Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ce se întâmplă, de fapt, cu premiile în bani puse în joc la Loto 6 din 49

Avatar

Publicat

in

Zilele trecute, Loteria Română a informat că, începând de miercuri, 18 martie, este suspendată temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie și pariuri mutual. Acest lucru se va întâmpla până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Astfel că, premiile se reportează. Plata câștigurilor se va face exclusiv la agențiile proprii casierie reședință de județ.  Lista acestora este disponibilă pe site la link-ul LISTA AGENȚII PLĂTITOARE. De asemenea, se vor face plăți la sediul Punctelor de Lucru Județene și la nivelul aparatului central. Acest lucru în conformitate cu plafoanele stabilite si comunicate pe site-ul www.loto.ro, la rubrica INFO LOTO – PLATA CÂȘTIGURILOR.

Loteria Română a anunțat închiderea agențiilor loto

Comunicat important de la Loteria Română: agențiile loto sunt închise începând de joi, iar tragerile loto sunt suspendate temporar.

Tragerile loto din 19 martie au  fost ultimele pentru o perioadă, după ce Loteria Română a anunțat că agențiile se închid. Acest lucru este parte a măsurilor luate după instituirea stării de urgență în România.

La tragerile loto de duminica, 15 martie, Loteria Romana a acordat 17.338 de castiguri in valoare totala de 1.002.022,85 lei.

Premiul cel mare s-a câștigat pe 1 martie

Un român a devenit mai bogat cu 8.199.947,52 lei, adica peste 1,7 milioane euro, anunță Loteria Română. Potrivit unui comunicat, biletul norocos a fost jucat la agenția 03-006 din Pitești. El a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49. Prețul biletului a fost de doar 15.5 lei. Este primul câștig de categoria I din acest an la Loto 6/49.

Ultima oară, premiul cel mare la tragerea 6/49 a fost câștigat pe 31 decembrie și a fost în valoare de 782.000 de euro Conform Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor loto, câștigătorul are la dispoziție 90 de zile pentru a-și revendica premiul.

Report la Loto 6/49 și Joker

Pentru Loto 6/49 se înregistrează la categoria I un report în valoare de aproximativ 2,5 milioane lei  (peste 517.300 de euro), iar la Noroc un report cumulat în valoare de peste 2,11 milioane lei (peste 439.500 de euro).

La Joker, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 7 milioane lei (peste 1,46 milioane de euro), iar la Noroc Plus, la aceeași categorie, este în joc un report de peste 275.800 de lei (peste 57.200 de euro).

Report la Loto 5/40

La Loto 5/40, la categoria I se înregistrează un report în valoare de peste 875.400 de lei (peste 181.700 de euro), iar la categoria a II-a este în joc un report în valoare de aproximativ 109.000 lei (peste 22.600 de euro). La categoria I a jocului Super Noroc se înregistrează un report în valoare de peste 47.600 de lei.

La tragerea Joker de duminică, 15 martie, la categoria a II-a s-a înregistrat un câștig în valoare de peste 63.400 de lei. Biletul norocos a fost jucat la agenția 39-026 din Adjud, jud. Vrancea și a fost completat cu două variante simple la Joker și o variantă la Noroc Plus.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ion Țiriac, detronat de Gigi Becali? Ce avere are patronul FCSB

Avatar

Publicat

in

De

Dumitru Dragomir, fostul șef de la LPF, a făcut dezvăluiri cu privire la averea patronului FCSB, Gigi Becali.

Cu FCSB, Gigi Becali nu a mai reușit să bifeze nicio performanță răsunătoare. Nu a mai câștigat titlul din 2015, iar în cupele europene, nici în grupe nu a mai ajuns. Controversatul om de afaceri nici nu a mai reuști să vândă jucători pe sume consistente, însă speră să dea lovitura cu Florinel Coman și Dennis Mann

Dumitru „Mitică” Dragomir nu-l plânge pe Gigi Becali, cu care de-a lungul timpului a avut o relație cordială, dar s-a și dușmănit. Aliatul Gabrielei Firea la alegerile locale 2020 a declarat că patronul de la FCSB are o avere de 2-3 miliarde de euro.

Averile bogaților au fost mereu subiecte controversate. Dacă Gigi Becali ar avea o avere de peste 2 miliarde de euro, ar fi mai bogat decât Ion Țiriac, al doilea miliardar român, potrivit publicațiilor de specialitate.

De asemenea, ar fi mai bogat chiar decât frații Pavăl, din Bacău, care ar avea în jur de 2 miliarde avere, la fel precum fostul tenismen. Dintre românii plecați în afară, Daniel Dineș ar fi cel mai bogat, cu o avere estimată la peste 7 miliarde de dolar

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Alexandru Rafila, reacție despre un nou ”lockdown” în România: ‘În momentul de față, nu’

Avatar

Publicat

in

De

Profesorul Alexandru Rafila reprezentantul României la OMS a declarat că ”Noi avem o situație ceva mai bună, la noi a fost o creștere permanentă, noi n-am avut acea scădere din timpul verii, dimpotrivă, toată vara am înregistrat o creștere a numărului de cazuri”.

„Din păcate, tot mai multe țări în Uniunea Europeană înregistrează astfel de evoluții, care fac ca sistemele de sănătate să nu fie sustenabile, adică să nu poată să preia toți pacienții și nu mă refer doar la pacienții de terapie intensivă, ci și alți pacienți, cu forme medii. De exemplu, în Belgia nu au acces la servicii medicale spitalicești dacă au forme medii de boală”, a completat Rafila.

El a spus că, în aceste condiții, carantina este singura soluție, dar că „este important să nu ajungi acolo, prin măsuri preventive”.

Alexandru Rafila a mai spus cu privire la situația din Franța că „utilizarea măștii era o glumă în zona localurilor, în zona de alimentație publică. Nu se utiliza masca în niciun fel”. „Explozia actuală de cazuri este, până la urmă, rezultatul unei relaxări totale, care – după sezonul cald, care a dus la o scădere de cazuri – a determinat situația pe care o vedem acum”, a subliniat el.

Întrebat dacă România ar trebui să impună carantina totală, Alexandru Rafila a răspuns: „În momentul de față, nu”.

„Noi avem o situație ceva mai bună, la noi a fost o creștere permanentă, noi n-am avut acea scădere din timpul verii, dimpotrivă, toată vara am înregistrat o creștere a numărului de cazuri. S-a produs ceva care, din punctul meu de vedere putea fi făcut mai bine, sistemul de sănătate publică nu a fost în niciun fel ranforsat, focalizat pentru o eventuală reizbucnire a numărului de cazuri și, de asemenea, nu am pregătit din punct de vedere al capacității de testare o structură de pregătire a personalului și introducerea unui control extern de calitate care să facă credibile toate rezultatele din sistem”, a declarat Alexandru Rafila.

Astăzi, președintele Klaus Iohannis a spus într-o conferință de presă că „situația nu ne duce cu gândul la o carantină sau un lockdown”, conform Digi24.ro.

Citește și:

FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Răsturnare de situație după decizia luată de ÎCCJ în cazul pensiilor militare de stat (pensii speciale)

SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend