Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Cel mai tânăr european mort de coronavirus: Câți ani avea elevul

Publicat

in

Un elev de 14 ani, care locuia la sud de Porto, în Portugalia, se crede că este cel mai tânăr european mort din cauza coronavirus. Acesta suferea de psoriazis, dar nu avea boli cu impact major. Băiatul a murit duminică, scrie Daily Mail, conform Mediafax.

Adolescentul care suferea de psoriazis, locuia în Ovar, la sud de Porto, împreună cu familia sa și a murit duminică, potrivit Daily Mail.

Solidaritate în vremea coronavirusului – Albania sare în ajutorul Italiei cu zeci de medici

Decesul său vine după o fată sănătoasă, de 16 ani, a murit la un spital din Paris săptămâna aceasta.

Se crede băiatul de 14 ani din Portugalia a devenit cea mai tânără persoană care a murit de coronavirus în Europa.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

YouTube lansează Video Chapters, care le permite utilizatorilor să împartă clipurile în capitole

Publicat

in

De

YouTube a lansat oficial opţiunea Video Chapters pentru creatorii de conţinut. Aceasta îi va ajuta pe utilizatori să vizualizeze ușor și rapid capitolele care îi interesează din cadul unui material video mai lung, relatează mediafax.

Noua funcţie le permite celor care încarcă filme lungi să le fragmenteze pe capitole şi să scoată în evidenţă subiectul relevant pentru fiecare dintre secţiuni. Acest lucru îi va ajuta pe utilizatori să își ia informațiile de care au nevoie dintr-un video mai rapid şi mai uşor.

Video Chapters a fost în teste din aprilie şi până acum şi a primit un feedback foarte bun din partea utilizatorilor, aşa că acum opțiunea este disponibilă atât pe desktop, cât şi pe mobil.

Creatorii trebuie să aleagă un video şi să selecteze cel puţin 3 capitole în care să îl fragmenteze. E important ca fiecare secţiune să aibă cel puţin 10 secunde. Apoi, aceștia trebuie să scrie timecodul şi titlul capitolului, care va apărea pe ecran.

Deşi pare o funcţionalitate măruntă, Video Chapters îi va determina pe creatorii de video-uri să genereze conţinut mai structurat şi mai atractiv şi mai relevant, care să răspundă unui consumator grăbit, mai selectiv şi mai exigent.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Donald Trump a EXPLODAT și amenință protestatarii din SUA: Trimitem rapid armata

Publicat

in

De

Armata SUA poate fi mobilizată rapid în oraşul Minneapolis, pentru restabilirea ordinii publice în contextul protestelor violente izbucnite după moartea unui bărbat de culoare în timp ce era imobilizat de poliţie.

Citește și: Premierul, AMENDAT după poza devenită virală: Cât a scos Ludovic Orban din buzunar

„Putem trimite armata acolo foarte rapid” dacă se va solicita ajutorul, a declarat preşedintele Donald Trump, citat de agenţia de presă Reuters.

Moartea lui George Floyd a generat proteste de amploare în mai multe oraşe din Statele Unite. Guvernatorul statului Minnesota a mobilizat Garda Naţională în Minneapolis din cauza protestelor.

Un agent de poliţie, Derek Chauvin, a fost pus sub acuzare pentru crimă şi omor din culpă în cazul morţii lui George Floyd. Bărbatul de culoare a murit după ce a fost imobilizat brutal de agentul de poliţie. Suspectul de culoare le spusese poliţiştilor că nu putea respira din cauza manevrei de imobilizare. Alţi trei poliţişti ar putea fi inculpaţi în acest caz.

Pe fondul protestelor violente, Biroul Federal de Investigaţii (FBI) a decis să se implice în anchetă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend