Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cel mai bun mod de a intretine pardoselile industriale curate si in cele mai bune conditii

Avatar

Publicat

in

Pardoselile din beton industriale sunt considerate functionale, foarte rezistente in conditii extreme si durabile . Este folosita foarte des acest timp pe podea. Adevarat! Cu toate acestea sunt mult mai predispuse daunelor provocate de activitatea umana si naturala, de exemplu cutremure, prea multa apa, intemperii, eroziune sau inghetare a apei, daune chimice, caldura sau incendiu sau alte forme de uzura. Cand ne gandim la pardoselile industriale ar trebuie sa ne gandim in acelasi timp la cat de esentiala este intretinerea corecta a acestora, ne spune reprezentantul Group OB din Timisoara, numarul 1 in reconditionarea pardoselilor industriale din Romania.

Tipuri de daune care pot sa apara la cele din beton si de ce avem nevoie de reconditionare pardoseli.
Toate suprafetele din beton se fisureaza in timp. Fisurile mici nu ar trebui sa cauzeze ingrijorare, dar in timp fisurile vor creste in dimensiune si vor necesita reconditionari cu ajutorul specialistilor. Pardoselile din beton se sparg sub presiune ridicata, astfel incat cutremurele, obiectele grele care cad si scurgerile de apa sunt cateva dintre putinele cauze ale pagubelor.
Cu siguranta in timp ce va plimbati pe trotuar v-ati intreptat privirea in jos si a-ti observant fisuri sau denivelari. Aceste denivelari pot fi primele semne de avertizare ale unor potentiale probleme pe care nu le puteti vedea la suprafata betonului si ele pot duce la crapaturi sau cioburi, creand un mediu nesigur.
V-ati intrebat vreodata cum s-a format Marele Canion? Raspunsul simplu este eroziunea apei in timp. Acelasi lucru se intampla si cu suprafetele din beton. Zonele cu un drenaj slab vor permite colectarea apei. Daca podeaua din beton prezinta fisuri sau crapaturi, apa poate sa umple golurile si astfel se deterioreaza.
Betonul, ca alte lucruri, imbatraneste si are nevoie de intretinere si uneori de reconditionare. Podeaua fabricii, trotuarele sau podeaua industriala, traversele toate vor avea probleme in timp.
Podelele cuprind in general pietre naturale precum marmura, beton, granit, calcar, gresie, travertin.
In majoritatea industriilor, pardoselile din beton sunt, de asemenea, utilizate abundent. Indiferent cat de durabila este podeaua, fara o ingrijire adecvata si dedicata, aceasta s-ar putea uza usor.
Va recomandam sa mentineti podeaua intr-o forma buna pentru a economisi costurile suplimentare generate de inlocuirea sa completa.
Alegeti produse de calitate pentru intretinerea pardoselilor sau apelati la societati capabile sa execute lucrari de calitate. Cu toate acestea, in timpul procesului de reparatii, este necesar ca firma de curatenie si intretinere pardoseli care executa reconditionarea sa, sa foloseasca produse profesionale, dedicate acestui scop.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Românii se înghesuie la vaccinare! Valeriu Gheorghiță: ‘Peste 1.2 milioane de programări în platforma de programare’

Avatar

Publicat

in

De

Șeful Comitetului Naţional de Coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiţă, a declarat, marți, că peste 1,2 de milioane de programări sunt înregistrate, în prezent, pe platforma dedicată vaccinării anti-COVID-19.

„În ceea ce priveşte programarea persoanelor la acest moment în platforma de programare, au fost programate în total pentru vaccinul Pfizer şi respectiv Moderna, în respectivele centre de vaccinare sunt programate în total şi ocupate peste un milion de locuri, din care pentru doza I, 423.417 persoane, pentru doza a doua – 611.745 de persoane. Pentru vaccinul produs de AstraZeneca, în total sunt ocupate 317.020 de locuri, doza I fiind reprezentată de 85.020 de persoane şi pentru rapel avem încă 232.000 de persoane”, a arătat Gheorghiţă, informează agerpres.ro

Citește și:

Cine este și cum arată criminalul din Onești – Foto și cu soția sa

Lovitură! O nouă taxă îi așteaptă pe români. Ce sumă de bani va trebui scoasă din portofele pentru plata taxei

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

CTP sare la gâtul polițiștilor în cazul Onești: ‘Cum să tragi 5-6 focuri? În astfel de situații se trage un singur foc’

Avatar

Publicat

in

De

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, a declarat că ”Autoritățile îi au pe conștiință pe acești muncitori”.  El a precizat și că numărul de focuri de armă trase de forțele de ordine au fost ”mult prea multe”, ”Cum să tragi 5-6 focuri? Dacă tragi 5-6 focuri oricum respectivul asasin psihotic ar fi avut timp să-și omoare victimele. În astfel de situații se trage un singur foc”.

”Autoritățile îi au pe conștiință pe acești muncitori. Din ceea ce am văzut și am auzit relatat în legătură cu acest caz sunt o grămadă de greșeli ale autorităților care au dus la această dublă crimă groaznică.

Nu înțeleg cum a fost posibil ca un om de 60 și ceva de ani să poată să pună la pământ doi oameni, doi muncitori – un om de 36 de ani și un om de 50 de ani – și să-i lege”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Adrian Cojocaru, jurnalist Digi24: Din informațiile obținute de colegii mei, bărbatul a intrat în apartament în timp ce muncitorii erau acolo și sub amenințarea cuțitului i-a culcat la pământ și apoi le-a legat mâinile la spate cu acel colier de plastic.

”E posibil să se întâmple asta, dar e straniu, fiind doi oameni în putere. Nu poți să-l ameninți decât pe unul. Când îl legi, de pildă, pe unul dintre ei, celălalt este liber și poate să intervină. Asta n-am înțeles, cum au fost puși la pământ de respectivul.

Nu am văzut niciun fel de măsură profesionistă care se ia în astfel de situații.

Individul în cauză a procedat imitând filme. Ăsta este un caz tipic de imitație mediatică. Luarea de ostatici pe care o face un ins care a lucrat într-o companie sau are o problemă cu o instituție se consideră nedreptățit și atunci ia ostatici pentru a i se face dreptate. E un caz întâlnit de nenumărate ori și care a fost pus pe ecrane de multe ori. A procedat tipic omul.

În astfel de cazuri se analizează imediat conexiunile persoanei respective. De pildă, soția ar fi trebuit imediat contactată într-un fel de către polițiști, persoane specializate. Asta se face. Se merge la familia respectivului.

Se vede care este relația cu respectiva instituție, ce anume l-a scos din minți pe omul în cauză. Se înceracă rezolvarea în acel caz. Unii cer bani, o răscumpărare. Se vine cu banii într-o geantă. Se aduce acolo pentru a încerca să-l calmezi pe individ. Aici nu aveau de adus decât o hotărâre judecătorească, o hârtie care bănuiesc că putea fi obținută. Ea trebuie să existe, din moment ce a fost vorba de o evacuare silită. Bănuiesc că putea fi obținută în regim de urgență de la Judecătorie.

Sunt astfel de măsuri care se iau în mod profesionist în ceea ce privește relațiile din jurul persoanei respective și încerci să-l calmezi în felul acesta.

N-am văzut decât niște replici tâmpe ale celor care dialogau cu omul în cauză.

Când vezi dă individul respectiv are un discurs în mod evident fixist, obsesiv, psihotic. Omul nu stătea aproape deloc la negociere. Discursul era clar fixist și psihotic. Atunci, încerci să-l anihilezi. Un om de 60 și ceva de ani înarmat cu un cuțit să nu poată fi anihilat? Se găsea acolo un trăgător profesionist care a fost în trupele speciale, dotat cu o armă de asalt și era greu să fie anihilat?”, a declarat acesta

Gazetarul a precizat și că numărul de focuri de armă trase de forțele de ordine au fost “mult prea multe”.

”Cum să tragi 5-6 focuri? Dacă tragi 5-6 focuri oricum respectivul asasin psihotic ar fi avut timp să-și omoare victimele. În astfel de situații se trage un singur foc.

Ar fi fost suficient timp să vină specialiști de la București, de oriunde, care să gestioneze corect acest caz. N-am văzut un dialog cu un psiholog negociator profesionist”, a mai afirmat gazetarul, conform cu digi24.ro

Citește și:

Cine este și cum arată criminalul din Onești – Foto și cu soția sa

Lovitură! O nouă taxă îi așteaptă pe români. Ce sumă de bani va trebui scoasă din portofele pentru plata taxei

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend