitatea de învățământ. Asta, deși victima a spus clar cine sunt abuzatorii săi.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Rubla se apreciază puternic față de euro și dolar la Bursa de la Moscova: A ajuns la nivelul din iunie 2015

Publicat

in

De

Cursul euro la Bursa de la Moscova a coborât luni sub 59 de ruble pentru prima dată din iunie 2015, potrivit datelor de tranzacționare.

La ora 16:22, ora Moscovei, euro pierdea 6,19%, coborând la 58,93 ruble.

La ora 16:25, ora Moscovei, cursul euro și-a accelerat scăderea la 58,77 ruble (-6,45%). În același timp, cursul de schimb al dolarului a scăzut la 57,47 ruble (-4,59%), potrivit agenției ruse de stat Tass.

Analiștii afirmă că folosirea creșterea rublei ca dovadă că economia Rusiei, care a fost lovită de sancțiuni, a scăpat de probleme, ar fi în cel mai bun caz înșelătoare.

Moneda rusă ar fi umflată în mod artificial de controalele de capital și, în condițiile în care se preconizează că produsul intern brut al țării va scădea cu 10%-15% în acest an, rușii devin rapid tot mai săraci, pe măsură ce inflația galopantă le devorează veniturile.

Nivelul inflației este unul record și în țările occidentale.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Topul național în care bucureștenii nu au rivali: Clujenii, prahovenii și brașovenii strânși laolată fac cât Bucureștiul

Publicat

in

De

Bucureștiul duce greul la Recensământul Populației și Locuințelor! Capitala deține locul I, cu 5 zile înainte de finalul perioadei de autorecenzare, la numărul de chestionare trimise la Institutul Național de Stastistică.

Conform celor mai noi informații oferite de INS, 1.021.115 chestionare au fost trimise de pe 14 martie până pe 22 mai. Dintre acestea, 89,6% au fost completate pe cont propriu, cel mai ridicat procent din întreaga țară, în timp ce numai 10,4% dintre chestionare au fost completate cu ajutorul recenzorilor pentru autorecenzarea asistată, fiind cea mai scăzută cotă la nivel național.

Pe locul 2 la numărul de chestionare transmise se află județul Cluj, cu 433.609 de chestionare transmise, dintre care doar 63,6% pe cont propriu, restul fiind cu recenzori ARA.

Pe locul 3 în topul național se află județul Prahova, cu 381.200 de chestionare finalizate și transmise la INS, dintre care doar 48,9% pe cont propriu. Brașovenii sunt primii sub podium, cu 375.363, dintre care 51,3% pe cont propriu.

content-imagecontent-image

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend