Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra o reclamă luminoasă cu LED?

Avatar

Publicat

in

Reclamele luminoase sunt o soluție excelentă pentru a evidenția afacerea pe care o reprezinți sau pentru a transmite mesaje utile potențialilor tăi clienți ori celor pe care i-ai fidelizat deja. Numele companiei, logo-ul acesteia, produsele sau serviciile prestate ori ofertele zilei pot ajunge mai ușor la simplii trecători sau la cei cărora se pregătesc să îți treacă pragul și care au nevoie să te identifice mai ușor în spațiu. Cum alegi reclama cu panouri LED potrivită pentru business-ul tău și ce ar trebui să știi înainte de a cumpăra un afișaj electronic îți vom explica în cele ce urmează.

Reclamă luminoasă de calitate – cum o deosebești de cele made in China?

Publicitate

Reclamele care folosesc panouri LED trebuie să fie bine conturate, astfel încât vizibilitatea acestora să nu fie afectată nici chiar atunci când sunt privite de la depărtare. Animațiile derulate pe afișajele electronice trebuie să fie cât mai complexe și trebuie să permită controlul chiar și de la distanță, printr-un program intuitiv instalat pe un computer. Posibilitatea de a regla culorile și intensitatea cu care becurile LED luminează este, de asemenea, o specificație pe care trebuie să o cauți în descrierea produsului pe care te pregătești să îl comanzi.

Reclamă luminoasă pentru exterior sau pentru interior

E foarte important și locul în care reclama luminoasă urmează să fie amplasată. Dacă este vorba despre interiorul firmei pe care o reprezinți sau de vitrina magazinului pe care îl administrezi, reclama lumioasă ar trebui să fie dedicată montării indoor. În schimb, dacă vrei să îți faci compania cunoscută prin intermediul unui afișaj cu LED montat la exterior, acesta trebuie neapărat protejat de o carcasă. Cele mai bune reclame luminoase de pe piață vin echipate cu carcase din aluminiu eloxat, ideale pentru rezistența în timp în fața condițiilor meteorologice extreme, dar și în fața particulelor de praf sau a temperaturilor neprietenoase. Această specificație face din reclama luminoasă un produs durabil, de care te poți bucura ani la rând.

Garanția unei reclame luminoase cu LED

Garanția unui produs așa cum este o reclamă luminoasă devine foarte importantă mai ales atunci când aceasta lipsește. În cazul afișajelor electronice de origine asiatică, specificația garanției iese din start din discuție, de cele mai multe ori. Însă calitatea unei reclame este dictată de perioada în care producătorul îți asigură consultanță și reparații gratuite, dacă este cazul, dar și o eficiență maximă a produsului. Caută doar afișaje electronice cu LED pentru care poți primi garanție și nu te lăsa impresionat de un preț prea mic al produsului, care poate ascunde nereguli de care te poți lovi la câteva zile după instalarea acestuia.

Acestea sunt cele mai importante criterii după care trebuie să alegi o reclamă luminoasă cu LED. Investește o singură dată pentru un produs de calitate și evită să folosești afișaje de proveniență incertă, dacă vrei să te bucuri de produsul comandat pentru cât mai mult timp. Și nu uita – firma luminoasă este cartea de vizită a companiei tale, așa că nu face rabat de la calitate!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Traian Băsescu: ‘Dacă eram în locul lui Klaus Iohannis îl demiteam pe Nelu Tătaru’

Avatar

Publicat

in

De

Europarlamentarul PMP, Traian Băsescu, a precizat, că ar fi luat o decizie extrem de dură dacă s-ar fi aflat în situația în care a fost Klaus Iohannis – aceea de a recunoaște că a dezinformat.

În cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, Traian Băsescu a precizat că, dacă ar fi fost în locul lui Klaus Iohannis, l-ar fi demis pe ministrul care l-a dezinformat, adică pe Nelu Tătaru.

Vezi și: Ultim moment: ‘Klaus Iohannis își cere scuze pentru o informație transmisă greșit de Ministerul Sănătății’

Publicitate

„Preşedintele nu a acoperit eroarea, ci a dat un comunicat, o corecţie, o explicaţie şi nu a dus lucrurile până la capăt – revocarea şefului instituţiei care l-a dezinformat.

Scriam decretul înainte să trimit comunicatul. Alături de erată, publicam și decretul de revocare a ministrului care m-a dezinformat”, a explicat Traian Băsescu la Româniatv.net.

Citește și:

Un cadru medical cerea șpăgi de mii de euro pentru falsificare de acte și angajări prin ‘pile’

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Gabriela Firea: ‘Suntem singura țară din lume care nu testăm, care îi internăm cu forța pe asimptomatici’

Avatar

Publicat

in

De

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că ministrul Sănătății ”ar trebui să plece din funcție sau să fie demis de către premier”.

„Dacă am trăi într-o societate normală, după gafele pe care le-a făcut în această perioadă ministrul Sănătății, acesta ar trebui să plece din funcție sau să fie demis de către premier. Într-o situație de criză sanitară, nu e suficient să fii prezent la serviciu, ci trebuie să iei și decizii foarte bune, foarte corecte și rapide și să elimini persoanele care sunt lipsite de profesionalism”.

Gabriela Firea a tras un semnal de alarmă asupra faptului că la Direcția de Sănătate Publică București nu se răspunde cu orele sau chiar zilele și că ministrul Sănătății face gafă după gafă.

„Oamenii au sesizat că la DSP București nu se răspunde cu orele, chiar cu zilele. Sunt medici care au semnalat acest lucru din spitalele din Capitală. Practic și doar pentru acest motiv, fără a mai adăuga gafa transmisă zilele acestea, uitându-se de mia de locuitori. Practic, s-a  raportat o cifră la toți locuitorii dintr-o comunitate și nu la mia de locuitori.

Publicitate

Nu există performanță pe domeniul sănătății în România

Greșeala e mai puțin gravă decât erorile care s-au făcut în perioada aceasta. Nu putem spune că există performanță la nivel de Guvern pe domeniul sănătății. Am văzut declarații de genul este un om muncitor. Da, dar poți să muncești mult și fără rezultate substanțiale sau fără rezultatele dorite”, a declarat Firea, conform  Antena 3ro.

Primarul general al Capitalei dă vina pe Ministerul Sănătății și pe Guvern pentru faptul că „suntem singura țară din lume care nu testăm, care îi internăm cu forța pe asimptomatici, suntem singurii care nu am avut o preocupare să aflăm care e gradul de imunizare pe cale naturală al populației. În toată lumea civilizată s-au făcut teste de anticorpi și se știe cam câte persoane s-au imunizat într-o comunitate”.

Citește și:

Un cadru medical cerea șpăgi de mii de euro pentru falsificare de acte și angajări prin ‘pile’

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend