Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ce se mai vinde în magazinele ANAF: De la chiloți tanga de damă la adaptor USB și de la rochii la fes Moș Crăciun – prețuri care sparg concurența

Publicat

in

NATIONAL

Raising retirement age will amount to a certain death sentence in the workplace, court clerks say

Publicat

in

The National Union of the DICASTERIAL Judicial Registry announced on Tuesday that it will join the protests launched by the other categories of employees in the budgetary system and claims that the clerks have the „necessary capacity” to block the judicial system.

In a statement posted on the SNGJ DICASTERIAL website, the trade unionists criticize the post of Prime Minister Nicolae Ciuca on Facebook regarding the increase of the retirement age to 65, including for the auxiliary staff in the courts.

Citeste mai mult

NATIONAL

Hartă – Dronele care au atacat Moscova au căzut în apropiere de reședința lui Vladimir Putin și a lui Serghei Șoigu: acoliții liderului rus, aproape de incident

Publicat

in

Moscova a fost atcată cu drone, iar o parte din ele ar fi căzut în apropierea reședinței lui Vladimir Putin însuși, precum și în apropierea casei ministrului rus al Apărării Serghei Șoigu, scrie pe Telegram organzația politică „Rusia Deschisă”, fondată de omul de afaceri rus din exil Mihail Hodorkovski împreună cu acționarii firmei sale, Iukos.

Postul  TV de stat „Russia-24” se concentrează în știrile post-eveniment pe faptul că clădirile au fost ușor avariate și că toate dronele au fost „suprimate”. Posturile de televiziune rusești nu și-au întrerupt emisiunile pentru buletine de știri speciale, iar pe Rossiya-24 TV nu există regim de „ultimă oră” sau „breaking news” – așa cum se întâmplă de obicei în timpul evenimentelor de urgență, remarcă sursa citată.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend