Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cea mai bună firmă de colectare datorii din România

Publicat

in

Ai căutat și tu pe net în legătură cu KRUK România: Păreri despre plata datoriei fără executare silită?

Atunci probabil că deja te-ai edificat asupra faptului că la compania de recuperare a datoriilor Kruk România drepturile debitorilor sunt în totalitate respectate, deoarece aici lucrează profesioniști în adevăratul sens al cuvântului.

Publicitate

Când te poate contacta o firmă de colectare credite?

Sun influența filmelor și a zvonurilor multe persoane care au ajuns într-un impas financiar și nu își mai pot achita facturile sau împrumuturile contractate probabil că sunt terifiante când aud de societăți de colectare credite.

Trebuie precizat că în România acestea funcționează în conformitate cu legea și respectând un cod deontologic bine stabilit.

Conform prevederilor amintite, un reprezentant al unei companii de recuperare datorii trebuie să procedeze conform unor proceduri clare, fără a hărțui persoanele ce au de restituit diferite sume de bani.

La început se efectuează acțiunea de contactare a persoanei cu respectarea legislației în vigoare. În concret, se va putea face acest lucru prin telefon, scrisoare recomandată, email, în anumite condiții și prin rețelele de socializare sau în cazurile extreme, printr-o vizită personală la domiciliu, dacă nu te poate lua legătura în alt fel cu datornicul.

O mențiune specială ce trebuie făcută este aceea că atunci când un colector de datorii contactează un debitor prin email sau prin intermediul unei rețele sociale (de regulă Facebook), acesta trebuie să își ia toate măsurile de siguranță pentru ca acel mesaj să fie confidențial, să nu poată ca să fie vizualizat de către nimeni în afară de acela căruia îi este adresat.

În acest sens, având în vedere reglementările în vigoare în materie de Facebook, care de ceva vreme este considerat domeniu public, un reprezentant al unei societăți de colectare datorii nu va putea să lase datornicului un mesaj vizibil, pe care să poată citi și cei aflați în lista de prieteni sau alți useri cu privire la achitarea unei datorii, ci doar printr-un mesaj privat.

Colectorul de datorii are voie să contacteze datornicul pentru informații despre datoria pe care o are și urmează a fi achitată, deoarece în cursul unei discuții amiabile ce va avea loc se vor putea găsi și cele mai bune variante de stingere a debitului restant.

Dacă nu se poate plăti integral datoria, se poate elabora de comun acord un plan de rambursare. Acesta poate chiar să fie modificat (revizuit) dacă apar elemente noi pe parcursul desfășurării colaborării (dacă anumite elemente din situația financiară a debitorului s-au schimbat în sens pozitiv sau negativ).

La Kruk România se respectă legislația în litera și spiritul ei!

Reprezentanții Kruk România au mare experiență în domeniu, de aceea pot ca să fie în măsură a găsi cele mai bune căi de a se plia pe noile stări de fapt.

Revenind la problema contactării unui debitor, de care se leagă mulți datornici care se tem de societățile de colectare împrumuturi, trebuie subliniat că în afară de cazurile urgente, în mod normal nu trebuie ca acesta să fie apelat mai mult de trei ori pe săptămână sau de maxim 9 – 10 ori pe lună și întotdeauna la niște ore rezonabile (nu noaptea sau dimineața foarte devreme, nici în perioada timpul sărbătorilor legale). În caz contrar aceasta ar intra în categoria hărțuirilor, care sunt sancționate legal. Din fericire la Kruk România asemenea lucruri nu se petrec.

Cu privire la vizitele la domiciliu, trebuie spus că reprezentantul unei societăți de colectare datorii poate să le facă doar dacă nu se poate lua legătura în niciun alt mod cu  debitorul (inclusiv dacă există anumite dubii referitoare la identitatea sau locația în care se găsește acesta).

La Kruk România un debitor va beneficia atât de eșalonarea datoriilor (dacă este cazul), cât și la sfaturi de natură juridică și financiară, care să îl ajute ca pe viitor să nu mai ajungă în situații neplăcute în care să nu își poată achita datoriile.

La Kruk România orice debitor este tratat cu demnitate și respect nu, se va țipa la el, nu va fi insultat sau agresat fizic. Toată activitatea de aici se desfășoară doar în conformitate cu legislația în vigoare.

Există mare diferență între empatia de care angajații Kruk dau dovadă și comportamentul existent la acele firme care funcționează la limita gri a legii și care amenință cu procese și cu alte prejudicii în cazul neplății unor datorii. Aceia ce au colaborat cu această companie de recuperare datorii pot depune oricând mărturie în acest sens.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

PSD, atac dur: ‘Orban Cinicul are bani doar pentru tunurile PNL, pentru dublarea alocațiilor copiilor NU!’

Publicat

in

De

Partidul Social Democrat (PSD) a transmis că: „Orban Cinicul are bani doar pentru tunurile PNL, pentru dublarea alocațiilor copiilor NU”. Sursa citată spune că premierul a dat zeci de milioane de euro pe măști neconforme cu care a îmbolnăvit populația și medicii, iar acești bani ar fi asigurat creșterea alocațiile pentru un an întreg.

„Orban Cinicul are bani doar pentru #tunurile PNL, pentru dublarea alocaţiilor copiilor NU! Orban Cinicul a dat zeci de milioane de euro pe măşti neconforme cu care a îmbolnăvit populaţia şi medicii, bani suficienţi pentru majorarea alocaţiilor pentru un an întreg”, arată o postare de joi a PSD pe pagina de Facebook.

Sursa citată a adăugat că: „Orban Cinicul nu respectă legea. Doar cetăţenii au astfel de obligaţii. Guvernul PNL NU! Orban Cinicul trebuie să plece! Urgent!”

Publicitate

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi că nu există resursele financiare pentru dublarea alocaţiilor, dar va fi căutată o soluţie pentru că alocaţiile să crească în acest an.

„Vom găsi o soluţie împeună cu Ministerul Muncii, cu Ministerul Finanţelor. Analizăm variantele pe care le avem la dispoziţie şi vom adopta o variantă care să ducă la creşterea alocaţiilor, dar, sigur, nu la dublarea imediată, pentru că nu există resursele financiare necesare pentru a dubla acum alocaţiile”, a explicat şeful Executivului.

Curtea Constituţională a respins miercuri sesizarea Guvernului privind dublarea alocaţiilor.

„Nu dublaţi alocaţiile, vă măturăm guvernarea”, a declarat Marcel Ciolacu, care a precizat că, PSD va depune moţiune de cenzură dacă nu vor fi dublate alocaţiile copiilor de la 1 august.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ion Cristoiu: ‘Există și niște interese pentru care medicii au tăcut. Sunt oameni sănătoși care stau acolo’

Publicat

in

De

Jurnalistul Ion Cristoiu afirmă că că una din explicațiile pentru care medicii duc o campanie în favoarea pericolului corinavurusului este dependența lor de spitale și managerii acestora.

„S-a schimbat comunicarea, dar medicii sunt aceeaşi. Acum apar cu nume, cu prenume, cu feţe pentru că li se dă voie şi chiar sunt îndemnaţi. Atunci nu li se dădea voie şi de aia nu apăreau. În primele zile, când am văzut spaima medicilor, unii chiar cunoscuţi, de a vorbi despre neajunsuri, m-am interesat şi eu şi am aflat explicaţia de ce duc ei campania în favoarea pericolului coronavirusului.

Lumea aceasta a spitalelor, a medicilor este mult mai puţin independentă decât pare. Am înţeles că medicii de la un spital de urgenţă depind fundamental de manager pentru că foarte puţini medici nu iau bani. Nu spun nici că e bine, nici că e rău. Iau bani. Normal, sunt medici vor să câştige şi ei ca în Occident. Când ajung mari să aibă şi măcar o insulă, nu ca acum, un apartament sau o casă la ţară.

Publicitate

Ca să iei bani, trebuie să ai un loc unde să operezi, un cabinet, să fii titular acolo şi mai ales ai nevoie de materiale. Dacă vrea managerul ţi le dă. Nimeni nu te dă afară, nu ia bisturiul din mână, dar bisturiul poate să fie ascuţit sau nu. Sau vine un aparat şi medicul are nevoie de el. Poate să-l primească sau poate nu. Deci este o dependenţă uimitoare a medicilor de spitale”, a explicat jurnalistul.

Ion Cristoiu adaugă că existând această dependenţă, inclusiv de Colegiul Medicilor, doctorii pot fi şantajaţi.

„Este o dependenţă uimitoare faţă de Colegiul Medicilor, care este un fel de grup de interese. Poate să-ţi ia autorizaţia de funcţionare, te mai vâră şi la malpraxis. Marea majoritate a medicilor de la stat au şi la privat consultaţii. Eu un miş-maş peste care managerul poate să treacă sau poate să nu treacă.

Deci la ora actuală foarte, foarte puţini medici sunt independenţi pentru că sunt săraci şi cinstiţi, vorba lui Ion Iliescu. Nu, sunt bogaţi şi cu interese. Şi atunci când ai interese, când faci aranjamente, când depinzi de bunăvoinţa cuiva, când poţi fi şantajat cu un dosar, atunci sigur nu mai faci gălăgie şi nu spui că nu avem echipamente”, a punctat publicistul.

Ion Cristoiu spune că unul dintre motivele pentru care medicii ies de sub protecţia anonimatului şi spun la televizor cât de periculos e coronavirusl este boala băgării în seamă.

„Acum, sunt trei motive pentru care ei cu nume şi prenume umplu ecranele televizoarelor şi site-urile pentru a trage semnale de alarmă, uneori având şi tupeu şi fiind obraznici, invitându-ne să mergem la spital. Primul este cel pe care l-a invocat Mugur Mihăescu la cristoiutv şi anume beţia băgării în seamă.

Medicii, chiar şi cei faimoşi suferă de o boală, a băgării în seamă. Să dea interviuri, să apară, să se scrie despre ei. La un anumit nivel au bani, dar vor să aibă şi băgare în seamă. Acum putând, chiar fiind invitaţi să facă propagandă. Şi-atunci, cu mare plăcere. Acum băgarea în seamă depinde de cât de slugarnici sunt cu Guvernul, şi nu îi costă nimic să fie”, a susţinut jurnalistul.

Un al doilea motiv, adaugă Ion Cristoiu, este beţia puterii de care suferă medicul în relaţia cu pacientul, coronavirusul fiind terenul ideal de manifestare.

„Doi, cu foarte puţine excepţii, poate să pară paradoxal sau speculativ, relaţia medic-pacient este o relaţie de putere. Dependenţa pacientului de medic îi dă medicului o beţie a puterii, care e greu de sesizat, dar e normală. Şi o expresie a beţiei puterii este exagerarea. Dacă te duci la un medic, el dramatizează. <Vai de mine, nu aveţi o gastrită, mai aveţi puţin şi muriţi>.

Coronavirusul este un teren ideal pentru că aşa se şi explică această beţie de putere. Se vede la Raed Arafat, să dea ordine. Nu în ultimul rând este şi o cultivare a propriei meserii. Şi noi jurnaliştii spunem presa e a patra putere în stat, acuma medicii poate să spună că ei sunt a doua putere, dacă nu chiar prima în stat”, a subliniat publicistul.

Un ultim motiv invocat de Ion Cristoiu pentru a explica abundenţa de declaraţii prăpăstioase ale medicilor privind coronavirusul sunt banii şi afacerile.

„Şi al treilea motiv: este o mare afacere. Luâm cazul Câmpina unde au transformat în spital COVID un spital de urgenţă şi 200 de paturi cu 50 de asistente şi 40 de medici, stăteau şi nu a venit nimeni. Dar în timpul ăsta ei au luat bani, nu numai salariul şi cele 500 de euro pentru coronavirus. Sigur că le convine.

Le convine să interneze şi asimptomatici pentru că nu sunt tratamente ieşite din comun, nu trebuie să-i aduci plosca, nu are diaree. Sunt oameni sănătoşi care stau acolo şi nimic nu e mai uşor pentru medic decât să trateze oameni sănătoşi. Şi-atunci sigur că există un foarte mare interes pentru a exagera. Există un interes uriaş şi al managerilor de spitale pentru că acum nu se mai uită nimeni, nu mai zice bine mă tor ce ceri tu manager de spital acum cam costă.

CNAS, Ministerul Sănătăţii dau bani cu ochii închişi. Exagerezi pericolul coronavirusului, ai bani, ai aparate, şi atunci sigur că există un interes. Sigur că toţi aceşti bani aruncaţi pe fereasră, de la măşti până la echipamente medicale inutile, nu vorbesc de afaceri, costă bugetul de stat. Nimeni nu se uită pentru că este pericol”, a afirmat jurnalistul.

Nu în ultimul rând, Ion Cristoiu atrage atenţia că există şi nişte interese pentru care medicii au tăcut în timpul stării de urgenţă, deşi nu aveau echipamente, susţinând că această tăcere îi face responsabili de foarte multe nenorociri.

„Există nişte interese. Aşa se explică de ce atunci au tăcut când nu aveau echipamente şi pentru faptul că au tăcut, sunt responsabili de foarte multe nenorociri pentru că în România focarele de infecţie au fost spitalele. Dacă ei erau corecţi, şi aveau curaj, şi spuneau probabil că se luau măsuri imediat. Nu s-au luat, nu aveau echipamente şi atunci sigur că s-au îmbolnăvit şi au propagat acest virus. Explicaţiile trimit la materialism, ca să-l citez eu pe Marx”, a mai spus jurnalistul, conform Mediafax.ro.

Citește și:

Venituri uriașe pentru Mugur Isărescu! La cât a ajuns pensia acestui

Ce avere are, în realitate, Ludovic Orban și câți bani a încasat în ultimul an

EXCLUSIV Cutremur între Servicii! Șeful SPP câștigă dublu față de șeful SRI! Salariul generalului Pahonțu a explodat în ultimul an fiscal declarat

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend