Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

Cea mai bogată româncă din lume. Miliardara trăieşte într-un palat de 15 milioane de dolari

Avatar

Publicat

in

Cea mai bogată româncă din lume este prietenă cu Donald Trump şi locuieşte într-un palat de lux din New York, de aproape 15 milioane de dolari.

Vorbim despre Jenny Paulson. O doamnă mai puţin cunoscută în lumea mondenă, care este căsătorită cu un miliardar american.

Donald Trump are legături de prietenie cu familia Paulson, iar românca noastră, Jenny Paulson, este cea care l-a convins pe actualul preşedinte al Americii să candideze şi chiar ea a fostc ea care i-a sugeratsă facă acest pas într-un moment în care câştigătorul alegerilor din SUA nici nu se gândea la acest aspect.

Jenny Paulson este miliardară în America, însă nu de la început a avut averea de care se bucură în momentul de faţă. Femeia a plecat în state la fratele ei, George Zaharia, care fugise înainte de ’89 din România şi se angajase, în primă fază, şofer de taxi pe “Tărâmul Făgăduinţei”. Norocul le-a surâs după ce Jenny s-a căsătorit cu miliardarul John Paulson, care deţine compania Paulson&Co.
Soţul româncei este un potent om de afaceri şi este considerat unul dintre cei mai buni bussines man de pe Wall Street. Miliardarul a dat lovitura în 2007, când a pariat împotriva pieţei şi a anticipat recesiunea, compania lui câştigând astfel 15 miliarde de dolari, din care lui i-au revenit 3,7 miliarde. De altfel, în 2010, afaceristul a investit în piaţa materiilor prime şi în obligaţiuni guvernamentale, mişcări în urma cărora şi-a rotunjit averea cu alte cinci miliarde de dolari.


Cea mai bogată româncă din lume. Miliardara trăieşte într-un palat de 15 milioane de dolari


Cea mai bogată româncă din lume. Miliardara trăieşte într-un palat de 15 milioane de dolari


Cea mai bogată româncă din lume. Miliardara trăieşte într-un palat de 15 milioane de dolari

 

 

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Rucsăcelul buburuză modern pentru copii

Avatar

Publicat

in

De

De la o vârstă fragedă, copiii sunt interesați nu numai de jucării, ci și de accesoriile viu colorate. Există un articol care combină atractivitatea celor două, și anume gențile și rucsacurile pentru copii. În același timp, sunt utile pentru depozitarea și transportarea lucrurilor preferate ale unui copil și arată ca o jucărie, deoarece au un aspect spectaculos – au imagini cu personaje de desene animate, iar formele lor seamănă adesea cu animale drăguțe.

Dacă vreți să vedeți bucurie autentică în ochii copilului dvs., încântați-l cu un rucsac modern pentru copii.

Ce rucsacuri le plac copiilor?

Să nu credeți că moda o ispitește doar pe mama. Doamnele și domnișoarele au, de asemenea, preferințe pentru anumite haine, pantofi, genți și alte accesorii. La un moment dat, toți părinții au fost surprinși de insistența copilului lor, chiar și la o vârstă fragedă, de a purta o anumită haină sau de a purta un obiect preferat.

În plus, chiar vor să-și imite părinții și să aibă lucruri similare cu ale lor. Și de multe ori insistă să facă singuri alegerea care este influențată în mare măsură de filmele și cărțile sale preferate. Buburuzele sunt printre cele mai preferate personaje pentru publicul tânăr și, prin urmare, articolele cu ele sunt foarte relevante.

Există atât de multe povești magice despre aceste mici animale cu puncte roșii încât copilul dvs. are cu siguranță un favorit printre ele. Le numesc buburuză cu simpatie și tuturor le place.

Mersul la grădiniță, școală, sport sau mersul pe jos este mai atractiv pentru copii din cauza plăcerii de a avea propriul rucsac. Copilul îl poartă cu mândrie și îl arată prietenilor săi, iar ea îi insuflă responsabilitatea doar de a selecta, aranja și îngriji obiectele importante pentru el.

Datorită faptului că rucsacul este perceput ca o jucărie preferată, copiii reușesc să creeze o atitudine față de bunurile lor, de exemplu, să nu le uite. Acesta este și locul în care părintele își poate învăța copilul să aranjeze corect rucsacul și să distribuie uniform greutatea jucăriilor sau a rechizitelor școlare.

Culorile rucsacelor de buburuze sunt intense și atrag atenția. Sunt roșii, verzi, galbene, portocalii și roz. Buburuzele au și antene drăguțe din silicon.

Cum să alegeți un rucsac potrivit pentru copil?

Indiferent de rucsacul pe care l-ar alege un părinte pentru copilul său, cea mai importantă cerință pentru acesta este să fie confortabil și ușor de transportat.

Dimensiunea exactă a rucsacului este o caracteristică foarte importantă, nu ar trebui să fie prea mare și insuportabil de greu. Rucsacurile studenților sunt adesea împovărate cu caiete, manuale și ajutoare. Astfel, devin prea grele și pot duce la deformări ale coloanei vertebrale. Potrivit experților, greutatea totală a rucsacului ar trebui să fie de până la 10-15% din greutatea copilului. Prin urmare, rucsacul în sine ar trebui să fie ușor. Greutatea depinde de materialul care trebuie realizat.

Investigați ce material este utilizat în fabricație – cele mai populare și ușor de întreținut sunt cele din poliester, PVC, EVA. Sunt ușoare, ușor de igienizat, se usucă rapid și sunt destul de durabile. Este recomandat să alegeți un rucsac cu spate anatomic care să urmeze curbele corpului și astfel să ofere confort atunci când este purtat. Rucsacurile cu 2 curele late care pot fi ajustate sunt mai confortabile.

Rucsacurile au o centură discretă cu care părinții pot exercita controlul. Astfel veți fi întotdeauna siguri că copilul nu va alerga brusc spre stradă, de exemplu.

Rucsacele în formă de buburuză sunt de diferite dimensiuni. Cele mai mari au un volum de 11,42 litri și o greutate a produsului de 0,310 kg. Există, de asemenea, mini buburuze cu un volum de 2,9 litri, cântărind doar 0,228 kg.

„Buburuza” are o carcasă dură care protejează lucrurile din ea de rupere. Partea interioară este practic organizată cu pereți despărțitori și fermoare, iar unele modele au și un buzunar din plasă.

Internet oferă o mare varietate de rucsacuri și genți de diferite forme și dimensiuni, culori proaspete și aspect original. Au un design modern și o calitate excelentă, la fel ca rucsacurile mărcii elvețiene ZIZITO. Toate rucsacurile din colecția Supercute îndeplinesc standardele de siguranță pentru copii și sunt însoțite de un certificat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Dezvaluiri

Document. S-a dat startul la ‘Vânătoarea de Amenzi’ în Poliția Română! ‘Normă’ zilnică pentru amendarea populației

Avatar

Publicat

in

De

Document exploziv din interiorul Poliției Române! În mandatul de ministru al lui Lucian Bode, polițiștii sunt puși să vâneze populația, pentru a o amenda.

Din 16 februarie 2021, polițiștii sunt obligați să raporteze zilnic numărul de amenzi aplicate zilnic și numărul de avertismente date în fiecare zi.

Documentul a fost făcut public de Sindicatul Europol.

Decizia mai-marilor din Poliția Română vine după ce, așa cum a dezvăluit în exclusivitate Bugetul.ro, în semna de protest față de înghețarea salariilor și a sporurilor, polițiștii au protestat prin aplicarea cu preponderență a avertismentelor, în loc de amenzi, asupra celor care încălcau legea.

Vezi și EXCLUSIV De azi, polițiștii vor da cu preponderență avertismente, în loc de amenzi! Încep acțiunile de protest împotriva Guvernului Cîțu!

ATENȚIE!Normă de amenzi impusă polițiștilor

Am intrat în posesia unui document emis de la nivelul Poliției Române care dă startul „vânătorii de amenzi”. Polițiștilor li se impune să raporteze zilnic, până la ora 23:00, numărul de contravenții aplicate, defalcat, amenzi/avertismente.

Este pentru prima dată când există un asemenea interes vădit din partea MAI pentru amenzile aplicate de polițiști. Și este tot pentru prima dată când se induce în subconștientul polițiștilor că numărul de amenzi aplicate este un „indicator” de performanță.

Condamnăm ferm aceste acțiuni de intimidare la adresa polițiștilor care au scopul de a-i obliga să aplice amenzi populației. Ne punem speranța că polițiștii nu vor accepta această „normă” iar în situația unor presiuni din parte șefilor, vom interveni prompt!”, transmite Europol.

Vezi și

Se schimbă legea de la 1 martie 2021! România se aliniază unei directive UE! Se aplică la toate electrocasnicele

ANAF le-a pus gând rău jucătorilor la păcănele, premianților din cultură și celor care încasează venituri în străinătate, din premii sau jocuri de noroc

EXCLUSIV Lucian Bode pregătește reorganizarea Ministerului de Interne! Mai apar două funcții de conducere în MAI

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend