Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ce pǎrere aveţi ? Bolovan spune cǎ apa de la robinet e mai curatǎ decât toatǎ apa platǎ care se vinde în Curtea de Argeş deci, ar trebui sǎ se scumpeascǎ

Avatar

Publicat

in

Directorul SC Aquaterm, Ion Bolovan continuǎ sǎ suţinǎ cǎ apa pe care o furnizeazǎ locuitorilor din Curtea de Argeş e curatǎ ca lacrima. Mai mult decât atât, în ciuda numeroaselor reclamaţii venite de la populaţie, acesta spune cǎ, a fǎcut analize mai multor mǎrci de apǎ platǎ din magazine şi la toate au fost gǎsite probleme.

« Inclusiv când a fost criza bebeluşilor s-a demonstrat cǎ apa noastrǎ este curatǎ. Avem cel mai modern şi performant laborator de analize din judeţ şi de aceea avem adrese de la DSP în care se recomanda ca analizele apei sǎ fie fǎcute la noi », a declarat directorul Bolovan.

Publicitate

Nu de aceeaşi pǎrere sunt însǎ argeşenii care folosesc apa furnizatǎ de Aquaterm şi care de nenumǎrate ori au semnalat faptul cǎ este foarte tulbure şi murdarǎ.

Iar pentru cǎ apa de la robinete este atât de curatǎ iar consumul a scǎzut dramatic în ultimii ani, atunci ar fi cazul sǎ se mai şi scumpeascǎ. Procentul de 10% care ar trebui adǎugat la actualul preţ va fi totuşi discutat abia dupǎ alegeri pentru ca nu cumva vreun candidat la primǎrie sǎ aibǎ de pierdut voturi de pe urma acestor scumpiri.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Citeste mai mult
Publicitate
4 Comentarii

4 Comments

 1. Avatar

  gigel

  31 martie 2016 la 21:48

  Nu este o solutie fericita pentru Societatea de apa Curtea de Arges de a scumpi pretul apei .Consumul va fi mai mic , si deci vor pierde . Domnul are prea multi salariati si care nu-si au justifica salariul . de ca nu este capabil mister Bolovan sa faca ordine in propria ograda ?
  De ce in acest oras nu se poate face plata onleine la apa ?
  De ce la aceasta societate nu se poate da indexul consumului lunar onleine sau prin telefon?
  De ce rau platnicii nu sunt executati silit ?
  De ce avem pierderi de apa nejustificate ?
  Avem si alte propuneri dar sa dea raspuns la acestea .

 2. Avatar

  Daniel Eremia

  1 aprilie 2016 la 21:25

  Pentru dl Bolovan…cand vreti sa vin cu filtrele de apa sa va demonstrez contrariul…..le schimb maxim la o luna…..sunt infecte….negre de rugina si nisip…..asta e vrajeala……vor sa scumpeasca apa pentru ca nu-si acopera salariile la armata aia de angajati…..de ce nu se pot plati facturile ca la orice furnizor de servicii…..de ce nu se livreaza factura la domiciliu in cutia postala asa cum fac toti furnizorii…..mi-e sila de miloaga lor……sa se scumpeasca ca asa meritam…..suntem niste prosti care acceptam pumnul in gura in orice conditii…cade apa pe noi bai BOLOVANULE

 3. Avatar

  Cristian Banu

  22 aprilie 2016 la 4:05

  Apa din judetul Arges are se vinde la cel mai mare pret din tara dupa cea din Constanta. Nu stiu de unde i.a venit ideea cum ca trebuie scumpita apa. Aquatermu ia apa din una dintre cele mai curate surse de apa (Vidraru). Ar trebui sa aiba costuri de epurare mai mici decat cele pe care le au alte companii de apa.

 4. Avatar

  Cristian Banu

  22 aprilie 2016 la 4:06

  Toate companiile de apa si canalizare din tara livreaza apa potabila la o calitate mai buna decat cea livrata de unii producatorii de ape minerale. Problema e: ce calitate are apa care ajunge la robinetele din blocuri. Apa pleaca curata din statiile de epurare, dar instalatiile prin care trece pentru a ajunge la robinetele oamenilor sunt infecte in anumite cazuri.

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Situație îngrijorătoare! Noul coronavirus SARS-CoV-2 lovește în cel mai mare spital din vestul țării

Avatar

Publicat

in

De

Situație alarmantă la Spitalul Județean din Timișoara. Nouă cadre medicale și 10 pacienți au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Spitalul Judeţean din Timişoara deserveşte judeţele Timiş, Arad, Caraş Severin şi Hunedoara, fiind cel mai mare spital din vestul ţării. Focarul a fost depistat în urma unor testări de rutină.

În Clinica de Chirurgie Vasculară au fost depistate pozitiv nouă asistente şi zece pacienţi.

Publicitate

Managerul spitalului, Raul Pătraşcu, a întrunit în regim de urgenţă Comandamentul de Urgenţă care a luat măsura carantinării în secţie. Acest lucru înseamnă externarea pacienţilor negativi, dacă situaţia medicală o permite, şi transferul pacienţilor asimtomatici în spitalele suport.

Pacienţii care vor rămâne internaţi pe secţie vor fi monitorizaţi de personalul medical care a fost testat pentru noul coronavirus şi are test negativ, rezultat primit la cel puţin 72 de ore de la testare.

În prezent, secţiile de chirurgie generală vor asigura personalul mediu şi auxiliar pentru monitorizarea şi îngrijirea permanentă a pacienţilor, astfel încât calitatea actului medical să se desfăşoare în condiţii normale.

„A fost începută şi se finalizează acum dezinfecţia în Clinica de Chirurgie Vasculară. Aceasta va fi efectuată continuu, în condiţii de siguranţă, până la externarea tuturor pacienţilor şi stingerea tuturor cazurilor pozitive. Avem încrederea că aceste măsuri luate rapid se vor dovedi eficiente, vom munci în echipă ca şi până acum, vom fi mereu oneşti şi nu vom ezita să ne asumăm decizii dificile atunci când situaţia o impune. Suntem solidari unii cu ceilalţi pentru că, în final, urmărim salvarea de vieţi”, spune Raul Pătraşcu manager Spitalul Judeţean Timişoara.

Citește și:

SURSE Lovitură de teatru! Nu Ciprian al lui Napi l-a ucis pe Emi Pian! Un alt membru al clanului Rinu, suspectat!

A început destrămarea PNL?! Revoltă în partid după alianța cu USR-PLUS

SURSE Cine l-ar fi ucis pe Emi Pian – Este membru al unui clan care acționează în Colentina

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Doctorul Adrian Marinescu: ‘Știm că nu e un virus ucigaș. Putem trece peste această situație, dacă facem cu toții ceea ce trebuie’

Avatar

Publicat

in

De

Doctorul Adrian Marinescu a afirmat că: ”Mergem de câteva zile bune cu acest 5% la peste 1.000 de cazuri pe zi. Nu e o creștere exponențială, dar este una constantă. Eu cred că orice situație poate fi depășită, oricât de gravă ar fi.”

”Dacă facem ce trebuie, după 15 august, vom vedea o scăderea a numărului de infectări”, a declarat dr. Adrian Marinescu, medic infecționist la Institutul Naţional de Boli Infecţioase ,,Prof. Dr. Matei Balş”.

Chiar dacă în weekend am avut un bilanț mai mic, acest lucru nu înseamnă că România și-a revenit din criză. „Nu trebuie să ne lăsăm păcăliți de ce se întâmplă în weekend. Implicit, chiar și pentru astăzi, numărul de teste efectuat nu este mare. Sunt multe infectări noi, iar cei noi infectați intră în contact cu mulți alți până la momentul diagnosticării. Prin urmare, urmează o perioadă de câteva zile cu peste 1.000 de cazuri pe zi”, a mai precizat el.

Publicitate

Criza din sistemul medical

Numărul pacienților internați la secțiile de Terapie Intensivă crește pe zi ce trece, iar autoritățile avertizează că în curând nu vor mai fi locuri la ATI. Adrian Marinescu a explicat cum s-a ajuns în această situație de criză în spitale.

”În primul rând, dintre cazurile nou anunțate, există un procent de 5% de forme severe. Ei bine, mergem de câteva zile bune cu acest 5% la peste 1.000 de cazuri pe zi. Nu e o creștere exponențială, dar este una constantă. Iar în al doilea rând, există un decalaj între momentul infectării și momentul în care pacienților li se înrăutățește starea de sănătate, astfel încât ajung la ATI. Prin urmare, dacă avem o zi plină cu multe cazuri noi, la o săptămână distanță este posibil ca numărul de pacienți în ATI să crească vertiginos”, a declarat dr. Marinescu, conform Antena3.ro.

Nu numai sistemul sanitar din România e depășit de situație, acest lucru se întâmplă în multe țări, însă lucurile se vor îmbunătăți pas cu pas, mai spune medicul.

”Eu sunt o persoană optimistă, dar și realistă. Eu cred că orice situație poate fi depășită, oricât de gravă ar fi. Acum e momentul să fim realiști. E o situație complicată, în care avem de-a face cu o necunoscută. Știm că nu e un virus ucigaș, dar poate deveni fatal pentru vârstnici sau dacă suferim alte afecțiuni. În plus, rata de transmitere este foarte mare. Eu cred că putem trece peste această situație, dacă facem cu toții ceea ce trebuie”, a conchis dr. Adrian Marinescu.

Citește și:

SURSE Lovitură de teatru! Nu Ciprian al lui Napi l-a ucis pe Emi Pian! Un alt membru al clanului Rinu, suspectat!

A început destrămarea PNL?! Revoltă în partid după alianța cu USR-PLUS

SURSE Cine l-ar fi ucis pe Emi Pian – Este membru al unui clan care acționează în Colentina

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend