Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra o reclamă luminoasă cu LED?

Avatar

Publicat

in

Reclamele luminoase sunt o soluție excelentă pentru a evidenția afacerea pe care o reprezinți sau pentru a transmite mesaje utile potențialilor tăi clienți ori celor pe care i-ai fidelizat deja. Numele companiei, logo-ul acesteia, produsele sau serviciile prestate ori ofertele zilei pot ajunge mai ușor la simplii trecători sau la cei cărora se pregătesc să îți treacă pragul și care au nevoie să te identifice mai ușor în spațiu. Cum alegi reclama cu panouri LED potrivită pentru business-ul tău și ce ar trebui să știi înainte de a cumpăra un afișaj electronic îți vom explica în cele ce urmează.

Reclamă luminoasă de calitate – cum o deosebești de cele made in China?

Reclamele care folosesc panouri LED trebuie să fie bine conturate, astfel încât vizibilitatea acestora să nu fie afectată nici chiar atunci când sunt privite de la depărtare. Animațiile derulate pe afișajele electronice trebuie să fie cât mai complexe și trebuie să permită controlul chiar și de la distanță, printr-un program intuitiv instalat pe un computer. Posibilitatea de a regla culorile și intensitatea cu care becurile LED luminează este, de asemenea, o specificație pe care trebuie să o cauți în descrierea produsului pe care te pregătești să îl comanzi.

Reclamă luminoasă pentru exterior sau pentru interior

E foarte important și locul în care reclama luminoasă urmează să fie amplasată. Dacă este vorba despre interiorul firmei pe care o reprezinți sau de vitrina magazinului pe care îl administrezi, reclama lumioasă ar trebui să fie dedicată montării indoor. În schimb, dacă vrei să îți faci compania cunoscută prin intermediul unui afișaj cu LED montat la exterior, acesta trebuie neapărat protejat de o carcasă. Cele mai bune reclame luminoase de pe piață vin echipate cu carcase din aluminiu eloxat, ideale pentru rezistența în timp în fața condițiilor meteorologice extreme, dar și în fața particulelor de praf sau a temperaturilor neprietenoase. Această specificație face din reclama luminoasă un produs durabil, de care te poți bucura ani la rând.

Garanția unei reclame luminoase cu LED

Garanția unui produs așa cum este o reclamă luminoasă devine foarte importantă mai ales atunci când aceasta lipsește. În cazul afișajelor electronice de origine asiatică, specificația garanției iese din start din discuție, de cele mai multe ori. Însă calitatea unei reclame este dictată de perioada în care producătorul îți asigură consultanță și reparații gratuite, dacă este cazul, dar și o eficiență maximă a produsului. Caută doar afișaje electronice cu LED pentru care poți primi garanție și nu te lăsa impresionat de un preț prea mic al produsului, care poate ascunde nereguli de care te poți lovi la câteva zile după instalarea acestuia.

Acestea sunt cele mai importante criterii după care trebuie să alegi o reclamă luminoasă cu LED. Investește o singură dată pentru un produs de calitate și evită să folosești afișaje de proveniență incertă, dacă vrei să te bucuri de produsul comandat pentru cât mai mult timp. Și nu uita – firma luminoasă este cartea de vizită a companiei tale, așa că nu face rabat de la calitate!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Traian Băsescu exultă după învestirea lui Joe Biden: ‘Știu foarte bine cum gândeşte politica externă preşedintele Biden. Am discutat-o de multe ori în cele două mandate’

Avatar

Publicat

in

De

Fostul președinte al României, Traian Băsescu,  a comentat miercuri seara la România Tv discursul lui Joe Biden la depunerea jurământului de preşedinte. El afirmă că Biden va avea ‘cea mai mare problemă’ de a reunifica poporul american deoarece naţiunea este extrem de divizată, însă trebuie să consolideze politica externă cu Europa.

”Biden are cea mai mare problemă la el acasă, adică trebuie să reunifice poporul american. Va fi greu, enorm, pentru că a fost ales cu 81 de milioane de voturi, dar Donald Trump a obţinut 75 de milioane de voturi. Naţiunea este extrem de divizată, de aceea şi discursul lui Trump a vizat strict problematica împăcării celor două tabere – republicani şi democraţi.

America nu poate să fie puternică dacă nu e puternică în interior în primul rând. În ceea ce ne priveşte, ştiu foarte bine cum gândeşte politica externă preşedintele Biden. Am discutat-o de multe ori în cele două mandate”, a declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu, despre politica externă a lui Joe Biden faţă de România: ‘Nu vor exista surprize’

”Înţeleg foarte bine şi înţeleg foarte bine ce va face. Nu se va mai interesa sau nu va mai prezenta interes deosebit Asia Centrală. Este de văzut dacă va reveni în Orientul Mijlociu, în condiţiile în care se pare că Turcia a avut un mandat de la Trump să intre în Siria să fie un jucător major în Orientul Mijlociu.

În ceea ce ne priveşte, în mod cert va continua politica de consolidare a flancului estic pentru că dânsul a lansat această politică pe care susţinut-o preşedintele Obama în summitul NATO din Ţara Galilor din 2014.

În ceea ce ne priveşte, nu vor exista surprize. Avem însă probleme extrem de acute pe care doar America poate rezolva pentru noi şi pentru Europa”, a explicat Băsescu, informează româniatv.net

Citește și:

Legea pensiilor: Ce schimbări importante îi așteaptă pe români de la 1 septembrie

Guvernul pregătește o nouă ordonanță! Veste pentru toți șoferii din România

Lucian Bode își ia secretara după el! ‘Blonda lui Boc’ ajunge la Ministerul de Interne!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Medicul Radu Țincu atrage atenția: ‘Măsurile restrictive vor putea fi ridicate progresiv în momentul în care atingem un grad de imunizare colectivă de peste 70%’

Avatar

Publicat

in

De

Radu Țincu, medic primar de Terapie Intensivă la Spitalul de Urgență Floreasca, din București, a declarat că deși vaccinul creează anticorpii necesari pentru a împiedica virusul să mai infecteze celulele organismului, el poate fi prezent în corp și l-am putea transmite celorlalți pentru că încă ‘nu există un grad de imunizare colectivă care să permită tuturor să se apere împotriva infectării cu acest virus’.

Medicul Radu Țincu a făcut mai multe precizări, miercuri seară, în direct pe B1 TV, la „Bună, România” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, despre virusul SARS-CoV-2 și boala produsă de acesta, COVID-19.

Referitor la declarația epidemiologului american Anthony Fauci, care afirmase că vaccinul ne apără de boală, nu de purtarea virusului în sine, Radu Țincu a explicat:

”Trebuie explicat un pic ca să înțelegem care este diferența dintre cele două. Sigur că noi intrăm în contact cu virusul, el ajunge la nivelul porților de intrare, este vorba de cavitatea nazală și de aici coboară la nivelul căilor respiratorii, unde va infecta celulele și se va multiplica. Aceasta este, dacă vreți, fiziopatologia infecției.

În momentul în care avem anticorpi, acești anticorpi vor bloca acea proteină Spike de suprafață și virusul nu se va mai putea atașa de celulele umane și nu le va mai putea infecta, astfel încât virusul este în organismul nostru, dar el nu mai are capacitatea să infecteze celulele și să se multiplice în interiorul celulelor noastre.

Acest lucru este și explicația pentru care în acest moment, după ce ne-am vaccinat, va trebui să mai purtăm o perioadă de timp măști de protecție, pentru că putem fi purtători ai virusului SARS-CoV-2 la nivelul cavității nazale, îl putem răspândi și transmite celorlalți pentru faptul că nu există un grad de imunizare colectivă care să permită tuturor să se apere împotriva infectării cu acest virus”.

Întrebat cât timp crede că va mai fi nevoie de purtarea măștii de protecție, Radu Țincu a afirmat:

”Din punctul meu de vedere, cred că măsurile restrictive vor putea fi ridicate progresiv în momentul în care atingem un grad de imunizare colectivă de peste 70%. Tot științific, știm faptul că dacă avem un grad de imunizare de turmă, care să cuprindă 70% din populația unei comunități, transmiterea virusului în comunitate este aproape absentă.

În momentul acesta, dacă mergem pe ideea că vom finaliza campania de vaccinare în luna septembrie, probabil că, începând cu luna octombrie-noiembrie a acestui an, cel mai probabil aceste măsuri vor fi retrase progresiv, însă pentru acest scenariu este necesar ca această campanie de vaccinare să poată fi finalizată în luna septembrie a anului 2021”a declarat Radu Țincu, informează b1.ro

Citește și:

Legea pensiilor: Ce schimbări importante îi așteaptă pe români de la 1 septembrie

Guvernul pregătește o nouă ordonanță! Veste pentru toți șoferii din România

Lucian Bode își ia secretara după el! ‘Blonda lui Boc’ ajunge la Ministerul de Interne!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend