Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cea mai bună firmă de colectare datorii din România

Publicat

in

Ai căutat și tu pe net în legătură cu KRUK România: Păreri despre plata datoriei fără executare silită?

Atunci probabil că deja te-ai edificat asupra faptului că la compania de recuperare a datoriilor Kruk România drepturile debitorilor sunt în totalitate respectate, deoarece aici lucrează profesioniști în adevăratul sens al cuvântului.

Când te poate contacta o firmă de colectare credite?

Sun influența filmelor și a zvonurilor multe persoane care au ajuns într-un impas financiar și nu își mai pot achita facturile sau împrumuturile contractate probabil că sunt terifiante când aud de societăți de colectare credite.

Trebuie precizat că în România acestea funcționează în conformitate cu legea și respectând un cod deontologic bine stabilit.

Conform prevederilor amintite, un reprezentant al unei companii de recuperare datorii trebuie să procedeze conform unor proceduri clare, fără a hărțui persoanele ce au de restituit diferite sume de bani.

La început se efectuează acțiunea de contactare a persoanei cu respectarea legislației în vigoare. În concret, se va putea face acest lucru prin telefon, scrisoare recomandată, email, în anumite condiții și prin rețelele de socializare sau în cazurile extreme, printr-o vizită personală la domiciliu, dacă nu te poate lua legătura în alt fel cu datornicul.

O mențiune specială ce trebuie făcută este aceea că atunci când un colector de datorii contactează un debitor prin email sau prin intermediul unei rețele sociale (de regulă Facebook), acesta trebuie să își ia toate măsurile de siguranță pentru ca acel mesaj să fie confidențial, să nu poată ca să fie vizualizat de către nimeni în afară de acela căruia îi este adresat.

În acest sens, având în vedere reglementările în vigoare în materie de Facebook, care de ceva vreme este considerat domeniu public, un reprezentant al unei societăți de colectare datorii nu va putea să lase datornicului un mesaj vizibil, pe care să poată citi și cei aflați în lista de prieteni sau alți useri cu privire la achitarea unei datorii, ci doar printr-un mesaj privat.

Colectorul de datorii are voie să contacteze datornicul pentru informații despre datoria pe care o are și urmează a fi achitată, deoarece în cursul unei discuții amiabile ce va avea loc se vor putea găsi și cele mai bune variante de stingere a debitului restant.

Dacă nu se poate plăti integral datoria, se poate elabora de comun acord un plan de rambursare. Acesta poate chiar să fie modificat (revizuit) dacă apar elemente noi pe parcursul desfășurării colaborării (dacă anumite elemente din situația financiară a debitorului s-au schimbat în sens pozitiv sau negativ).

La Kruk România se respectă legislația în litera și spiritul ei!

Reprezentanții Kruk România au mare experiență în domeniu, de aceea pot ca să fie în măsură a găsi cele mai bune căi de a se plia pe noile stări de fapt.

Revenind la problema contactării unui debitor, de care se leagă mulți datornici care se tem de societățile de colectare împrumuturi, trebuie subliniat că în afară de cazurile urgente, în mod normal nu trebuie ca acesta să fie apelat mai mult de trei ori pe săptămână sau de maxim 9 – 10 ori pe lună și întotdeauna la niște ore rezonabile (nu noaptea sau dimineața foarte devreme, nici în perioada timpul sărbătorilor legale). În caz contrar aceasta ar intra în categoria hărțuirilor, care sunt sancționate legal. Din fericire la Kruk România asemenea lucruri nu se petrec.

Cu privire la vizitele la domiciliu, trebuie spus că reprezentantul unei societăți de colectare datorii poate să le facă doar dacă nu se poate lua legătura în niciun alt mod cu  debitorul (inclusiv dacă există anumite dubii referitoare la identitatea sau locația în care se găsește acesta).

La Kruk România un debitor va beneficia atât de eșalonarea datoriilor (dacă este cazul), cât și la sfaturi de natură juridică și financiară, care să îl ajute ca pe viitor să nu mai ajungă în situații neplăcute în care să nu își poată achita datoriile.

La Kruk România orice debitor este tratat cu demnitate și respect nu, se va țipa la el, nu va fi insultat sau agresat fizic. Toată activitatea de aici se desfășoară doar în conformitate cu legislația în vigoare.

Există mare diferență între empatia de care angajații Kruk dau dovadă și comportamentul existent la acele firme care funcționează la limita gri a legii și care amenință cu procese și cu alte prejudicii în cazul neplății unor datorii. Aceia ce au colaborat cu această companie de recuperare datorii pot depune oricând mărturie în acest sens.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Un gigant american din industria băuturilor investește 100 de milioane de dolari într-o fabrică din România

Publicat

in

De

Unul dintre liderii industriei mondiale de produse alimentare şi băuturi răcoritoare, a anunţat luni o investiţie în valoare de 100 de milioane de dolari în fabrica din Popeşti-Leordeni, investiţia urmând să fie finalizată până în 2024, scrie news.ro

”PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare şi băuturi răcoritoare, anunţă o investiţie în valoare de 100 de milioane de dolari în trei linii de producţie operaţionale şi un nou depozit automat, capabilităţi de automatizare şi un nou masterplan în fabrica din Popeşti-Leordeni. Investiţia urmează să fie finalizată până în 2024, având ca rezultat dublarea capacităţii de producţie”, anunţă compania.

Aceste noi investiţii vin după finalizarea de anul trecut a planului de dezvoltare pe 5 ani, implementat în fabrica de băuturi răcoritoare Dragomireşti, în valoare totală de 40 milioane de dolari, constând în îmbunătăţirea liniilor de producţie şi un depozit complet automatizat, cu o valoare de 15 milioane de dolari, pe o suprafaţă totală de 15.000 mp şi cu o capacitate de producţie de 550.000 de tone de produse finite pe an.

„Suntem încântaţi să anunţăm o nouă investiţie în fabrica noastră de snack-uri din Popeşti-Leordeni. PepsiCo operează şi investeşte în România de aproape 30 de ani şi rămânem angajaţi să dezvoltăm în continuare businessul în ţară. Fiind un centru de producţie şi distribuţie pentru pieţele din Europa Centrală şi de Est, România reprezintă o piaţă esenţială în Europa. Produsele agricole de înaltă calitate şi oamenii talentaţi stau la baza creşterii businessului nostru în regiune. Acum, pe măsură ce implementăm PepsiCo Positive, investiţiile realizate vor continua să avanseze progresul nostru în domeniul sustenabilităţii în România”, susţine Silviu Popovici, chief executive officer PepsiCo pentru Europa.

În ultimii 10 ani, PepsiCo a investit direct 320 de milioane de dolari în România, consolidând astfel rolul companiei de hub de producţie şi distribuţie regional.

„PepsiCo este într-o continuă dezvoltare. Urmărim să furnizăm calitatea aşteptată de consumatorii noştri prin mijloace sustenabile şi să avem un impact pozitiv asupra industriei. Începând cu 2020, am acordat şi mai multă susţinere comunităţilor locale şi am ajutat numeroşi fermieri să obţină împrumuturi pentru pornirea afacerilor, cumpărarea echipamentelor agricole, construirea depozitelor sau cumpărarea seminţelor şi îngrăşămintelor. Vom continua să investim sustenabil în piaţa românească şi în următorii cinci ani, consolidând rolul PepsiCo România de centru de producţie şi distribuţie pentru multe pieţe din regiune”, susţine Adrian Lăcătuş, Senior Commercial Director PepsiCo pentru Balcanii de Est, scrie news.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Bogdan Chirieac: ‘Este evident ce face Putin, își trimite oamenii la Chișinău. Republica Moldova nu va fi atacată brutal, cum s-a întâmplat în Ucraina, ci cu războiul hibrid, cu astfel de manifestări’

Publicat

in

De

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre protestele din Republica Moldova.

Mii de oameni au protestat ieri fața Parlamentului și Președinției din Chișinău, împotriva actualei guvernări. Aceștia au spus că sunt nemulțumiți de scumpirile și crizele cu care se confruntă țara. Manifestanții au cerut demisia actualei puteri și declanșarea alegerilor parlamentare și prezidențiale anticipate. Conducerea țării a fost criticată mai ales pentru refuzul de a negocia prețuri mai bune la gaze cu Rusia. Protestul a fost organizat de Partidul ȘOR, de opoziție.

„Este evident ce face Putin, își trimite oamenii la Chișinău. Manipularea aceasta în masă credeți că va funcționa?”, l-a întrebat Saviana Rusu pe analistul politic Bogdan Chirieac, la Realitatea Plus.

Bogdan Chirieac: Această lucrare a Moscovei ar putea avea succes

„Republica Moldova nu va fi atacată brutal, cum s-a întâmplat în Ucraina, ci cu războiul hibrid, cu astfel de manifestări. Ne dăm seama de situația din Basarabia și anume că peste 2 milioane de moldoveni, cetățeni ai Republicii Moldova, au plecat din țară, din 4,4 milioane mai sunt în țară cam 2,6 milioane, mulți sau cei mai mulți dintre ei sunt rusofoni, ruși, ucraineni, nu români. Sigur că da, această manifestare, această lucrare a Moscovei ar putea avea succes dacă Uniunea Europeană nu va ține seama de semnalele disperate ale Bucureștiului că cea mai săracă țară din Europa, Republica Moldova, trebuie ajutată.

Deci cu vorbe frumoase, vizite de nivel înalt și alte lucruri a primit Maia Sandu. Este vremea ca cetățenii Republicii Moldova să primească ajutoare. Nu la nivelul Ucrainei, nu am putea gândi așa ceva deoarece Ucraina este într-un război fierbinte cu Rusia, dar un minimum necesar, energie electrică, fiindcă centralele de energie electrică sunt în Transnistria, gaz, mare problemă cu gazul în Republica Moldova și oricum nu ar avea bani să îl plătescă, deci acolo intrăm într-o zonă pragmatică care poate face ca manevrele lui Putin să nu aibă succes, bazându-ne cât de cât pe o oarecare bunăstare a populației. Nu e mare lucru, v-am spus, sunt 2 milioane de oameni acolo”, a declarat Bogdan Chirieac.

Moţiunea de cenzură iniţiată de Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor (BCS) din parlamentul de la Chişinău împotriva guvernului condus de Natalia Gavriliţă a picat joi după ce nu a întrunit numărul necesar de voturi, în favoarea sa exprimându-se doar 30 de deputaţi, au relatat Agora.md şi Deschide.md.

Natalia Gavriliţă a declarat, de la tribuna parlamentului, că moţiunea nu are nicio justificare şi i-a îndemnat pe deputaţi să voteze împotrivă.

„Am ajuns ca, în loc să muncim, să răspundem unor acuzaţii absurde, false şi ridicole pe care opoziţia le aduce pentru a face bani pe spinarea cetăţenilor. Am sperat că mă voi putea adresa unui parlament cu care să muncim împreună în această perioadă complicată”, a afirmat Gavriliţă într-un discurs rostit înaintea votului.

„Ei au zero procente soluţii şi 100% propagandă. Nu aţi fost niciodată la guvernare în timp de război, chiar dacă v-aţi războit cu poporul pe care l-aţi condus. Nu aţi fost nevoiţi să veniţi în ajutorul a sute de mii de oameni care au fugit de război. Nu a trebuit să gestionaţi preţuri uriaşe la energie. Noi a trebuit să ne adaptăm din mers, să recurgem la procedee şi mecanisme de sprijinire în aceste vremuri tulburi” a subliniat premierul moldovean, conform dcnews.ro

Citește și:

Analistul politic Bogdan Chirieac: ‘Avem o problemă cât casa. Începe un război politic între Roma și Bruxelles’

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend