Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Cele mai bune slogane alternative pentru PRU, de la cititorii mei

Avatar

Publicat

in

Dupa ce-am aflat ca sloganul PRU este „bunastare, nu dosare”, m-am gandit sa le dau cateva alternative in aceeasi nota. Intre ele „Florarii, nu puscarii”, „Papuse, nu catuse!” (n-am gasit alta rima) sau „Reincarnari, nu condamnari!”

Dar cititorii mei au fost cu mult mai buni. Iara o selectie:

Si-acum, la treaba. Avem niste infractori de tinut departe de justitie, pe 11 decembrie.

Traiasca amnistia generala! Jos pedeapsa!
citeste mai mult

Vezi sursa

Source Article from http://revistablogurilor.ro/cele-mai-bune-slogane-alternative-pentru-pru-de-la-cititorii-mei/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Ioana Stănciulescu, Silviana Sfiringu şi Răzvan Marc au probleme medicale şi nu vor merge la Basel, anunță CE de gimnastică

Avatar

Publicat

in

De

Gimnaştii Ioana Stănciulescu, Silviana Sfiringu şi Răzvan Marc au probleme medicale şi nu vor participa la Campionatul European de gimnastică de la Basel, potrivit news.ro.

Potrivit FRG, Comitetul Executiv a stabilit ca, la primul concurs internaţional din 2021, România să fie reprezentată în competiţia feminină de Larisa Iordache, Antonia Duţă şi Maria Ceplinschi, iar în întrecerea masculină de Marian Drăgulescu, Andrei Muntean şi Emilian Neagu.

Deşi au fost înscrişi printre participanţii la Campionatele Europene, nu vor mai face deplasarea Ioana Stănciulescu, Silviana Sfiringu, Răzvan Marc ( din cauza unor probleme medicale), Maria Holbură şi Eduard Gavrilă (insuficient pregătiţi pentru nivelul concursului).

Citește și: EXCLUSIV Fostul ministru Pintea IA CU ASALT specialiștii din DNA

Sportivii vor fi însoţiţi de antrenorii Lăcrămioara şi Cristian Moldovan, Nicolae Forminte, Lucian Sandu, Ştefan Gal şi Marius Urzică.
Arbitri vor fi Angela Cacoveanu, Adela Popa, Eugen Căţean şi Nicuşor Pascu, team leader – Gheorghe Predescu, iar conducătorul delegaţiei – Maria Fumea. Plecarea spre Basel va fi pe 17 şi pe 18 aprilie.

Larisa Iordache, Antonia Duţă şi Maria Ceplinschi vor concura în calificări pe 21 aprilie ( în prima şi în ultima subdiviziune), iar Marian Drăgulescu, Andrei Muntean şi Emilian Neagu pe 22 aprilie ( în prima şi a doua subdiviziune).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ordinul semnat de Andreea Moldovan aruncă în aer coaliția. Florin Cîțu ar putea cere demiterea ei / SURSE

Avatar

Publicat

in

De

Ordinul semnat de secretarul de stat din ministerul Sănătății Andreea Moldovan, care prevede noile criterii pentru carantinarea unei localități, este pe cale să genereze un adevărat scandal în coaliție. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial fără informarea premierului Florin Cîțu, care ar putea cere demiterea secretarului de stat, susțin surse citate de Antena3.

Ministerul Sănătății a elaborat un ordin prin care introduce noi criterii pentru carantinarea localităților, respectiv nivelul de testare pentru COVID, rata de incidență și de gradul de ocupare a paturilor din spitale și secțiile ATI.

Ordinul, semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan, a fost publicat marți în Monitorul Oficial.

Documentul introduce un punctaj pe baza unei grile.

Municipiile și zonele metropolitane cu peste 100.000 de locuitori pot intra în carantină dacă au minimum 60 de puncte, iar restul localităților dacă au minimum 70 de puncte.

Pentru încetarea carantinei este prevăzut un singur criteriu, respectiv rata de incidență de sub trei cazuri la o mie de locuitori.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend