Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Cele 3 mari calități ale tale, în funcție de zodie

Avatar

Publicat

in

Suntem oameni, iar din acest motiv tindem să avem personalități foarte distincte. Unii dintre noi preferă să se afle mereu în compania oamenilor și să iasă în evidență, pe când alții sunt ceva mai retrași și nu le place să depindă de nimeni. Aceste diferențe sunt date de temperamentul fiecăruia, care poate fi coleric (puternic, agresiv, insensibil, energic), sangvin (sociabil și deschis, neatent, dezorganizat și vesel), melancolic (emotiv, anxios, creativ, perfecționist și gânditor) sau flegmatic (calm, nepăsător, diplomat, amabil și flexibil).

Deși modul nostru de a fi este influențat de aceste tipuri de temperament, și zodia în care ne-am născut poate avea un impact decisiv asupra modului în care ne percep cei din jur. Așadar, trăsăturile noastre sunt date de zodie, iar în cele ce urmează vei afla care sunt cele mai mari 3 calități ale tale, în funcție de semnul zodiacal.

Publicitate

Iată care sunt cele 3 mari calități ale tale, în funcție de zodie!

Berbec: curajos, onest, determinat

Deoarece ești primul semn din zodiac, prezența ta marchează întotdeauna începutul unui eveniment energic și turbulent. Nu te dai în lături de la nimic și nu te lași intimidat de nimeni. Îți place să spui totul în față, fără să îți ascunzi adevăratele gânduri. În ceea ce privește cariera, ai toate șansele de a deveni o persoană importantă și de a obține tot ce îți dorești. Determinarea ta te va ajuta în acest sens, dar și spiritul de competiție.

Taur: răbdător, devotat, stabil

Practic și cu picioarele pe pământ – așa am putea să descriem acest semn din zodiac. Ești o persoană răbdătoare atât cu persoanele dragi, cât și cu colegii de muncă. Îți place să faci totul ca la carte, calculându-ți fiecare mișcare. În relația de cuplu ești devotată perechii tale și nu te atrag aventurile de o noapte. Preferi stabilitatea, iar din acest motiv ai mereu parte de relații serioase.

Gemeni: amabil, afectuos, adaptabil

Ești o persoană comunicativă și sociabilă, dar care are o tendință de a deveni brusc serioasă, gânditoare și neliniștită. Deoarece zodia ta reprezintă două personalități diferite, acest lucru poate să îi inducă pe cei din jur în eroare. Totuși, amabilitatea și afecțiunea pentru tot ce te înconjoară te vor face o prezență plăcută. Te adaptezi extrem de ușor într-un mediu nou, iar acest lucru te ajută să îți faci mulți prieteni.

Rac: tenace, loial, convingător

Profund intuitiv și sentimental, Racul poate fi unul dintre cele mai complicate semne din zodiac. Ești extrem de emotiv și sensibil și îți pasă mult de familie, chiar dacă uneori nu arăți acest lucru. Într-o relație ești loial și știi mereu cum să îți faci persoana dragă să se simtă în al nouălea cer. Totuși, acest lucru nu vine fără ceva la schimb. Ești destul de tenace și convingător, iar aceste două calități te ajută să obții ceea ce îți dorești de la persoana iubită.

Leu: generos, vesel, amuzant

Persoanele din acest semn sunt lideri înnăscuți. Deși îți place să preiei inițiativa, acest lucru nu te face să fii evitat de cei din jur ci, din contră, să fii admirat. Ai mulți prieteni, cu care ești mereu generos și loial. Îți place să îi faci pe cei din jur să zâmbească, iar spiritul tău vesel te transformă într-o prezență adorată de toată lumea, foarte populară.

Fecioară: loial, amabil, muncitor

Fecioara este un semn de pământ, ceea ce o face să aibă un caracter puternic, dar să fie și conservatoare și bine organizată în toate aspectele practice ale vieții sale. Ești o persoană muncitoare, care știe cum să își canalizeze eforturile în obținerea rezultatelor dorite. Față de persoanele dragi ești o ființă loială, care mereu îi surprinde pe cei din jur cu amabilitatea sa, dar și cu dorința de a-i ajuta. Din acest motiv, ai parte de cei mai buni prieteni.

Balanță: diplomatic, deschis, sociabil

Nu vei vedea niciodată o Balanță implicată într-un conflict. Dacă și tu te-ai născut sub acest semn, atunci cu siguranță urăști certurile și încerci să rezolvi neînțelegerile pe cale diplomatică, cooperând cu cei din jur. Deoarece ești o persoană deschisă și sociabilă, vei reuși mereu să atragi simpatia celorlalți, dar și să te integrezi extrem de ușor în orice mediu te vei afla.

Scorpion: pasional, încăpățânat, prieten adevărat

Scorpionul este guvernat de Pluto, planeta transformării și a regenerării, și din acest motiv este extrem de calm, dar și misterios. Ai o cale unică prin care știi să îți exprimi sentimentele, iar acest lucru poate fi remarcat îndeosebi în modul tău pasional de a iubi oamenii. Deși încăpățânarea este o trăsătură negativă în cazul anumitor zodii, la tine această caracteristică îți aduce doar câștiguri și beneficii. Știi cum să obții ceea ce vrei și nu te lași până când scopul tău nu este atins. În relațiile cu prietenii, știi cum să păstrezi secretele, dar îți și ajuți amicii atunci când aceștia au nevoie de tine. Din acest motiv, te afli printre singurii prieteni adevărați din zodiac.

Săgetător: generos, idealist, amuzant

Ești extrovertit, optimist și plin de entuziasm în tot ceea ce faci. Îți place să îți transformi toate ideile în acțiuni concrete și ești în stare de orice pentru a-ți atinge țelurile. Deoarece îți place să fii mereu în contact cu cei din jur, ai prietenii aproape atunci când ai nevoie de ei. Ești amuzant și generos, iar aceste două trăsături te fac să fii plăcut de toți din jurul tău.

Capricorn: responsabil, disciplinat, bun manager

Capricornul este o zodie care reprezintă timpul și responsabilitatea, iar nativii sunt tradiționaliști și foarte serioși. Ești o persoană care stăpânește autocontrolul la perfecție și care are abilitatea de a le arăta calea cea bună celor din jur, de a face planuri solide și realiste și de a-i organiza pe colegii tăi. De aceea, ai mari șanse de a ajunge în funcții superioare, dar și de a duce până la capăt proiecte de succes.

Vărsător: original, independent, umanitarist

Vărsătorii sunt persoane timide și tăcute, dar care pot fi și excentrice și energice. Îți place să te impui în orice situație, iar acest lucru îți și reușește. Ești o fire independentă, care preferă să își rezerve timpul pentru a se ocupa de propriile probleme, fără a depinde de ceilalți. Deși lumea te vede ca pe o persoană distantă, îți place să te implici în probleme umanitare și să îi ajuți pe cei din  jur.

Pești: compasional, înțelept, artistic

Ești o persoană prietenoasă și îți place să te afli în compania oamenilor. Nu ești deloc egoist, iar acest lucru te pune mereu în slujba celorlalți. Îți place să îi ajuți pe cei aflați în nevoie, indiferent că le oferi susținere materială sau spirituală. Înțelepciunea te face să fii o persoană de încredere, dar și cel mai bun sfătuitor din gașca ta. De asemenea, și calitățile artistice te transformă într-o ființă respectată, care îi va impresiona mereu pe cei din jur prin bun-gust și eleganță.

Comenteaza cu profilul de FB

HOROSCOP

Horoscop 2 noiembrie 2019

Avatar

Publicat

in

Şanse mari în dragoste, anunţă astrologii pentru această zi. Fiţi deschişi, sinceri şi comunicativi cu cei din jur, iar lucrurile bune vi se vor întoarce înzecit.

La serviciu, aveţi grijă dacă trebuie să semnaţi documente importante. Citiţi de mai multe ori pentru a fi siguri, nu vă asumaţi riscuri inconştiente.

Publicitate

Berbec

Distracţia fără măsură de aseară s-ar putea să fie resimţită în activitatea voastră de la serviciu, astăzi. Încercaţi să vă rezolvaţi sarcinile în mod exemplar, chiar dacă vor fi momente în care vă veţi simţi extenuaţi. Seara, o idee bună ar fi să mergeţi acasă şi să vă relaxaţi în compania unei persoane dragi sau, de ce nu, citind o carte, vizionând un film bun.

Taur

Lucrurile ar putea părea haotice pentru voi, astăzi, însă dacă luaţi o scurtă pauză, vă aşezaţi şi începeţi să vă stabiliţi o listă de priorităţi, s-ar putea să descoperiţi că activitatea voastră poate fi uşurată într-o clipă. Spre seară ar fi bine să luaţi o gură de aer, plimbaţi-vă într-un parc, mergeţi într-o zonă preferată şi aşezaţi-vă pe o bancă. Reflectaţi.

Gemeni

Dragi Gemeni, fiţi chibzuiţi în luarea deciziilor, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. S-ar putea să întâlniţi o persoană specială, însă este necesară o perioadă de acomodare, de cunoaştere, pentru a înţelege dacă sufletele voastre se pot uni într-un tot. La serviciu, şefii vă vor face surpriza de a vă recompensa pentru munca exemplară depusă în ultima vreme.

Rac

Ar fi cazul să te fi odihnit puţin azinoapte, azi e ziua în care vei duce la bun sfârşit tot ce ai de făcut. Fie că e ceva în preajma casei, fie că mergi la magazinul alimentar şi faci cumpărături pentru întreaga săptămână viitoare, fie găteşti o cină uimitoare. Fă exact ceea ce iubeşti azi şi casa ta va fi plină de viaţă. Spre seară fă un duş fierbinte şi citeşte o carte bună. Până autunci, umple ziua cu pregătiri pentru săptămâna viitoare, vei fi extrem de productiv.

Leu

Azi ţi-ar plăcea să fii un leu leneş care stă şi se încălzeşte la soare. Dar dacă decizi să faci câteva lucruri astăzi, săptămâna viitoare va fi mult mai productivă. Nimic ieşit din comun, doar termină acel proiect început acum trei săptămâni. Sau încearcă să obţi ceva din starea creativă care te încearcă. Vei vedea că te imţi mai bine după aceea. Lasă aşadar lenea deoparte şi fii activ.

Fecioară

Ieri simţeai că lumea se prăbuşeşte în jurul tău, astăzi e o nouă zi şi e una care te cheamă din nou în natură. Trebuie să te reconectezi cu pământul şi să îţi reâncarci bateriile. Poţi să mergi la o lungă plimbare în pădure, sau doar să stai pe o bancă în parc şi să admiri norii care trec pe deasupra capului tău.

Balanţă

Seara aceasta este făcută pentru distracție, Balanță! Este timpul să uiți de toate problemele din viața personală și să te distrezi cu cineva nou. E timpul să-ţi dezlănţui farmecul și să flirtezi aşa cum ştii tu mai bine. Viața este prea scurtă pentru a planifica lucrurile, când vine vorba despre sentimente, sau chiar pentru a vă gândi la consecințe. Cine are nevoie de asta atunci când inima îţi spune că trebuie s-o faci?

Scorpion

Scorpionul s-ar putea simți puțin confuz sau amăgit. În timp ce căutaţi în mod constant adevărul, s-ar putea să vă pierdeți oarecum în detalii. Astăzi este o zi bună pentru a vă întoarce la planul iniţial și a face o listă pro și contra pentru cineva pe care încercați să-l descifrați … sau puteți discuta doar cu persoana respectivă și vă poate spune despre chiar ea ce doriţi să aflaţi.

Săgetător

Dacă sunteți un Săgetător și încă nu ați decis ce să faceţi în acestă zi, ideea de plimbare sau aventură pentru weekend, ar fi excelentă. Pentru cei care nu au posibilitatea s-o facă, o relaxare acasă, înconjurat de oameni plăcuţi, ar trebui să fie suficient. Totuşi, aveţi în vedere să petreceţi puţin timp şi în natură. E păcat, pentru că va fi timp frumos.

Capricorn

Capricornilor li se pare că lumea în jurul lor este mult prea serioasă şi că toţi caută sămânţă de scandal. De fapt, singurii vinovaţi sunteţi chiar voi, care nu mai aveţi răbdare cu nimeni. Spre sfârşitul zilei, veţi petrece câteva ore în compania unui om extrem de respectat, care pare dispus să împărtășească din imensa lui experiență de viață. Aveţi ocazia de a înainta în carieră, aşa că nu fiţi superficiali. Trebuie să ştiţi că succesul vine odată cu multă muncă şi responsabilitate. Norocul nu pică din cer.

Vărsător

Vărsătorii ar trebui să fie mai îngăduitori cu îi înşişi. Vreţi să vă petreceţi ziua în linişte, departe de zgomot şi de ochii lumii. Asta ar putea fi un lucru bun, o gură de aer proaspăt pentru voi. Plimbaţi-vă, citiţi o carte sau ieşiţi să luaţi masa în oraş, singuri. Trebuie să vă satisfaceţi pripriile plăceri, să vă iubiţi mai mult. Profitaţi de acest moment de respiro, pentru că de luni vă veţi întoarce la activităţile obişnuite.

Peşti

Astăzi, Peştii au planetele de partea lor şi se simt ca nişte magicieni. Profitaţi de asta şi distraţi-vă! Nu lăsaţi pe nimeni să vă strice buna dispoziţie. S-ar putea, însă, ca cineva foarte apropiat să aibă anumite probleme personale. Oferiţă-vă ajutorul, dar nu lăsaţi ca problemele acestei persoane să vă afecteze. Veţi încheia ziua în compania prietenilor. În plus, dacă sunteţi singuri, aveţi şansa să vă întâlniţi jumătatea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

HOROSCOP

Horoscop de weekend noiembrie 2019

Avatar

Publicat

in

În această perioadă are loc ultimul tranzit al lui Mercur din acest an, iar acest lucru afectează toate zodiile. Urmează o perioadă cu schimbări pozitive pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Este o perioadă bună pentru un nou început, pentru a cunoaște persoane noi sau pentru a vă muta în casă nouă. Avem o perspectivă nouă asupra lucrurilor și asta ne ajută să ne ducem planurile la îndeplinire.

Publicitate

Berbec

Trebuie să fii mai atent la tot ce ți se întâmplă, în special pe plan profesional. Nu toți cei care își propun parteneriate sunt serioși și își vor binele. E timpul să înveți să citești printre rânduri și să nu mai iei de bună tot ce ți se spune.

Este un moment potrivit să te gândești mai mult la pasiunile tale, să acorzi mai mult timp lucrurilor care își fac plăcere. Relaxează-te și lasă la o parte îngrijorările fără motiv.

 Taur

Este bine să te gândelti la tot ce s-a întâmplat în săptămâna care tocmai a trecut. Cântărește bine lucrurile și gândește-te la ce ar trebui să înveți din tot ce s-a petrecut.

Anumite persoane nu îți sunt loiale și trebuie să îți dai seama despre cine este vorba. Totodată, este momentul perfect să repari anumite greșeli din trecut.

Gemeni

Te simți extraordinar, ești în contact cu forțele tale interioare, își ies toate lucrurile bine și asta îți oferă multă putere pentru săptămâna care urmează.

Nu te lăsa răpus de cei spun ceilalți și fii în continuare stăpân pe tine, căci ești într-o perioadă extrem de înfloritoare.

Rac

Acest weekend trebuie să îl petreci în familie, să ai mai multă grijă de partenerul tău și de copii dacă vrei ca lucrurile să rămână pe un făgaș normal.

Te vor surprinde multe lucruri la cei de lângă tine, dar trebuie să faci tot posibilul să te pui în locul lor și să încerci să îi înțelegi. Doar așa vei păstra armonia în relațiile apropiate.

Leu

Este posibil să apară câteva probleme în familie, însă cu mult tact și rpbdare vei reuși să pui totul în ordine. Fii mai calm și nu mai răspunde atât de arogant celor din jur.

Ai face bine să te odihnești mai mult sătpămâna asta, pentru că nu ești în cea mai bună formă din punct de vedere fizic și ai nevoie de forțe proaspete pentru sătpămâna care urmează.

 Fecioară

Fecioarele stau excelent pe plan sentimental în acest weekend. Nu este exlcus să cunoști o persoană nouă, să te faci remarcat ăn ochii cuiva la care visezi de mult. Fii tu însuți, asta e cel mai important.

Vei avea zile pline de distracție alături de prieteni. Poate ieși în oraș sau chiar pleci într-o mică vacanță la munte. Nimic nu este exclus.

Balanță

Dacă săptămâna care tocmai a trecut ai avut parte de emoții puternice, acum te linitești și îți vei găsi în sfârșit locul.

Nu este exclus să ai parte de o surpriză majoră din partea familiei tale. Poate că e o petrecere surpriză, sau o excursie pe care ei o plănuiesc de mult. Fii pregătit!

 Scorpion

Este cazul să te protejezi de anumite persoane toxice care nu aduc binele în viața ta. Analizează-i mai mult pe cei din jur și dă-ți seama despre cine este vorba.

Te simși foarte obosit și asta se vede de la o poștă. Poate ar fi mai bine să petreci weekendul în casă, să te odihnești și să meditezi la tot ce și s-a întâmplat în ultimul timp.

Săgetător

Este timpul să își protejezi relația cu un prieten apropiat. Fă tot ce poți pentru a-l înțelege pe celălalt și pune-te și în postura lui. s-ar putea să nu îi fie ușor.

Mergi la un eveniment important, așa că trebuie să arăți senzațional. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a te pregăti pentru că este timpul tău să strălucești!

Capricorn

Vei accpeta noi provocări și asta îți prinde foarte bine! Ești sigur pe tine, știi ce poți și nimic nu te mai poate opri din a-ți atinge scopurile.

Prietenii îți sunt alături mai mult ca niciodată și vă bucurați împreună de reușitele tale! Este un lucru extraordinar așa cp ar trebui să  le fii recunoscători.

Vărsător

Vrei să te reconectezi cu tine însuți, așa că ți-ar prinde bine să mergi undeva în natură și să îți aduni gândurile.

Este timpul să îți analizezi mai bine sentimentele și să decizi ce este cel mai bine pentru tine! Ai nevoie de o pauză bine meritată pentru a putea face asta!

Pești

Un weekend minunat te așteaptă! Vei participa la o mare petrecere alături de persoane apropiate care te iubesc foarte mult.

Fii mai vesel și mai optimist, pentru că ai o mulțime de motive de bucurie!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend