Conecteaza-te cu noi

FUN

Ce spune scrisul de mana despre personalitatea ta

Avatar

Publicat

in

Scrisul de mana releva foarte multe despre personalitatea ta. De altfel, grafologia este utilizata in multe domenii de la invatamant, la sanatate. Specialistii spun ca scrisul de mana creeaza o legatura intre profesori si elevi, la scoala; la angajare, companiile studiaza scrisul de mana al candidatilor la un post pentru a se asigura ca aleg persoana corespunzatoare; in criminalistica se pot identifica suspecti prin scrisul acestora de mana; iar un scris de mana tremurat poate indica o persoana bolnava de Alzheimer.

In grafologie exista patru mari zone de interes: marimea literelor, inclinarea, presiunea si spatierea. Analizand fiecare dintre aceste zone se pot determina diverse trasaturi de personalitate. Kathy McKnight, expert grafolog, spune ca exista peste 5000 de tipologii ce pot fi determinate prin analizarea scrisului de mana.

Iata ce spune scrisul de mana despre pesonalitatea ta.

MARIME

Litere mari

Literele mari indica o persoana extrovertita, careia ii place sa fie inconjurata de oameni. Ii plac intalnirile, petrecerile si interactiunile cu alte pesoane.

Litere mici

Literele mici indica o persoana introvertita, creativa, cu o putere mare de concentrare. Atunci cand are ceva de rezolvat, poate ignora factorii perturbatori din mediu pentru a se concentra asupra sarcinii pe care o are de dus pana la capat.

INCLINAREA

Spre dreapta

Scrisul inclinat spre dreapta apartine unei persoane guvernate de emotii, sentimentala, impulsiva, care isi exprima cu usurinta sentimentele, care isi tine prietenii si familia aproape. Pretuiesti lucrurile pe care le primesti de la cei dragi. De asemenea, mai poate indica o persoana spontana.

Scris drept

Scrisul drept indica o persoana pragmatica, bazata pe logica. Nu lasa emotiile sa intervina in procesul decizional.

Spre stanga

Scrisul inclinat spre stranga indica o persoana rezervata, analitica. Nu ii place prea mult compania oamenilor si se dedica mai mult lucrului cu obiecte.

PRESIUNE

Presiune mare

Indica o persoana emotionala, empatica, temperamentala, care se lasa condusa de emotii si reactioneaza pe baza de emotii.

Presiune mica

Indica o persoana boema, care nu isi face griji, care calatoreste. Nu se lasa stapanita de emotii, chiar daca se anuleaza zborul avionului cu care urma sa pleci in calatoria vietii. Accepta tot ce-i aduce viata, nu isi iroseste energia inutil.

SPATIEREA

Scris inghesuit

Persoanele care lasa spatiu mic intre randuri nu se preocupa de manangementul timpului. Se zbat intr-o rutina care parca ii tine pe loc, intarzie mereu la intalniri pentru ca isi supraaglomereaza programul si nu pot tine o evidenta a timpului care se scurge.

Scris degajat

Indica o persoana punctuala, careia nu-i place sa intarzie sau sa astepte pe altcineva atunci cand are o intalnire. Nu va face vizite fara sa anunte si va cere permisiunea sa verifice daca o actiune este sau nu de bun augur.

Comenteaza cu profilul de FB

FUN

Bancul zilei: Veniturile unui ministru

Avatar

Publicat

in

 

– Ați fost ministru în ultimii ani, cu un salariu de bugetar. De unde aveți atîția bani?
– Din noptieră.
– Dar cine-i pune acolo?
– Soția.
– Dar ea de unde-i ia?

– Îi dau eu.
– Dar dumneavoastră de unde-i aveți?
– Domnule anchetator, v-am spus doar: din noptieră.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

FUN

Bancul zilei: Despre miniștri și ministere

Avatar

Publicat

in

O doamnă cu voce suavă dă telefon la un minister.
– Bună ziua, aș vrea să vorbesc cu domnul ministru.
– Cine sunteți?
– Sunt Lola, fosta lui colegă de liceu.

– Minți ca o nenorocită, ministrul nostru nici măcar nu a făcut liceul!
*****
Bulă, la revederea de 20 de ani, se adresează foștilor săi profesori de liceu:
– Măi, stimați profesori, mă tot frământă o întrebare: Chiar atât de imbecil eram în liceu, de mă tot lăsați corigent?
– Vai, dar se poate, domnule ministru!?

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend