Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Cele mai mari secrete ale zodiilor

Publicat

in

Fiecare semn zodiacal ascunde o durere în suflet sau un secret pe care nu îl împărtășește oricui. Află care sunt cele mai ascunse secrete ale fiecărei zodii.

Cele mai ascunse secrete ale zodiilor

BERBEC: Ascunde foarte bine infidelitățile. Foarte greu îl vei prinde pe nativul Berbec în fapt. Singurul mod în care poți descoperi o înșelăciune este urmărindu-l.

TAUR: Taurul își ascunde trăirile cele mai profunde și dă tot timpul senzația că este bine, că nimic nu îl poate doborî. Are de lucrat la capitolul autostimă.

GEMENI: Gemenii știu să se ascundă foarte bine. Nu le place să îi încarce pe ceilalți cu problemele lor, așa că vor ascunde tot timpul suferința cu un zâmbet larg.

RAC: Racii se deschid destul de ușor dar doar în anumite circumstanțe. Când simt că a ajuns cuțitul la os, acești nativi se exteriorizează cum nu o face nimeni. Marele lor secret este o iubire pe care o poartă în suflet toată viața.

LEU: Leii nu sunt atât de secretoși pe cum par, dar știu să ascundă foarte bine secretele celorlalți. Ei sunt depozitarii celor mai rușinoase secrete ale prietenilor.

FECIOARĂ: Fecioarele pot masca foarte bine starea pe care o au și îi vor induce tot timpul în eroare pe ceilalți. Unul din secretele Fecioarelor este că nu suportă să nu li se dea dreptate și pot plănui răzbunări destul de urâte. În secret, evident.

BALANȚĂ: Balanțele nu sunt foarte secretoase, ba chiar se zice că sunt ca o carte deschisă.

SCORPION: Scorpionii sunt cei mai misterioși, prin urmare, aceștia ascund cele mai multe secrete. Unele dintre ele sunt destul de rușinoase.

SĂGETĂTOR: Marele secret al Săgetătorilor este tot o dragoste ascunsă, o iubire neîmpărtășită după care vor tânji toată viața.

CAPRICORN: Capricornii nu suportă să nu aibă bani, să fie într-o situație proastă din punct de vedere financiar. Prin urmare, acești nativi pot recurge la metode care mai de care mai dubioase pentru a ieși la liman.

VĂRSĂTOR: Vărsătorii suferă în tăcere și e foarte greu de aflat ce dureri ascund. Acești nativi nu se deschid ușor.

PEȘTI: Marele secret al Peștilor este de fapt o frustrare: nu suportă să nu fie în centrul atenției și pentru asta vor face tot ce e posibil.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

HOROSCOP

Zodiacul tradarii: cum reactioneaza nativii din fiecare zodie la tradare si minciuna

Publicat

in

Modul in care raspundem atunci cand cineva ne insala increderea tine de mai multi factori. Dar nu in ultimul rand de zodie. Fiecare semn zodiacal are anumite caracteristici care se manifesta inclusiv in momentele delicate cand cineva ne tradeaza. Cele mai indulgente semne zodiacale par a fi Pestii si Gemenii. Iarta cel mai des, prefera sa se concentreze pe viitor, nu pe trecut. Leii isi vor trambita peste tot suferinta ca au avut incredere in cine nu trebuie, iar nativii Capricorn sufera in tacere. Cum reactioneaza fiecare zodie in parte aici https://ghimpele.ro/cum-reactioneaza-zodiile-la-tradare/

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Horoscop 9 martie! Vești bune pentru o zodie la locul de muncă!

Publicat

in

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 PEŞTI

O să v-apucaţi de curăţenia de primăvară pe-acasă, scoateţi ce nu va mai e de folos şi cumpăraţi lucruri noi şi utile. O să faceţi tot posibilul să lichidaţi o problemă din trecut, să vă puteţi lansa într-o nouă aventură profesională, c-aveţi multe de arătat lumii.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 BERBEC

Poate va trebui să vă ocupaţi şi mai serios de reparaţia maşinii, c-o s-aveţi drumuri de făcut şi e obligatoriu să fie funcţională. Se pare c-o să vă asociaţi cu nişte profesionişti ca să daţi drumul unui proiect care să vă facă şi mai cunoscuţi, şi poate veţi câştiga şi mai mulţi bani.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 TAUR

Voi sunteţi în negocieri pentru un post mai bun şi se poate chiar la actualul serviciu să apară o astfel de oportunitate. E momentul să ieşiţi la rampă şi cu alte calităţi, ca să primiţi mai multă atenţie şi bani, să intraţi într-o altă categorie de salarizare.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 GEMENI

V-aţi putea îndrepta spre o specializare şi o să faceţi, probabil, cursurile on line, şi examenele le veţi susţine la fel. Poate colaboraţi în termeni foarte buni cu nişte parteneri din altă zonă îndepărtată şi când va fi posibil o s-ajungeţi unii la alţii, să strângeţi rândurile.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 RAC

O să puteţi legaliza nişte acte care zac de multă vreme pe biroul unor autorităţi şi o s-aveţi de câştigat pe mai multe planuri. Se poate să strângeţi bani ca să plecaţi cu ai voştri la vară, dacă nu chiar mai devreme în vacanţă pe undeva şi o să le faceţi o surpriză – le spuneţi atunci.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 LEU

Se poate să apelaţi la un credit bancar ca să-ncepeți o afacere, sau să vă luaţi o casă, ori o maşină. O să vă daţi ok-ul pentru o colaborare şi veţi găsi susţinere la cei din jur, o să faceţi progrese pe parcursul anului şi viaţa voastră va arăta altfel.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 FECIOARĂ

O să spuneţi lucrurilor pe nume şi multe dintre aspectele nedorite din relaţia de cuplu se vor estompa. O să vă puteţi lupta pentru drepturile voastre şi o să aveţi câştig de cauză pentru că munca voastră vorbeşte de la sine şi vă bucuraţi de respectul celorlalţi.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 BALANŢĂ

Se poate să vă faceţi programul în funcţie de şcoala copiilor şi o să mai renunţaţi la activităţile care vă fac plăcere, o vreme. Poate începeţi pregătirile pentru un eveniment de familie, un botez, o nuntă, cu oricât de puţini invitaţi, dar tot o să fie solicitant.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 SCORPION

E un proiect mai vechi, un hobby pe care vreţi să-l repuneţi pe tapet ca să vă etalaţi o serie de calităţi ascunse. Vă socotiţi banii să v-ajungă pentru zugrăvit, ori poate mai construiţi ceva pe lângă casă, şi costă, dar v-aţi propus mai demult să le faceţi şi vă menţineţi intenţiile.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR

Poate v-aţi propus să reamenajaţi un spaţiu de studiu, de joacă, o cameră a copiilor, şi-ncepeți şantierul. Se poate să vă implicaţi într-o activitate de grup şi să colaboraţi în cei mai buni termeni, să fie un plus de imagine şi pentru voi, individual, nu numai colectiv.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 CAPRICORN

O să vă consolidaţi poziţia la slujbă, poate aţi devenit de neînlocuit şi vă creşte salariul. Voi se poate să vă sporiţi veniturile cu vreo colaborare, se poate să câştigaţi un proces şi să primiţi despăgubiri materiale, să se umple contul bancar.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR

Poate faceţi echipă cu partenerul de cuplu şi vă sporiţi veniturile – găsiţi voi o cale. Se întrevăd nişte posibilităţi de a vă extinde afacerile şi să câştigaţi bani, să cultivaţi şi alte relaţii profesionale care să vă propulseze în carieră – e anul vostru special.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend