Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ce pǎrere aveţi ? Bolovan spune cǎ apa de la robinet e mai curatǎ decât toatǎ apa platǎ care se vinde în Curtea de Argeş deci, ar trebui sǎ se scumpeascǎ

Publicat

in

Directorul SC Aquaterm, Ion Bolovan continuǎ sǎ suţinǎ cǎ apa pe care o furnizeazǎ locuitorilor din Curtea de Argeş e curatǎ ca lacrima. Mai mult decât atât, în ciuda numeroaselor reclamaţii venite de la populaţie, acesta spune cǎ, a fǎcut analize mai multor mǎrci de apǎ platǎ din magazine şi la toate au fost gǎsite probleme.

« Inclusiv când a fost criza bebeluşilor s-a demonstrat cǎ apa noastrǎ este curatǎ. Avem cel mai modern şi performant laborator de analize din judeţ şi de aceea avem adrese de la DSP în care se recomanda ca analizele apei sǎ fie fǎcute la noi », a declarat directorul Bolovan.

Advertisements

Nu de aceeaşi pǎrere sunt însǎ argeşenii care folosesc apa furnizatǎ de Aquaterm şi care de nenumǎrate ori au semnalat faptul cǎ este foarte tulbure şi murdarǎ.

Iar pentru cǎ apa de la robinete este atât de curatǎ iar consumul a scǎzut dramatic în ultimii ani, atunci ar fi cazul sǎ se mai şi scumpeascǎ. Procentul de 10% care ar trebui adǎugat la actualul preţ va fi totuşi discutat abia dupǎ alegeri pentru ca nu cumva vreun candidat la primǎrie sǎ aibǎ de pierdut voturi de pe urma acestor scumpiri.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Citeste mai mult
Publicitate
4 Comentarii

4 Comments

 1. gigel

  31 martie 2016 la 21:48

  Nu este o solutie fericita pentru Societatea de apa Curtea de Arges de a scumpi pretul apei .Consumul va fi mai mic , si deci vor pierde . Domnul are prea multi salariati si care nu-si au justifica salariul . de ca nu este capabil mister Bolovan sa faca ordine in propria ograda ?
  De ce in acest oras nu se poate face plata onleine la apa ?
  De ce la aceasta societate nu se poate da indexul consumului lunar onleine sau prin telefon?
  De ce rau platnicii nu sunt executati silit ?
  De ce avem pierderi de apa nejustificate ?
  Avem si alte propuneri dar sa dea raspuns la acestea .

 2. Daniel Eremia

  1 aprilie 2016 la 21:25

  Pentru dl Bolovan…cand vreti sa vin cu filtrele de apa sa va demonstrez contrariul…..le schimb maxim la o luna…..sunt infecte….negre de rugina si nisip…..asta e vrajeala……vor sa scumpeasca apa pentru ca nu-si acopera salariile la armata aia de angajati…..de ce nu se pot plati facturile ca la orice furnizor de servicii…..de ce nu se livreaza factura la domiciliu in cutia postala asa cum fac toti furnizorii…..mi-e sila de miloaga lor……sa se scumpeasca ca asa meritam…..suntem niste prosti care acceptam pumnul in gura in orice conditii…cade apa pe noi bai BOLOVANULE

 3. Cristian Banu

  22 aprilie 2016 la 4:05

  Apa din judetul Arges are se vinde la cel mai mare pret din tara dupa cea din Constanta. Nu stiu de unde i.a venit ideea cum ca trebuie scumpita apa. Aquatermu ia apa din una dintre cele mai curate surse de apa (Vidraru). Ar trebui sa aiba costuri de epurare mai mici decat cele pe care le au alte companii de apa.

 4. Cristian Banu

  22 aprilie 2016 la 4:06

  Toate companiile de apa si canalizare din tara livreaza apa potabila la o calitate mai buna decat cea livrata de unii producatorii de ape minerale. Problema e: ce calitate are apa care ajunge la robinetele din blocuri. Apa pleaca curata din statiile de epurare, dar instalatiile prin care trece pentru a ajunge la robinetele oamenilor sunt infecte in anumite cazuri.

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend