Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cele mai populare limbaje de programare căutate acum de cele mai mari companii IT

Publicat

in

Step It Academy este soluția ta la orice problemă și răspunsul tău la orice întrebare. Această academie este formată dintr-o echipă de experți care se mândresc cu pasiunea pentru programare.

Ești în căutarea celui mai bun curs programare  care să te ajute să transformi pasiunea ta pentru it, într-o carieră de succes?

Care sunt limbajele de programare pe care trebuie să le stăpânești ca să ajungi într-o mare companie?

Nu ai fost niciodată curios să afli care sunt cele mai căutate limbaje de programare pe care toate companiile doresc ca tu să le cunoști? Candidatul perfect al unui job de programator trebuie să aibă anumite caracteristici, însă principala este cea de a cunoaște la perfecție, ori cel puțin la nivel mediu, un limbaj popular de programare.

Dacă dorești să fi primul pe listele de opțiuni ale celor mai mari companii de it din lume, atunci ar trebui să fii pregătit și dispus să înveți unul dintre următoarele limbaje:

 1. C#
 2. C++
 3. Java
 4. JavaScript
 5. PHP
 6. Python

Din fericire pentru tine, Step It Academy sare în ajutorul tău cu o serie de cursuri interesante care s-ar putea să îți fie de folos atunci când vei vrea să aplici la o astfel de companie. Echipa noastră a pus cap la cap o serie de lecții menite să te ia cu programarea de la zero și care să te ajute să ajungi exact unde ți-ai propus.

 • Software Development
 • Graphic Design
 • Web Development
 • Curs Front-End Development
 • Back-End Web Development
 • Curs Java Programming Language
 • Internet Marketing
 • Curs Python

Ar trebui să știi faptul că pasiunea nu are vârstă și că, dacă programarea este cea care îți stârnește interesul, atunci ne vom asigura că ai parte de absolut toate materialele necesare dezvoltării acestei pasiuni!

Care este cel mai popular curs de programare pe care IT STEP ți-l poate oferi?

Tu știai care este cel mai popular limbaj de programare care stârnește interesul oricărui recrutor de la orice companie? Indiferent de vârsta pe care o ai, dacă în CV-ul tău se găsesc dovezi care atestă că tu stăpânești la perfecție acest limbaj de programare, atunci ești ca și angajat! Știm că deja te ținem ca pe ace, dar nouă ne place să creăm măcar puțin suspans. Face totul mult mai distractiv!

Python este limbajul care a avut parte de o creștere de o amploare fantastică în ultimii ani. Acesta este un limbaj care a devenit atât de popular, încât a început să fie introdus inclusiv în cursurile de la facultățile de profil. Noi îți garantăm că odată învățat acest limbaj, vei avea parte doar de avantaje. 

Așadar, suntem siguri că ai ghicit cam care ar fi cel mai popular curs de programare de la Step It Academy. Învățarea acestui limbaj nu vine cu nimic altceva în afară de avantaje, deci nu îți rata șansa! Pasiunea și cariera ar trebui să fie pe primul loc!

STEP IT – dă startul pasiunii tale pentru it alături de cea mai bună academie de pe întreg globul pământesc!

Step It Academy este modalitatea perfectă prin intermediul căreia poți să dai startul pasiunii tale în acest domeniu complex și mult dorit. Tehnologia avansează și odată cu ea și cererile pieței. Din acest motiv, echipa noastră vine cu cele mai dorite cursuri din această industrie pentru a te pregăti să ajungi exact în locul în care ți-ai propus.

Fiecare elev care a trecut prin cursurile noastre a ajuns să lucreze cu unele dintre cele mai mari companii de it. Suntem o echipă de oameni calmi, experți în acest domeniu, care sunt gata să te ajute să îți dezvolți absolut toate abilitățile necesare pentru a activa în această industrie.

Ne dezvoltăm continuu și încercăm să oferim cât mai mult din pasiunea noastră celor care încearcă să și-o dezvolte pe a lor.  Pentru mai multe detalii despre cursurile noastre și despre profesorii noștri, te invităm să ne faci o vizită pe site-ul nostru! Suntem siguri că nu vei pleca fără a fi interesat de măcar unul dintre cele câteva cursuri pe care ți le punem la dispoziție.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

ANSVSA avertizează! Acest produs nu trebuie consumat- Conține acrilamidă

Publicat

in

”Retragerea produsului de pe piaţă şi rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanşate la solicitarea furnizorului, constatându‐se un conţinut ridicat de acrilamidă. Toate produsele retrase urmează a fi distruse”, arată sursa citată.

Un sortiment de chipsuri a fost retras de la vânzare, dintr-un cunoscut lanț de magazine, din cauza conţinutului ridicat de acrilamidă, o substanţă dăunătoare.

Consumatorii nu trebuie să consume acest produs, fiind rugaţi să îl distrugă sau să îl returneze la magazinul de unde l-au cumpărat, cu bonul fiscal, până în 17 martie.

Acrilamida este o substanţă oxidantă rezultată din degradarea amidonului, de obicei în urma procesului de prăjire la temperaturi înalte.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Prefectul Capitalei, Toni Greblă: ‘Stăm rău la consolidarea antiseismică a clădirilor. An de an fonduri de la Ministerul Dezvoltării, fonduri europene rămân neconsumate’

Publicat

in

Prefectul Capitalei, Toni Greblă a declarat marţi despre clădirile cu risc seismic din Bucureşti că nu sunt puţine, fiind de ordinul a 1.000 de astfel de imobile. Prefectul a criticat indolenţa unor oameni din administraţie care nu pregătesc temeinic proiectele pentru consolidarea antiseismică a clădirilor şi a arătat că an de an fonduri europene de la Ministerul Dezvoltării rămân neconsumate nu suntem în stare să muncim pentru a realiza proiecte pentru consolidare antiseismică şi al le transpune în practică. Ar trebui ca şi acest ultim tragic eveniment să ne trezească la realitate, a spus prefectul despre cutremurul devastator din Turcia.

”Multe clădiri din Bucureşti sunt cu grad de siguranţă scăzut sau foarte scăzut. Sunt celebrele cu bulină roşie, dar sunt şi alte clădiri care necesită o consolidare, o pregătire mai bună să poată să facă faţă unui cutremur de o intensitate mai mare”, a spus prefectul Capitalei.

Întrebat dacă este pregătit Bucureştiul pentru un cutremur şi dacă pregăteşte exerciţii împreună cu ISU, prefectul a spus că sunt două lucruri deosebite.

”Deci mai întâi pregătirea antiseismică, reabilitarea antiseismică a unor clădiri din Bucureşti, care nu sunt puţine, sunt de ordinul a 1000 de clădiri. Consolidarea şi numărul clădirilor care pot fi afectate depinde de intensitatea unui viitor cutremur. A doua parte e pregătirea postcutremur, iar ISU stau mult mai bine. Am făcut exerciţii, există dotare, există un plan aprobat şi fiecare entitate care se implică postcutremur ştiu foarte bine ce au de făcut. Stăm rău, însă, la consolidarea antiseismică a clădirilor”, a arătat Toni Greblă.

El a precizat, despre situaţia actuală, că ”s-a inventat un concept, capacitatea administrativă”.

”Eu l-aş înlocui cu indolenţă, indolenţa unor oameni din administraţie care nu pregătesc temeinic proiectele pentru a putea să purceadă la consolidarea antiseismică a clădirilor”, a arătat prefectul.

Toni Greblă a menţionat că în ultimii 15 ani niciun municipiu nu poate să spună că nu a avut bani pentru consolidarea clădirilor.

”An de an fonduri de la Ministerul Dezvoltării, fonduri europene rămân neconsumate nu suntem în stare să muncim pentru a realiza proiecte pentru consolidare antiseismică şi al le transpune în practică. Ar trebui ca şi acest ultim tragic eveniment să ne trezească la realitate. Este necesar să consolidăm clădirile vechi ale Bucureştiului”, a mai spus prefectul Greblă, conform news.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend